HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Effektiv beskyttelse af træ mod fugt og rådner

Træ - et byggemateriale, der kombinerer de unikke egenskaber. Det er nemt at få ret i naturen. Som et resultat, er det en af de mest anvendte materialer. På grund af dens anvendelse inden for konstruktører en masse af nye løsninger, på grund af den smukke udsigt over træet, samt dens miljøvenlighed. Imidlertid træ karakteriseret ved nogle specifikke funktioner. Hver af dem skal overvejes, da opførelsen af træhuse.

Fordele og ulemper ved træ

Selvfølgelig træet - det er et meget smukt materiale. Produkter fremstillet af det ser dyrt og solidt. Derudover har de en smuk naturlig duft, der vil fylde ethvert rum med friskhed. Men sammenlignet med sten og mursten materiale har en række ulemper. For eksempel begynder han hurtigt at nedbrydes, hvis ydre stimuli, der handler på det. Beskyttelse af træ mod fugt og rådner i dette tilfælde er et must. Fordi ellers bygningen vil se grimt, og så kan det være fuldstændig ødelagt.

Funktioner træ materiale

Som nævnt ovenfor træet kombinerer en række funktioner. Hver af dem har visse ulemper. Betragt dem i detaljer:

 • Er bystrovosplamenyayuschimsya materiale. Derfor uønsket til kabelføringen bestået på dens overflade. Hvis huset er helt træ, bør du installere en kvalitet brand-system.
 • Træet er bange for vand. Under sin indflydelse, kan det svulme op, så det er ønskeligt, at værelset var i det mindste fugtig.
 • Forskellige mikroorganismer også en negativ indvirkning på træet. Disse omfatter svampe, skimmel og bakterier. Under deres indflydelse begynder ødelæggelsen af den oprindelige struktur af materialet. Beskyttelse af træ mod råd sker på forskellige måder. Ofte er specialværktøj bruges, som på tidspunktet for langsom ned denne proces. Men hvis rådne har spredt sig til et stort område, er det nødvendigt at rekonstruere.

biologisk beskyttelse

En af de vigtigste fjender af træ materiale er forskellige mikroorganismer. Og det er ikke kun svampe, men også tang, samt nogle insekter. Oftest, svampe slå rod i fugtige omgivelser, hvor de har nok næringsstoffer. For at blive fuldt forskanset her, det tager et par timer. Det er tid til at lægge mærke til og at ødelægge dette skadedyr er næsten ingen kan. Selvom de første tegn på tilstedeværelsen af sådanne mikroorganismer mærkbare tilgængelige: på træ vises sorte eller grå pletter, blueness, bliver det fugtigt.

Men den værste fjende for et træ beboelseshus er en svamp. Hvis rummet vil være et gunstigt miljø for dens udvikling, kan det ødelægge de gulvbrædder på blot en måned. Og det er meget svært at slippe af med dette skadedyr. Tidligere blev det besluttet at brænde huset, hvor boede en gæst, så det ikke afgjort deres naboer.

Den biologiske træ beskyttelse mod fugt og råd er en advarsel fugte træmaterialer under deres brug. For at gøre dette muligt, bør du prøve at reducere mængden af fordampet vand i badeværelset og i køkkenet. Efter alt, hvis luftfugtigheden er i det mindste en lille stigning, forandring og fugtigheden i selve træet. Som et resultat, vil det begynde at svulme, knæk, rådne. Beskyttelse mod fugt - dette er en meget vigtig proces, der skal være opmærksomme på alle ejere af træhuse.

De væsentligste årsager til forfald

Træet er meget sårbare, så det er let udsat for forfald. Derfor skal enhver træ objekt omhyggeligt håndtere de specialværktøj. Overvej et par grundlæggende årsager til henfald af træet:

 • Fugtighed. Dette er den værste fjende af ethvert objekt lavet af træ. Mange gange blev det observeret, at de indvendige døre i badeværelset og køkkenet ofte øges i volumen. Dette sker på grund af hævelse. For at slippe af med dette problem, bør du medbringe fugt skadet døren til et varmt sted. Over tid, skal hun vende tilbage til den tidligere størrelse. Hvis du ikke ønsker at vente, kan du bruge stiksaven til at skære en lille kant af døren. Det er derfor, det er så vigtigt, er at beskytte træet mod fugt.
 • På grund af hyppige ændringer i temperatur træ så er det indsnævrer, udvider derefter. Som et resultat, er dens struktur brudt, bliver det smuldrende.
 • Træet akkumuleres en stor mængde fugt, der kommer ud af det. Dette fører til det faktum, at hun var meget opsvulmet.
 • Frysning om vinteren.
 • Kontakt med jorden, så i rummet, og der er høj luftfugtighed.

Beskyttelse mod rådner

Svampen, som påvirker væv fuldstændigt af træ, betragtes som en formidabel trussel. Det kan ikke kun skade strukturen af materialet, men også ramte en bjælkehytte, et bad eller endda en havepavillon. Derfor er beskyttelse af træ mod fugt og forrådnelse - det er en vigtig og uundværlig fase i processen med at opbygge et hjem. Typisk er sådan mikroorganisme stigende grad påvirker det træ, der er blevet skåret ned for nylig. For at bestemme graden af skader, du bare nødt til at se på de brædder eller bjælker. Hvis de er brunfarvning, porøse dips eller depressioner, har forfald proces allerede begyndt. Og jo før rehabilitering begynder materialet, jo større er chancerne for hans helbredelse.

