HjemlighedHavearbejde

Hvor vanding kaktusser

Planter af familien Cactaceae, så elsket af mange blomsterhandlere, adskiller sig både i form og indhold af lejligheden. Område vokser i naturen kaktus er meget omfattende, så giver en unik råd om dyrkning af alle former for umuligt: det er nødvendigt at overveje hver type for sig. Kun måske et krav, der kan henføres til alle planter af denne familie - det er vandes kaktus.

Vanding kaktus skal være lavet af blødt vand uden iblanding af chlor, som nødvendigvis til stede i ledningsvand. Desuden bør det ikke indeholde salt eller andre urenheder. Selvfølgelig ville den ideelle løsning være at bruge regnvand eller smeltevand, men det tager en masse tid og tålmodighed. Derfor, rationel måde som vanding kaktus - er anvendelsen af det samme vand at henstå ved stuetemperatur i mindst en dag. I løbet af denne tid chlor med flygtige egenskaber forsvinder. Man kan også anvende det filtrerede eller kogt vand stuetemperatur eller lidt over. Hvordan vanding kaktus - toppen eller gennem pallen? Blandt amatører og professionelle involveret i dyrkning af disse planter, der er konflikter opstår ved, at den absorberende kerne er kaktus nederst rodzonen. Hver af disse to metoder har sine fordele. Top praktisk og praktisk at vand, synlige forbrug af vand, jordovn værelse helt gennemblødt, men med denne metode af jord udvaskes stoffer, der puster planterne. Vanding lavere vej gennem panden ikke sløre jorden, holder de næringsstoffer udvaskes fra jorden meget længere. Men i dette tilfælde kan jeg ikke se vandstrømmen, er det vanskeligt at forstå, hvor meget du har brug for væske. Denne metode er mere erfarne fans af usædvanlige planter.

Hvordan vanding kaktus, gennem toppen eller gennem pallen, i virkeligheden, ikke spiller så stor en rolle. Det er snarere et spørgsmål om smag. Den vanding disse planter er vigtigere end overholdelse af nogle andre ting. En af dem er, at man ikke kan forhindre indtrængen af vand på stilken af en plante. Desuden skal det sikres, at vandet ikke stagnerer i potten. at gøre dette, er god dræning og vanding fra pallen, er det nødvendigt at dræne vandet efter rødderne vil absorbere den nødvendige mængde. Det er vigtigt at huske, at et overskud af vand til alle kaktus kan være ødelæggende, mens manglen på vand anlæg er i stand til at udholde. Frekvensen og mængden af skyllefluid er afhængige af fugtighed og lufttemperaturen. I de varme tørre sommerdage nødvendige daglig vanding kaktus. På en regnfuld og kølig dag, planterne er det bedre ikke at vand. Det bedste tidspunkt - tidligt om morgenen eller om aftenen. Troen på, at sommeren er bedre at vande kaktus om aftenen og om morgenen i en anden tid af året - urimeligt og i princippet er ligegyldigt.

På trods af at den tørre luft er veltolereret kaktus, må vi ikke glemme, at in vivo-væksten af disse planter er opdateret med dug. Daglig sprøjtning om morgenen eller om aftenen af den pulveriserede fint sprøjte, hvilket forhindrer strømmen af vand på stammen af en kaktus, er meget passende. Vandtemperaturen bør være lidt over omgivelsernes, varm (ca. 30-40 ° C). Drys på varme sommerdage skal udføres, når anlægget ikke er udsat for direkte sollys. På regnfulde dage i efteråret er bedre at stoppe sprøjtning kaktus. Og igen for at genoptage i slutningen af vinteren dagslys. Leaf kaktus såsom Rhipsalis Epiphyllym eller du kan endda arrangere et brusebad, ikke bare spray. På grund af det kraftige fald af dagen og natten temperaturen ikke er ønskeligt at sprøjte planten tættere på natten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.