HjemlighedHavearbejde

Spørgsmål fra landmænd, "Hvorfor er grøn jord i drivhuset?"

Uanset hvordan den ændrede økonomiske miljø i landet, og den mode for deres egne haver og frugtplantager er uændret. Stadig millioner af mennesker fra forår til sent efterår bekymre sig om, hvordan man dyrker en god høst. En stor bidrag til dette er gjort drivhus. De gør det muligt at sørge for familien tidlige friske krydderurter, tillade at vokse i de nordlige regioner af tomater, agurker og andre varme-elskende planter.
Men disse "hjælpere" kræver korrekt håndtering, kan de forårsage problemer. Mange gartnere og gartnere står over for fænomenet ændring i sammensætningen af jorden. Så opstår spørgsmålet, hvorfor er grøn jord i et drivhus. Det kan bidrage til dette?

Jorden i drivhuset greens af flere grunde. Der er fire: vandmætning, forsuring, en overflod af gødning og manglende ventilation. Dette fører til fremkomsten af alger eller mos, disse planter og jorden er knyttet til det grønne. Lad os overveje disse faktorer i detaljer, og hvordan man løser dem.

Den første grund hvorfor er grøn jord i et drivhus - det er en masse fugt. Dette sker i det tidlige forår og i køligt vejr. Vacationers glemme, at drivhus - lukket rum, fugtfordampning er langsommere, når temperaturen
"Overbord" er ikke særlig høj. For at klare denne katastrofe er enkel. Du kan anvende Bioklip og vanding ofte vil der ikke være behov. For at gøre dette, skal du bruge den traditionelle barkflis af hø, halm og savsmuld. Og du kan tage en ikke-vævede, der dækker materialer, de er endnu mere rentabelt for dem er mindre end ukrudtet vokse.

Den anden grund til, at et drivhus er grønt jord - er at øge jordens surhedsgrad. For at fastslå omfanget af dette indeks, er det nødvendigt at udføre et lille eksperiment. Tag plastflaske på 0,5 liter. Der hældes lidt varmt vand, hældte et par skefulde af jorden. Bær gummi top medicinsk fingerspids. Ryst flasken godt. Hvis fingerspidsen oppustet - jorden er sure, det er ikke helt udrettet - let sur, blev efterladt hængende - pH er normalt. I tilfælde af høj surhedsgrad i jorden har brug for at gøre hurtige kalk eller kridt. Men asken bør ikke tages til dette formål, da det vil kræve en hel del, og dette kan føre til andre problemer.

Den tredje grund til, at jorden er grøn i drivhuset - tilstedeværelsen af store mængder gødning. Dette er tilfældet, når "vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid." Rådet her er en: omhyggeligt observere landbrugsmetoder. Tja, hvis det allerede er sket, er det nødvendigt at plante sådanne afgrøder, der kræver en masse gødning. Såsom aubergine.

Den fjerde grund til, at jorden er grøn i drivhuset - den manglende ventilation. Her må vi huske, at din dacha struktur skal have en dør, et vindue (foran, på siderne, og vil ikke forhindre det på taget). En sådan fordeling vil gøre det muligt at regulere strømmen af luft, vil det også give nem adgang til insekter, og de er nødvendige for en vellykket bestøvning.

Et andet generelt råd. I drivhuset, som andre steder, er det nødvendigt at overholde sædskifte, vil dette hjælpe med at undgå mange problemer, og vil øge høsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.