Nyheder og SamfundNatur

Lake Sverdlovsk-regionen: en fabelagtig ferie og fremragende fiskeri

Forskellige anmeldelse reference rapporterer, at Sverdlovsk region sø i en mængde på mere end 2,5 tysyach har et samlet areal på vandoverfladen af omkring 1100 m2. Og det er uden at tage højde for mange kunstige reservoirer er stødt på i de dage af Nikita Demidov, opførelse af jernværk og støberier. Men selv den mest detaljerede vejledning kan ikke viderebringe al den charme, skønhed og entydighed af Ural natur.

Favorit destinationer i Mellemøsten Ural

Interesseret i historien af søer af Ural! Mange af dem er naturlige monumenter eller indhyllet i ældgamle mysterier, uopklarede til denne dag. Sverdlovsk-regionen af søen er forbløffende og varieret. Men de er forenet af én ting - de giver glæden ved mødet med den storslåede natur Uralbjergene, gør det muligt at røre sjælen af en ren krystal fjedre, høre fuglene synge ved daggry og forstå, hvad er lykke - at være i stand til at slappe af og komme til hægterne i denne velsignede jord.

Ikke overraskende har det Lake of the Sverdlovsk-regionen længe blevet foretrukne steder i resten af byens borgere. Baser, pensionater, moteller, som ligger på den maleriske banker tilbyder en komplet vifte af tjenester for dem, der sætter pris på rolige og komfortable tidsfordriv.

Fans af "telt" af resten vil også finde mange hyggelige og unikke steder, det er ganske velegnet til afholdelse af parkering. Fremragende sejlsport har altid haft en uvurderlig fordel: kvalitet og rimelige priser. Mindeværdigt ophold i lang tid, karakteren af Uralbjergene giver magten tilbage til basics, renser sjælen og tanker. Friske vinde, vil klare stjerneklar nætter og dæmrer åbner en ny verden og tvunget til at se på livet forskelligt.

fiskeri

Floder og søer i Sverdlovsk-regionen er særligt efterspurgte blandt fiskerne, fordi du kan drive fiskeri i alle farvande, og ingen særlige tilladelser til dette er ikke påkrævet. Edge trykpresser udgivet en masse rutekort og diagrammer optimale indgang til vandområder, samt brochurer og håndbøger, der beskriver de fisk, der findes i dem. Renheden af søvandet i forskellige vandområder er ikke det samme, men at fange aborre, dace og pibekrave kan være i nogen af dem. Nogle er så rent, at levende krabber i dem. Derfor er mange turister og lystfiskere vælge præcis den Sverdlovsk-regionen i resten af søen.

sø Shchuchye

Pearl Beloyarsky distriktet, Lake Shchuchye helt begrunder sit navn. Sjælden fisker går væk, ikke efter at skaffe som en værdifuld trofæ gedde god kopi. Sædvanlig er store aborre og Rudd. Rent vand og en lille mængde af turister (på grund af tunge vej og ubekvemme indgang) stål til fiskere og turister, der foretrækker en "telt" af hvile, en slags varemærke, forskellig fra de andre forekomster af vand sø Shchuchye. Sverdlovsk-regionen er berømt for sin skønhed og åbne rum, men når jeg ønsker at være alene med dig selv, er det bedste hjørne ikke fundet.

Nå to og en lille kilometer i længden og lidt flere end en halv bredde med en regelmæssig oval form og lav dækket shore blandet skov, sø er et ideelt sted for rekreation. Siltagtig-sandbund og en fem meter gennemsnitlig dybde er ideelle til skov dam. Udstyret badestrande. En anden fordel ved denne beskyttet sted - fri indgang og indgangen til søen.

Stien til Shchuchye

Pike Sø ligger 60 km fra Ekaterinburg mod Kamensk Ural. For at nå det, drej til højre før landsbyen Bolshebrusyanskim - på Chernousovo hvor broen til at krydse Iset. Fra Chernousovo til Shchuchye er kun 8 km men vejen er asfalteret og meget dårligt, så gå gennem denne vejstrækning under tvang, medmindre kraftfuld SUV.

sø Tavatuy

Naturlig monument af føderal betydning, smukke sø Tavatuy, aflange fra nord til syd i ti kilometer og når tre kilometer bred, er forbundet til kanaler med kunstig Verkh-neyvinsky dam. Vand areal på 21 km skåret flere steder på øen. Rent og klart vand giver omkring 30 flyder ind i det floder og vandløb, hvoraf de største er de store og Shamaniha Vitimka.

Fiskerne har længe valgt dette sted: fremragende fiskeri på ferskvandskvabbe, ide og skalle altid berømte sø Tavatuy. Sverdlovsk-regionen beskytter hydrologiske natur-monument, der ligger i en højde af 263,5 meter over havets overflade. Den maksimale dybde af reservoiret når 9 m, gennemsnitlig - lidt mindre end 6 meter på bredden af søen er der landsbyer -. Kalinovo, Lakeside og eponyme Tavatuy. Feriegæster er velkomne på mange turistcentre og resorts.

For at komme til søen er let. Er et yndet feriemål og ligger kun 50 km fra hovedstaden i Mellemøsten Ural dammen konstant modtager turister, hvoraf nogle leverer et elektrisk tog, og nogle pendler i bil på vej til Nizhny Tagil, vender 42 eller 45 km.

sø Balta

Et lille område (7,5 kvadratkilometer), men overraskende en dejlig Round Lake stater (Sverdlov region) er placeret i retning af Serov og opbevares kun 15 km fra Jekaterinburg. Ikke desto mindre fremragende fiskeri, hvis du går der, garanteret. En fremragende sæt af næsten alle arter af ferskvandsfisk er præsenteret i farvandene i dette reservoir. Det er hjemsted for brasen, karper, ål, skalle, suder, karusse, aborre og andre fisk. Dette tilvejebringer en overflod af sandet og mudret bund på grund af fødevarer sø jord og interstitiel vand, opretholde en fremragende renhed af vandet og dets iltmætning. Den maksimale dybde af søen når 6,5 m. Kulturel og komfortabel resten giver masser af fritid, samt House of fiskeren, hvor tjeneste registrering økonomi fiskere og fangere Ural Machine Building Plant. Vestbredden har mestret Yacht Club, der tilbyder en vifte af ydelser: strand, parkeringsplads, bådudlejning og dorne.

Opregne de Lake of the Sverdlovsk-regionen og deres skønhed er endeløs. Hver af dem - en unik, og uimodståeligt tiltrukket af at besøge vores vidunderlige kyst igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.