Af teknologiElektronik

Hvordan til at vælge en hårtørrer

Fen er en af de mest populære husholdningsapparater. Oftest er de damer, da de føler behov for en række manipulationer med håret fra simple udtørring af forskellige pakninger af alle niveauer af kompleksitet. Og så er det at de ofte rejser spørgsmålet om, hvordan man vælger en hårtørrer.

En række forskellige modeller for hårtørrer på markedet i dag er enorm. For ikke at fare vild i den overflod af varer, skal først og fremmest, at bestemme funktionerne i denne enhed, som du har brug for. Så vil du ikke blive skuffet i resultatet, og ikke betaler for meget for yderligere egenskaber, der ikke kommer til at bruge det. Sådan vælger du den rigtige hårtørrer og nogle af dens funktioner er værd at være opmærksom på?

Hvordan man vælger en hårtørrer: Hvad er de typer af

  • Hvis dette udstyr, du kun har brug for til tørring dit hår, bør du ikke købe dyre fancy hårtørrer, som bruges af fagfolk i saloner. Vælg den mest pålidelige hårtørrer lille størrelse med et minimum af vedhæftede filer. Det eneste krav - er tilstedeværelsen af koldflydning. Sådan en kompakt hårtørrer er nyttig for dig, hvis du rejser meget eller gå til gymnastik, swimmingpool, osv;

  • Hvis du ofte gør styling, er det bedst at købe en professionel eller semi-professionel model. Hvis du har kort eller mellemlangt hår, så er du også velegnet hår-børste, som hjælper simulere håret og give det en form.

Hvad er den bedste hår? Tal om strøm, temperatur, effekt, luftstrøm

Power hårtørrer - dette er en af de anstødssten mellem forbrugere og eksperter i forbrugerelektronik. Mange tror, at den ekstra kraft ikke giver særlige fordele som stabling, og det er bare en subtil marketing værktøj, som giver dig mulighed for at gøre enheden dyrere. Ikke desto mindre er de fleste af de fagfolk, der bruger hårtørrere i årevis, hævder, at meget mere bekvemt at arbejde med en kraftig hårtørrer. Høj effekt af denne enhed - det er ikke kun høje temperaturer, men også kraften i luftstrømmen, som giver dig mulighed for hurtigt tørre dit hår uden perezhigaya dem. Hvis du vælger en hårtørrer med høj effekt, er det bedst at vælge en "pistol" med en masse betingelser, for eksempel med området fra 1900 W til 2200 W, og har hårtørrer, pensler, er i direkte kontakt med håret - fra 650 til 1000 tir Ved hjælp af en sådan anordning, så glem ikke om kvaliteten thermoguards hår.

Hvis du køber en mini hårtørrer til rejser, er det bedst at også tage vysokomoschnostny ikke at bruge lang tid på hårtørreren.

Vælg en hårtørrer med et stort antal af temperaturforhold og helst med forskellige knapper til styring af flyvevåbnet og temperaturen - det vil gøre det muligt at kombinere forskellige tilstande.

Hvordan man vælger en hårtørrer: form og vægt

Først og fremmest bør hår være komfortable og ikke for tung (især det drejer sig om enhederne for rejse). "Tud" tørretumbler bør ikke være for lang - ellers vil du være ubehageligt at gøre pakning på hovedet. Den vinkel, hvor tørretumbleren håndtag fastgjort til dens hus, bør ikke være mere end 90 grader.

Vi søger hår: hvordan du vælger de dyser og ekstra funktioner

Den eneste ekstra funktion, som du har brug for, i hvert fald vil være kold luft-tilstand. Det hjælper sindet "køle ned", samt rettelser installation. Som for tip, er det kun nødvendigt er "hub", også kendt som "hul". Denne vedhæftede fil kan du dirigere luftstrømmen. Dyse halvdelen har brug for opretning og løfte håret ved rødderne. Dyse-diffuser med fingrene tilføjer volumen og gør det mere smuk naturlig eller kunstig hår. For at skabe volumen eller krøller du har brug for en dyse i form af en rund børste. Hår glatning har været leder-kam, men de hoved-tænger tillader krøller. Som du kan se, ingen grund til at købe en hårtørrer med et stort antal dyser - nok til at kombinere 1-2.

En anden interessant valgfri funktion - ionisering, som glatter håret og reducerer elektrificeringen. For sundt hår er ikke meget nødvendigt, men hvis håret er lidt pushatsya selv under et lag af specielle udjævning sera og sprays, kan sådan en hårtørrer være meget nyttig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.