HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Vanillin fra myg, eller hvordan man kan beskytte sig mod irriterende insekter

Skal du på naturen, på ferie eller fiskeri om sommeren, vil du helt sikkert tænke over beskyttelse mod myg og andre insekter. Deres bid levere en masse problemer - fra den ubehagelige kløe hævelse af lemmer. Så skal du lægge op vanillin fra myg og andet beskyttelsesudstyr. Overvej de mest effektive redskaber.

vanillin

Fremragende insektmiddel er vanillin. Bare en pose krydderier Det vil hjælpe med at beskytte din familie mod myggestik og dansemyg. Lige bemærke, at du har brug for en naturlig vanillin i stedet for sukker ud af det! Hvis du køber en anden mulighed, endnu mere tiltrække insekter til den søde lugt. Til fremstilling af et mirakel-middel opløsning pose vanillin i en liter vand. Og så opnåede væske drys alle åbne dele af kroppen og tøj. Dette vil hjælpe med at beskytte dig mod myg i ca 30 minutter, derefter anvende løsningen igen. Denne effektive værktøj vil hjælpe dig til at tilbringe en rolig ferie uden irriterende insekter. Vanillin fra myg og hjælper børn. Du kan drys lidt ligner barnets løsning eller blande pulveret med en creme og anvende på huden. Effekten vil være at holde meget længere. For huden kan ikke bekymre dig - vanille er helt uskadelige og ikke forårsager allergiske reaktioner.

Piller og spiraler

Hvis du tror, at vanille myg ikke hjælper, kan du bruge indkøbte midler. Det kan være en spiral og tablets, der skal brændes udendørs. Vigtigere er det, du ikke inhalere røgen. Plader fra myg er kun effektive under visse vindforhold, skal det mod dig. Desuden er det usikkert for børn - kan forårsage forgiftning.

Barken og blade

Myg kan ikke lide lugt af brændte blade og bark. Du kan lave en ild og røg til at flygte fra de insekter. Hvis du er tilfreds med udsigten dunst smog, denne metode er den rigtige for dig. Af den måde, cigaretrøg er også myg kan ikke stå. Men er det værd for dig at slukke rygning blanding, som insekter igen vil begynde at trænge sig ind på dit blod.

Midler til myg

I butikkerne kan du finde specielle funktioner, der tiltrækker myg. Det er nødvendigt at sætte på en sten væk fra dit hvilested. Strukturen indbefatter komponenter, der er lignende insekter. Som et resultat, vil blive trukket deres opmærksomhed på stenen, og du kan tilbringe nogle rolige tid. Men denne metode ikke altid hjælpe. En del af insekt stadig foretrækker dit blod, ikke en mærkelig lugt kommer fra stenen.

Således myg vanillin er den mest effektive måde til dato. Det betyder dine omkostninger et par rubler, men hele dagen i den friske luft, vil ikke blive ødelagt af irriterende insekter. Og din hud er mættet med en ubehagelig lugt, slippe af med, som er problematisk. Kan øge effektiviteten af vanillin cologne, er det blandet ind i løsningen. Kun for børn at bruge dette værktøj mod myg er ikke nødvendig - en allergisk reaktion kan forekomme på øm hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.