HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at plante gladiolus og omsorg for dem

Gladiolus - udsmykning af enhver have. De har høje dekorative kvaliteter, gode i vase liv, og et væld af farver giver dig mulighed for at genoplive haven og fyld den med lyse farver. Men for at få en smuk og sund stængler, bør blive fortrolig med, hvordan at plante gladiolus og omsorg for dem.

Gladiolus knolde udbrede, som opdateres hvert år. Den gamle pære giver forsyningen af næringsstoffer til anlægget, mens over det vokser en ny corm og børn. Her er deres noget og gravet i efteråret, tørres og opbevares indtil foråret. Voksende Gladiolus fra frø giver dårlige resultater. I disse tilfælde den tabte renhed klasse.

Valget af placering til plantning

Før plantning gladiolus, skal du vælge det rigtige sted i haven. Disse blomster elsker løs jord, veldrænet: sort jord, lys ler, ikke-sure eller svagt sure sandet ler. For gladiolus vigtig god belysning. I et skyggefuldt sted at få rigelige blomstring vil ikke lykkes. Det passer ikke til leret jord med den tætte nærhed af grundvandet, skråningerne af bjergskråninger og åbne områder for udkast.

Forbered dig på landing

Forberedelse til plantning gladiolus knolde begynder i efteråret. Grave valgte placering er opført at vælge humus, gødning (5,3 kg per 1 kvadratkilometer. M.) eller kompost (op til 10 kg per 1 kvadratkilometer. M.). Landing pærer begynder i foråret. Afhængigt af klimaet i regionen er valgt fra slutningen af april til begyndelsen af juni. For landing til at vælge sunde udskiftning stængelknolde og børn. Af den måde, er den store størrelse pærer ikke garantere skønheden af anlægget. De gartnere, der ved, hvordan at plante gladiolus i foråret, er udvalgt til plantning ikke er for stor udskiftning pære. Denne pære giver en smuk store knopper 3-4 år, så du bør give fortrinsret til kiddies.

Hvordan til at plante blomster og hvad man skal gøde?

3-4 dage før plantning pærerne har brug for at få, hæld vand på bunden af den underkop, sat i løg og sætte det på et godt oplyst sted. Denne simple teknik vil gøre det muligt at vågne op blomsterne, samt at øge rødderne. Forberedt formeringsmaterialet plantes i den forvarmede jorden til en dybde, der ikke overstiger højden af tre pærer (typisk 8-12 cm). For dem, der spekulerer på, hvordan at plante gladiolus, skal vide, at plantning knolde bedre varmet jorden (ca. 10 grader).

blomster sædvanligvis plantes i rækker med intervaller på 15 -. 20 cm Det varme solrige vejr vil udløse den hurtige vækst af blade. Når de når en højde på 25-30 cm, er det muligt at bakke planter som kartofler - podgresti jord. Dette vil give stabilitet og holde stilken fugt.

De, der ønsker at vide, hvordan at plante gladiolus og omsorg for disse blomster, er det værd at tage sig af den videre fodring. Gødning - nitrogen, kalium og phosphor - vil give en stærk stængler og smuk blomstre. Kvælstofgødning foretages efter 1 måned (den første fodring), og derefter 2 måneder senere (anden fodring) efter plantning med en hastighed på 20-25 g per 1 sq. meter. I den anden fodring af kvælstofgødning i Derudover kan du gøre 25 g superfosfat per 1 sq. meter.

Yderligere pleje er regelmæssig vanding. Lad ikke jorden tørrer ud i løbet af spirende og blomstrende. Til dette formål normalt jorden barkflis eller tørv humus. Denne metode beskytter jorden mod udtørring, beskytter mod ukrudt og god jord beluftning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.