Nyheder og SamfundNatur

Sjældne havdyr

Mange af os tror stadig, at de sjældne havdyr - en stor og mystiske onde monstre, der truer mennesker. I virkeligheden, i naturen er der mange arter af små dyr, der findes i de små eksemplarer, og deres beskrivelser er kendt for de få møder med dem.

Mange vil gerne møde nogle sjældne hav monster, eller i det mindste tro, at de eksisterer. Sådanne synspunkter har længe vakt menneskelig nysgerrighed og ophidset fantasien.

Marine dyr, såsom havslanger er nogle af disse repræsentanter. Der er flere kandidater til denne titel.

Denne sild konge - en meget lang og en stor fisk, som når en længde på elleve meter, selvom selv devyatnadtsatimetrovaya fisk indspillet i nogle kilder. Dette er en meget sjælden art der findes i de dybe steder i verden havet.

Følgende repræsentanter for marine fauna - kongen af den undersøiske kongerige (såkaldt ham de japanske fiskere) er opført i Guinness Book of Records. Han er kendt som "fisk-bælte 'og er den længste benfisk af havet. Dens gennemsnitlige længde på 5 til 6 meter og vejer et kvart ton. Han har en flad krop, på grund af, hvad der skete hans navn. Rygfinne stammer på hovedet og har en lys rød nuance. Til dato er disse havdyr meget dårligt forstået af forskere, da de sjældent forekommer på steder, der er tilgængelige for undersøgelsen. Kød af søuhyrer spiser ikke nogen mand eller andre dyr.

Endnu andre usædvanlige havdyr - gigantiske ål. Stadig det påvirker deres migration proces, de har tænkt sig at gyde. Leptotsefaly, deres larver, også, ikke mindre mystisk end deres forældre. I 30'erne i forrige århundrede, blev havet ekspedition fanget repræsentativ marine larver af en kæmpe ål, som nåede i størrelse på omkring to meter. Det kan antages, at længden af en voksen under normal udvikling kan nå utrolige 30 timetrovyh størrelser.

Disse havdyr, ligesom den gigantiske blæksprutte, sikkert skjule dine hemmeligheder i dybet af havet. I 1887 blev han fisket sådanne Kraken nå i størrelse sammen med fangarme ca. 17,5 m. Forskerne foreslår, at dybder over havet og kan udvise gigantiske skabninger nåede 20 timetrovoy længde.

Der er også i marine områder omkring 3 tusind arter af alle slags firben og kun den eneste marine dyr - iguana. Om deres liv, forskerne ved for lidt, fordi fødestedet for deres eksistens er tyndt befolket og fjerntliggende øer Galapagos. Disse dyr nå 1,5 meter længde. Takket være Darwin, har vi en idé om den marine iguana. Han opholdt sig ved hendes ikke glad ved at give hende svar som grim, dum og træg dyr.

En anden mærkelige, men ikke mindre sjældne havdyr - marine orm lever i havets dyb. På grund af sin mærkelige bizarre udseende det kaldes "flyvende balder." Kun i 2007 verden havde mulighed for at møde ham. Californiske forskere fundet marine orme på omkring ti, Monterey. Pugaportsinus ikke længere møtrik og er meget lig de ulegemlige balder. Dens latinske navn betyder "ligner en gris røv." Indtil nu, har forskerne ikke kender det voksne dyr eller er det bare en larve.

Sjældne havdyr ramt deres oprindelige former og klare farver. Jeg vil gerne nævne endnu en repræsentant for dybet af havet - det er en fisk, der har en gennemsigtig hoved. Dens latinske navn siger, at det er praktisk taget umuligt. Det er krystalklart hoved, der beskytter sine rørformede øjne. Som genstand for undersøgelsen, er det et meget interessant eksemplar. Strukturen i øjet af havet dweller lærte kun i 2009. Hun bor på betydelige dybder, og kan kun se op. Forsøg på at udforske hendes vision bragte fiskemel på grund af det faktum, at det var svært at udholde det skiftende tryk.

Det er, hvor mange hemmeligheder kan være skjult under vandet! Mest sandsynligt, deres undersøgelse aldrig ophøre med at tiltrække zoologer og ichthyologists.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.