Nyheder og SamfundNatur

I Australien, sukkerrør tudser, foder til katte og kødædende myrer

Cane tudser i Australien og kattefoder - synes at være ét med den anden uafhængige. Faktisk måske det har noget at gøre med den sædvanlige kattemad til avl padder dødelige trusler mod den biologiske mangfoldighed på et helt kontinent?

Men det er så. I Australien - sukkerrør tudser. Kattefoder kan være en vej ud.

Kampen mod et fælles problem

Et interessant og usædvanligt land-kontinent lider af en meget original problemer. En af de største udfordringer i Australien - sukkerrør tudser. Kattefoder kan løse det. Australske forskere har konkluderet, at det er nødvendigt at reducere bestanden af padder, der har en negativ indvirkning på fauna i hele kontinentet, og fandt en måde, der synes meget trivielle, i virkeligheden, aktiverer den normale naturlige mekanisme. Ingen levende væsen, selv en yderst giftig, er ikke helt sikker - det er altid en fjende. I dette tilfælde er det ikke mad til katte.

Cane tudser i Australien - en alvorlig trussel mod de vilde dyr, især for de repræsentanter for sjældne truede arter. Disse padder udskiller dødbringende giftstof, der, en gang i organismen rovdyr besluttet fest tudse ødelægger det. Således allerede truet i øjeblikket jamaicanske boa, som desværre for et halvt århundrede ikke er vant til at ignorere ofrene for giftige, og mange andre repræsentanter for fauna i Caribien.

Australiens forbandelse

Som for Australien, de giftige tudser importeret til den første halvdel af det XX århundrede, længe har truet med at ødelægge mange repræsentanter for fauna af kontinentet. Men i de senere år er situationen blevet kritisk, og forskere har slået alarm.

I Australien, sukkerrør padder yngler frit og hurtigt. Vokser op nok til at gå ud alene i Verden, unge udvalgt på bredden af reservoiret, hvor den voksne kvindelige lagt æg. Efter et stykke tid de små tudser vokse i ret store padder, men i de tidlige stadier af deres størrelse er lille: omkring en centimeter i længden. Frøer har brug for tid til at samle kræfter.

Men de kan meget nemt forhindre kødet myre koloni, som har optrådt i denne tid på stranden.

Kød myrer - fjender af tudser

Kød myrer har stærke kæber, en forholdsvis stor krop og ganske aggressiv. Anuran gift ikke forårsager dem nogen skade, og har små frøer er ikke muligt at beskytte sig mod grådig insekter, der handler gruppe, i stand til at klare selv med de store dyr. Cubs er absolut magtesløs før invasionen af sultne myrer.

Dette er konklusionen af forskere Sindeyskogo Universitet, opdagede, at de naturlige fjender af padder kan bringe til dammen bred af kattemad. I kampen med en befolkning på giftige sukkerrør tudser i Australien myrer var fremragende hjælpere. Hvis du lader nær et reservoir, hvorfra der vælges på den lille tudse lys (og deres befolkning er høj - en voksen tudse lægger omkring tredive tusinde æg), mindst et par spiseskefulde af kattefoder, et par timer i land oversvømmer kødædende insekter i deres søgen efter føde. Og de fandt det.

Vellykket test af teorien

I 2008 blev et simpelt eksperiment udført. Med en lille mængde af kattefoder, som lokker myrerne formået at ødelægge næsten alle unge (ved at gå til titusinder) på ikke mere end et par minutter. Nogle unger blev reddet, men sårene, de modtog, var så alvorlige, at 80% af de overlevende døde af kvæstelser efter et stykke tid. Resultaterne er virkelig imponerende. Svært at tro, men de australske sukkerrør tudser (kattefoder bidrager til dette) er gradvist ved at dø ud.

Andre måder at bekæmpe

Som nævnt ovenfor, har forskere ledt efter måder at bekæmpe de giftige padder årtier. For eksempel har miljøforkæmpere testet en variant med dræbe tudser og deres efterfølgende frysning. Det var en form for praktisk, fordi så padder producerede nyttig og har ugiftige gødning, men problemet er ikke løst, og frøerne opdrættet med samme hastighed, og rovdyr slugte en giftig frø, dør stadig.

Hvordan til at håndtere problemet?

I dag besluttede, at kampen mod giftige tudser i Australien vil bruge kattemad. Dette har en negativ indvirkning på befolkningen i de arter af padder, men gavnlig - på den australske fauna i almindelighed. Australske Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals at appellere denne afgørelse, at finde det ekstremt umenneskelige forhold til padder. Ifølge medlemmer af samfundet, er det nødvendigt at finde en måde, hvorpå de tudser vil dø smertefrit. Men i øjeblikket - det er næppe muligt.

Vi kan kun håbe, at problemet med padder ikke bliver til et problem med kød myrer. Det vides, at i de australske sukkerrør tudser (kattemad er nu - den eneste måde at undslippe fra dem), blev oprindeligt brugt til at beskæftige sig med bille skadedyr ødelægger sukkerrør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.