HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Sådan vises OS evigt

Hvepse - rovinsekter. De jager i talrige leddyr, herunder truende haven. Dog kan hvepse være en direkte trussel mod mennesker. Disse insekter ikke kun hindrer psykologisk og irriterende. Hvepserede, ligger i umiddelbar nærhed af hjemmet - en stor fare for mennesker og til kæledyr. Disse aggressiv insekter er meget aggressive. I et forsøg på at beskytte deres egne reden hvepse kan angribe enhver, der krænkede deres fred.

Konsekvensen af bites af disse insekter kan være en allergisk reaktion eller astma. Gentagne angreb af hvepse kan forårsage en person til anafylaktisk chok. Undertiden insekter bid og uden provokation. De angriber et menneske, bare nærme sig dem. Det er derfor, det presserende spørgsmål: "Hvordan kan jeg se vilde hvepse?"

Moderne kemiske industri producerer en stor mængde narkotika til at dræbe ubudne gæster. Men de kan slippe af med de stribede insekter let. Udryddelsen af mere af det er ikke en garanti for, at levende eksemplarer ikke vil vende tilbage til det sted af reden og begynde forfra.

Sådan vises OS er mest effektiv? Først og fremmest skal vi etablere det sted, hvor reden er placeret aggressive insekter. Normalt dette kringelkroge i loftet, under taget eller på altanen. Reden skal destrueres.

Sådan vises OS de mest tilgængelige måder? Husk, at så snart angrebet ikke bør haste når det registrerer stikket. Det er nødvendigt først og fremmest at beskytte dit ansigt og hænder. Så koge vand i en kedel. Ikke interfererer, og en beholder med spray (insect repellent). Forsigtigt nærmer reden, bør den hæld kogende vand. En sådan begivenhed er sikrere at udføre om natten eller ved daggry. I disse timer reduceret aktivitet af rovinsekter.

Sådan vises OS ved en anden metode? For at bruge det, skal du dichlorvos. Kemisk hælder spalte, der forvirrer insekter. Ved at udnytte dette øjeblik, bør bolig hvepse anbringes i en tæt emballage, som hurtigt skal binde, bære en vis afstand, og satte ild til et sikkert område ved sprøjtning enhver brændbar væske.

Sådan vises OS hjælp intolerance råolie dem? Socket kan hælde dieselolie. Samtidig næsten hele hornet familie vil blive ødelagt.

Sådan vises OS fra loftet, rør eller andre svært tilgængelige steder? Af Jack bør få ved daggry eller om natten, og hæld i dichlorvos eller nogen form for husstand kemiske varer ( "Domestos", blegemiddel, etc.). Efter denne begivenhed loft eller ønskeligt at lukke røret. I dette tilfælde vil flere insekter omkomme, og desuden vil blive forhindret deres angreb, fordi bange hveps vil stikke alle, der kommer i vejen for dem.

En effektiv metode er at bruge forstøvning og sprøjtning på reden og dens omgivelser benzin. Samtidig næsten alle individer dø. Herefter vil selv de overlevende insekter på den tidligere bopæl aldrig vende tilbage. Ikke langt fra reden kan hænges og bundter af rød peber. Det kan ikke stå insekter, så bare flyve væk fra dette sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.