Beskyttelse af træ mod råd involverer anvendelsen af specielle overfladebehandlinger, der er baseret på kemiske komponenter. En af de mest effektive belægninger er dem, der er blevet foretaget på grundlag af silikone. De er karakteriseret ved høj biologisk stabilitet.

Sådan vælger du det rigtige værktøj?

Når du vælger en beskyttende belægning, er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika af objektet. For eksempel, hvis den er placeret i et fugtigt område, er det bedst at kigge efter et værktøj, der vil beskytte træet fra de konstante temperaturændringer. Typisk forbliver disse lægemidler i kraft i 12 år. Der er også multi-funktionelle substans. De er designet til ikke blot at beskytte bygninger fra forfald, men også beskytte mod selvantændelse. Udendørs konstruktion (terrasser, pavilloner) bedre håndtere sådanne midler, som er vanskelige at vaske ud. De er meget dyrere, men deres effektivitet opretholdes i 35 år. For nogle bygninger (især boliger og bade) kræver beskyttelse kvaliteten af træ mod fugt og rådner. Senezh - en af de bedste muligheder, fordi den klarer alle skadedyr, og dens gyldighed opretholdes i 20 år.

teknologi

Hvis du ikke ved, hvordan man kan beskytte træet, er det bedst at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Materiale skal rengøres grundigt for støv og snavs, som vil interferere med penetrationen af en særlig sammensætning.
 2. For at fjerne alle de unødvendige huller, kan du bruge sandpapir. Det er ønskeligt, at det var fint, da det kan være med til at gøre dette vil være meget hurtigere.
 3. Forsigtigt skyl med varmt vand brædder. Du kan bruge og rengøringsmidler. Det er ønskeligt, at de ikke er alt for opskummet.
 4. Lad træet tørre helt.
 5. Påfør et beskyttelsesmiddel.

forarbejdning Egenskaber

Midler til træ forfald bør anvendes meget omhyggeligt. Deal med det skal være meget omhyggelig med at sikre sikkerheden for dig selv. Det er vigtigt, at stoffet ikke falder ind i øjne, mund, og endda til enhver hud. Hvis dette sker, skal det beskadigede område skylles med vand. Hvis træet beskyttelse mod fugt og råd påføres ved sprøjtning, er det nødvendigt at sikre fuld sikkerhed i åndedrætsorganerne. I øjeblikket er der et stort udvalg af forskellige lægemidler og lægemidler, der anvendes til at rådne træ. Eftersom opførelsen af huset, er det ikke nødvendigt at være bange for, at han snart vil blive ødelagt.

Stigningen i vandbestandighed krydsfiner

Selvfølgelig er den mest hensigtsmæssige måde at forbedre vandmodstanden af krydsfiner - er at stoppe indtrængen for fugt. Hvis væggene i huset er dækket med krydsfinerplader, er det nødvendigt at gøre en stor tagudhæng for at beskytte dem. Polstring sit miljø, skal du vedhæfte det, så de ydre fibre er lodret. Krydsfiner er godt beskyttet mod fugt, hvis det grundigt er gennemblødt med linolie. Før påføring af det skal være lidt opvarmet, at det bedre absorberes. Gentag proceduren bør være så længe krydsfiner ikke vil ophøre med at absorbere lakken.

Hvordan man kan stoppe processen med forfald?

Hvis rådne allerede er startet, derefter gendanne de beskadigede områder vil ikke lykkes. Men det er stadig muligt at stoppe spredningen af denne proces. For at gøre dette, er det berørte område skæres ned med en økse eller mejsel. Det er ønskeligt at fange og sund del af det træ, som kan være skadelige svampesporer. Det resulterende hul monteret metalstang, så alle omhyggeligt kittet.

Hvorfor male trækonstruktioner?

Beskyttelse af træ mod fugt og forrådnelse indebærer ikke kun brugen af specifikke produkter, men også maler. Male - en temmelig tidskrævende proces, som det tager lang tid. Inden du begynder hans tidligere lag maling bør fjernes. Til dette formål påføres en svag opløsning af natriumhydroxid (eller sodavand). Efter nogen tid vil malingen være blødere, så det kan let fjernes med en skraber. Du kan også finde særlige løsninger på tilbud, der vil hjælpe fjerne gamle malingstyper.

Træ - et levende materiale, så du skal male det, der tilslutter sig specifikke krav. Ellers efter et stykke tid malingen flager ud og helt trække sig tilbage. Vær sikker på, at træet til farvning var tør som muligt. Derfor er det ønskeligt at male kun om sommeren, når udendørstemperaturen vejret er tørt. Før maling overfladen kan grundes. Det er bedre at bruge kun oliebaseret maling, som danner en vandtæt film.

Der er også svensk og finsk maling. De er holdbare, billigere, ikke kræver fjernelse af den gamle belægning. Men de kan ikke anvendes over gamle oliemaling. Det vil sige, de er kun egnet til belægning frisk tørt træ. Desuden er det tilrådeligt at starte helt obessmolit træ. Det er nok til at udslette de problemområder med acetone eller alkohol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.