ForretningLandbrug

Sådan dyrke kartofler i landet?

Kartofler - en "anden brød". Så de siger. Og med god grund! Denne kultur er elsket af alle, og hver dag vi spiser det stegt, kogt, bagt, suppe og salat. Derfor er mange gartnere ved, hvordan man dyrker kartofler. Vores samtale i dag, har vi afsat novice gartnere.

Skabe betingelser for vækst

Så, hvordan man dyrker store kartofler? Det kræver gode frø og ordentlig pleje. Men frem for alt, er det nødvendigt at skabe betingelser for normal vækst af planten. Til spirede knolde er gode, du har brug for at varme jorden, og dens temperatur var stabilt over nul, og om eftermiddagen termometeret holdes på omkring 15-20 grader. Som regel er vejret etableret i midten af april. denne kultur elsker lerjord, sort jord, sand; alkalisk reaktion - neutral. Et sted for plantning vælge en solrig, åben og godt udrenset. Det anbefales at ændre det hvert 4. år. Sørg jorden humus. Siden efteråret jord nødt til at grave, gøde mineraler og organiske, og i foråret - kvælstof. Før plantning, fjerne ukrudt.

Vælg frø

Sådan dyrke kartofler for at samle en rig høst? Den første ting du nødt til at forberede en god frø. Hvis du ikke har gjort det siden sidste års kollektion, så er du nødt til at købe det i specialforretninger eller fra erfarne gartnere. "Et rentabelt at dyrke kartofler?" - Du spørger. Efter alt, du skal bruge på frø, gødning og al sommeren har at tage sig af ham. Selvfølgelig til en stor indsats at gøre, og skulle bruge nogle penge, men det er det værd. Tænk over det, med 6 tønder land, kan du samle 5-6 sække med kartofler (og det er det værste tilfælde!), Hvilket ville være nok for en lille familie i et helt år. Nu forestille sig, hvor meget du bruger penge på de samme 5 poser, købe kartofler i butikken. Vi mener, at spørgsmålet om rentabiliteten af kartoffeldyrkningen faldt af sig selv. Så tilbage til emnet for vores samtale. Eget plantemateriale er udarbejdet i efteråret. Knolde skal være hele, afrundede, med ingen synlige tegn på skader og sygdom. Frø tørre, samles forår igen og spire i omkring en måned før plantning.

Plant

Der er mange muligheder, hvordan man dyrker kartofler, der er en måde at vælge landing. Normalt plantet kartofler i rækker i hullet - det er den mest almindelige måde. Mens nogle gør det i sengene, og nogen bruger renden metode. Uanset hvilken metode du vælger, efterlade et hul mellem de fremtidige buske mindst 20 cm, og plante knoldene ikke dybere end 10 cm. Det anbefales at anvende gødning på samme tid.

For at passe og behandle

Pleje af kartofler er som følger:

• at løsne jorden med fremkomsten af kimplanter og i fremtiden - efter vanding eller regn i form af regn;

• Hilling (for al den tid, du har brug for at gøre det mindst en gang eller to gange);

• mineralsk dressing, nitrogen, kalium, eller organiske fosforgødninger i tør eller flydende form (det er bedre at bruge naturlige råmaterialer - gødning, kylling gylle og aske);

• rigelig vanding, især under dannelsen af blomsterknopper og blomstring (mindst 5 gange i løbet af sommeren) i aften;

• Behandling af planter fra skadedyr og sygdomme forebyggelse.

Spis og nyd

Vi fortæller dig, hvordan man dyrker kartofler, og hvordan man passer det nu stadig tilfældet for små - at vente på foråret, tage en skovl i hånden og rejse til landet. Og derefter sætte sjælen og styrke ned i jorden for at opnå store efterår og lækre rodfrugter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.