HjemlighedHavearbejde

Gødning "Uniflor opløbet": beskrivelse, instruktion, sammensætning og anmeldelser

Vækstsæsonen for planter er meget kompleks. På dette tidspunkt, det står over for mange negative faktorer, som dårligt påvirker produktivitet og udvikling. Planter, ligesom mennesker, nødt til konstant at modtage sporstoffer, vitaminer og andre nødvendige stoffer udefra. Hvordan en person ikke kan leve et normalt liv, konstant at spise kartofler, og kulturplanter kan ikke få alt hvad du behøver for sundhed med det stykke jord, hvor de vokser. Den kemiske industri har udviklet mange produkter, der fremskynder væksten af en gavnlig virkning på blomstring og udbytte. I dag betragter vi gødning "Uniflor opløbet." Instruktioner, kommentarer og en beskrivelse af det - alt dette findes i denne artikel.

Grundene til, at du bør vælge "Uniflor"

Denne serie af produkter designet til at hjælpe i væksten af planter. Der er flere varianter - er "Uniflor opløbet", "Uniflor Cactus", "Uniflor Flower", "Uniflor grønne blad" og "Uniflor Micro". I dag vil vi overveje det første. Alle gødning "Uniflor" designet til at opfylde behovene hos planter, kan du give dem næsten alle elementerne i det periodiske system, der er absolut umuligt, hvis du bruger andre stoffer. I "Uniflor" indeholder alle de nødvendige stoffer, der er nødvendige ved en bestemt plante, mens andre tilbyder en bred vifte af specifikke typer af gødning, der er, bliver nødt til at købe mere end én, men det er ikke meget bekvemt.

tæthed

"Uniflor bud" er tilgængelig som en flydende gødning, de korrekte proportioner af sporstoffer i sammensætningen. Det emballerede lægemidlet i plast flasker kapacitet på hundrede milliliter. Hold denne gødning er meget praktisk, tager det ikke meget plads i skabet gartner. Det stof sælges i en lille tank, men det mangler i lang tid, det er økonomisk, i hvad der vil være i stand til at gøre i fremtiden, når du læser instruktionerne.

egenskaber

Producent "Bud" er virksomheden "Uniflor" fremstillet gødning i Rusland. Det stof "Uniflor opløbet" intensivere processen med frugtsætning, blomstring og vækst, stimulerer den fulde udvikling af hele planten. Efter befrugtende blomstrende planter bliver nødt til at behage skønheden i sin meget længere blomstring periode stigning.

Ved anvendelsen af gødning øger produktiviteten med omkring tredive procent, øge antallet af æggestokke, frugt modnes kvalitativt, hurtigt og samtidigt. Gødning "Uniflor opløbet" har en positiv effekt på planten, efter forarbejdning sidste roligere bevæger transplantation, utilstrækkelig sollys og tørkeperioder. Desuden i kulturer behandlet med dette lægemiddel, øger modstanden over for angreb af skadedyr, sygdomme og svampe virus.

stoffet

Sporstoffer:

 • kalium;
 • nitrogen;
 • magnesium;
 • phosphor;
 • natrium;
 • bor;
 • mangan;
 • zink;
 • molybdæn;
 • kobber;
 • kobolt;
 • nikkel;
 • krom;
 • selen;
 • aluminium;
 • Br.

"Uniflor bud" er forskellig fra andre gødning med højt kalium. Dette element er nødvendigt for plante blomstring og frugtsætning. Manglen på dette stof kan forårsage for tidlig kørt blomster falde ned af æggestokke, et mindre antal fostre og deres beskedne størrelse.

Instruktioner til "Uniflor bud"

Det stof skal ordineres af avl ordning under alle omstændigheder ikke overstige den anbefalede dosis. Det er vigtigt at huske reglen: bedre plante underfodring end overfodring. En større mængde gødning kan påvirke kulturen, årsagen til hendes sygdom og død.

Den maksimalt tilladte koncentration - 3 ml pr liter vand. Andre fabrikanter rådes til at plante i en liter til 15 milliliter gødning, men "Uniflor Bud" - en koncentreret mineral udarbejdelsen og indholdet af sporstoffer i den er høj.

Til fremstilling af løsningen for fodring bør tages meget alvorligt. Der er masser af blomstrende og frugt afgrøder. Behovene er forskellige, vegetationen varierer også. Du kan finde brugsanvisningen "Uniflor bud" til forskellige situationer.

Peberfrugter, agurker, tomater

Behandling drug frø anbefales før fremstillingen til landing. Dette vil øge antallet af spiret frø, lette vækst og rodudvikling. For at gøre dette, fem milliliter blandede gødninger med et glas blød, stuetemperatur vand. Soak frøene kan være op til otte timer, men ikke mere end det. Hvis du kommer til at sætte ikke på kimplanter og umiddelbart i jorden, er det nødvendigt at vaske materialet efter iblødsætning i rindende vand.

Før plantning af frøplanter igen anbefales at behandle gødning. Efter proceduren, er det lettere at overleve omplantning, falder stress, øge immunitet, vil anlægget begynde at komme sig helt og vokse.

Introduktion lægemidlet roden metode, du reducere antallet af tomme blomster, forbedre smagen fremtidige grøntsager.

