LovenRegulatory Compliance

Hvordan får man rettighederne?

Med hver dag der går, overlever flere og flere mennesker til højre. Køreskoler findes i næsten alle landsbyer, og de arbejder på en bekvem plan for de fleste, tilbyder træning på forskellige maskiner og professionelle instruktører til ganske små penge.

Hvordan får man kørekort og hvor skal man starte? Dette spørgsmål bliver stillet af mange. Hvis der ikke er nogen køreoplevelse - er det værd at gå til køreskolen og indsamle de nødvendige dokumenter. Før du får det rigtige, skal du altid gennemgå en fysisk undersøgelse og blive "god" til at køre et køretøj.

Kontraindikationer for at opnå rettigheder er:

  1. Psykiske sygdomme.
  2. Sygdomme i øjet, herunder fravær af øjet, indsnævring af synsfeltet, billedets fordobling, et kraftigt fald i synsstyrken og kronisk lakrimation.
  3. Epilepsi.
  4. Svimmelhed og uregelmæssigheder i det vestibulære apparat.
  5. Lav vækst - mindre end 1,5 meter.
  6. Hørselshemmede.
  7. Alvorlige sygdomme i hjertet og indre organer.
  8. Fravær eller deformation af lemmer.

I hvert tilfælde træffes afgørelsen af lægerne individuelt. Hvis et fald i hørelsen eller et fald i synsstyrken ikke er kritisk for en person, kan de godt tolerere overgivelsen af rettigheder. Narkomaner og alkoholikere, der er på rekord, vil sundhedsstyrelsen ikke gå glip af, medmindre de tages ud af denne konto.

Udover de vigtigste læger, er kvinder, før de får den rigtige, undersøgt af en gynækolog for graviditet. Kvinder i positionen er ikke forbudt at køre, men uddannelsen i løbet af denne periode er yderst uønsket. Begrænsningen indføres kun af hensyn til fremtidens barns og hans mors sikkerhed - pludselige stopper, chok, samt spænding under træning og i begyndelsen af kørslen kan påvirke graviditeten negativt.

Ud over lægeerklæringen skal du betale en statslig pligt på 800 rubler, vise dit pas med en notat ved registrering og indsende en ansøgning.

Hvis du vil, kan du få rettighederne uden at gå gennem træning i en køreskole. For at gøre dette skal du indgive en ansøgning hos Statens Trafikinspektorat, betale en statslig pligt, også aflevere en lægeundersøgelse og fremlægge det relevante certifikat, fremvise kørekort (hvis det tidligere blev udstedt) og et dokument, der bekræfter registrering på bopælsstedet.

Før du får det rigtige, skal du passere den teoretiske del, "stedet" og "byen". Hvis teorien normalt ikke opstår med selvlærte chauffører, er det nu nemt at finde eksamenskort eller endda tage en online eksamen uden problemer, den praktiske del har ofte vanskeligheder. Ifølge trafikpolitistatistikken håndterer ikke mere end 5% af det samlede antal forhandlere på stedet "stedet" og "byen".

Ud over den mest almindelige kategori B (personbiler ikke over 3,5 tons og med antal passagerer på højst 8) er der 4 yderligere kørselskategorier.

Kategori A giver ret til at styre motorcykler, C-lastbiler er tungere end 3,5 tons, D-busser og E-lastbiler med påhængskøretøj. Der er aldersgrænser for hver kategori. På motorcykler er der tilladt unge i mindst 16 år, i kategori B og C - fra 18, for de resterende kategorier - voksne over 20. En anden ting er, at du kan gå igennem træning før, men før eksamen er kun tilladt, når kandidaten når den krævede alder .

Hvordan får man rettighederne til kategori A? På samme måde, såvel som i - at passere skole eller deltage i en ekstern skole. Undersøgelsen vil også bestå af tre dele, uanset om en anden kategori er rigtig eller ej. For andre kategorier er passage af specialkurser obligatorisk, og før du får den rigtige D er det nødvendigt at forlade bilen i 3 år, og for kategori E har du brug for et års erfaring.

Varigheden af kurserne er cirka tre måneder. Betaling - afhængigt af bopælsstedet kan variere 2-3 gange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.