Grønne Kultur, løg og rødbeder

De fleste har behov for kali plante - rødder, dem, der vokser direkte i jorden. Hvis stoffet er ikke nok, vil roden være lille, for at reducere dens velsmag, der kan være ubehagelige fiber - tør og hård. Desuden grøntsager, lischennye nødvendige mængde kalium let undergår forskellige slags sygdomme, skadedyr angribe dem. Høsten vil ikke blive opbevaret i længere tid, vil det visne væk, "rynke" og rådne.

For at eliminere mangel på vigtige sporstoffer foretages vanding "Uniflorm Bouton" mindst to gange om måneden i hele vækstsæsonen. For at gøre dette, opløses tre ml koncentreret produkt per liter vand forsvares. Behandlingen er nødvendig med forventning om en kvadratmeter af en liter vand med gødning.

kartofler

Hver gartner nødvendigvis tildelte jord til dyrkning af denne afgrøde. Kartofler, samt enhver root behov kalium. Produce befrugtende er nødvendigt hver anden uge efter begyndelsen af blomstringen og indtil toppe ikke tørre op. Beregningen i dette tilfælde er den samme som for roer, løg og andre rodfrugter.

Have blomster og planter

Hvis du har en have voksende smukke planter for webstedet dekoration, er det nødvendigt at forlænge blomstringen, for at forbedre kvaliteten. Blomster brug for kalium og i de aktive blomstring og dannelse frø øjeblikke. Du kan hjælpe dem ved at bruge "Uniflor opløbet." Antal knopper væsentligt forøget, og kronbladene over en længere tid, vil ikke visne.

gødning planter bearbejdning kan øge kontrasten af farvede blade, for at forhindre gulfarvning. du kan ikke producere den gødning til roden-besparelse narkotika, er det også ganske effektiv. "Uniflor opløbet" vil ikke forlade på kronbladene og efterlader pletter og plak, plante skønhed bevaret fuldt ud.

For en sådan metode podkarmlivaniya per liter fortyndet formulering pr milliliter. Sprøjtning udføres kun i en fredelig, rolig og tørt vejr. Den anbefalede tid - i de tidlige morgentimer før solopgang eller en solnedgang på den.

Til stueplanter

Topdressing kali gødning kan opnå en lang og produktiv blomstrende planter, selv dem, der er vanskelige at blomstre, såsom orkideer. "Uniflor bud" kan forlænge blomstringen, øger mængden og kvaliteten af dannelsen af knopper, forhindrer hurtig visnen. For det bedste resultat, skal du foretage podkarmlivaniya regelmæssigt, cirka en gang om måneden.

Om vinteren, er de fleste af stueplanter ikke stoppe sin udvikling. Mangel på sol, tør luft og høje temperaturer i fyringssæsonen, en skadelig virkning på planten. Det reducerer resistens over for infektion ved svampesygdomme og skadedyr, kan blomsten være meget syge eller dør. "Uniflor Bud" - et stof, der gør det muligt at øge immunitet "kæledyr". Og samtidig reducere sandsynligheden for en infektion.

Det anbefales at skifte fodring "Uniflor bud" og "Uniflor Flower". Den anden indeholder stoffer, der er nødvendige stueplanter om vinteren.

Bærbuske og træer

Blomstrende buske og træer er altid under truslen om nederlag sen frost. Planter svækket af aktiv blomstring behov befrugtende så stærkt påvirket af ugunstige faktorer. I foråret aktiverede sporer fra svampesygdomme, de begynde at trykke svage træer, og dette kan føre til et fald i mængden og kvaliteten af afgrøderne, plantens død.

Hvis klimaet er ugunstig for dyrkning af busken, er det let påvirket af sygdomme og skadedyr, som immunsystemet er reduceret. Lægemidlet "Uniflor bud" er i stand til at forøge modstanden mod forskellige sygdomme, reducere risikoen for infektion.

Frugttræer og buske skal sprøjtes med disse midler mindst en gang om måneden, fra scenen af fremkomsten af de første knopper. Fortsat at fodre anlægget i hele vækstsæsonen, vil du forbedre ikke kun udseendet af frugten, som vil være mere appetitvækkende, men også smage. Brugen af "Uniflor Bud 'skal udføres i henhold til vejledningen. Vi foreslår at overveje kommentarerne fra gartnere og elskere af stueplanter.

Gødning "Uniflor opløbet": anmeldelser

Den første ting du siger gartnere, er den bekvemmelighed af en koncentreret lægemiddel. Skriv, at det simpelthen avle, og de fleste penge er nok i ganske lang tid.

I bemærkningerne til gødningen er registreret, kan det i væsentlig grad forbedre kvaliteten af afgrøden og mængden. Der er anmeldelser, hvori det hedder, at for at bruge dette stof skulle bruge et stort udvalg af gødning, "Uniflor" giver dig mulighed for at købe en til alle former for afgrøder.

Den feedback om "Uniflor opløbet" er skrevet kun godt. Growers siger, at flor var med denne højere kvalitet gødning. Prydplanter blomstrer længere, og i vegetabilske og bær afgrøder faldt antallet af golde blomster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.