SundhedMænds sundhed

Årsager til sveden mænd. Sådan helbredelse overdreven sveden hos mænd?

Sveden - en naturlig fysiologisk proces i den menneskelige krop. Dets vigtigste funktion er at opretholde en optimal kropstemperatur og beskytte mod overophedning. Denne artikel indeholder oplysninger om "Heavy sveden: Årsager hos mænd, behandling."

Hyperhidrosis - overdreven sveden

Svedende giver folk en masse besvær, siden udgivelsen af den hemmelige og slutter med en ubehagelig lugt. På den anden side, er det umuligt at forestille sig uden den normale funktion af kroppen. Sveden er ansvarlig for at vedligeholde den ønskede temperatur, forhindrer overophedning af kroppen.

Hvis kroppen frigiver en hemmelighed i for store mængder, lægerne siger om hyperhidrosis sygdom. Den menneskelige krop konstant sveden, selv når vi ikke bemærker. Synlig markering vises i det tilfælde, hvor mængden overstiger flere gange niveauet af dampe. Denne proces er karakteristisk for den varme og høj luftfugtighed, mens du træner eller stressende situationer.

Hyperhidrosis kan generaliseres og udvides til hele kroppen, samt lokaliseret, der fokuserer på en bestemt del deraf. Denne sygdom viser et forkert funktion af kroppen, herunder metabolisk lidelse, infektion, diabetes. Endvidere overdreven sveden kan hos mænd skyldes alkoholmisbrug, visse grupper får lægemidler.

Med hvad en ubehagelig lugt af sved?

Splat og frastødende lugt under sved bør ikke være. Det vises normalt, når i et fugtigt miljø, bakterier begynder at formere sig. Brusebad to gange om dagen, og hver gang efter træning kan klare problemet. Udtalte lugten af sved kan være et symptom ikke alene af høje niveauer af testosteron, men også tyder på en alvorlig sygdom.

For eksempel, fordelingen til duften af urin indikerer nyreproblemer. Hos mennesker med diabetes, det ligner acetone. Lugten af eddike eller chlor kan indikere leversygdomme.

Årsager til sveden hos mænd kan opdeles i to betingede grupper: husholdnings- og medicinsk. Dernæst skal du se på hver kategori i flere detaljer.

Indenlandske årsager til hyperhidrosis

Hyperhidrosis er nært beslægtet med overvægt. I dette tilfælde er det ikke kun en fejl i stofskiftet, men også til regelmæssig psykologisk pres på den del af samfundet. Samfundet er i konstant fremmes slankhed som den ideelle figur af den moderne standard. Komplet mand skal hele tiden føle sig utilpas i en tilstand af neurose.

Forkert valg af tøj bidrager også til udseendet af hyperhidrosis. Syntetiske stoffer ikke tillader huden at ånde, derfor åndbarhed og thermotaxis forekomme korrekt, tvinger kroppen til at producere en endnu større mængde af sved. Eksperter anbefaler at give fortrinsret til valg af tøj med naturlige materialer (hør, uld, bomuld).

Årsager til sveden mænd lurer ofte i ensidig kost. Spise for salt eller krydret fødevarer giver en ekstra byrde på kroppen. Hvis læger har diagnosticeret med hyperhidrosis bør udelukkes fra kosten af løg, kaffe, varm peber, fastfood.

Særlig forsigtighed skal behandles til personlig hygiejne. Bruser bør tages to gange om dagen, og hver gang efter intens træning. Det er obligatorisk at bruge en antiperspirant.

Medicinske årsager til svedtendens mænd

  1. Patologi af endokrine system (diabetes mellitus, hypoglykæmi, carcinoid syndrom). Hormoner spiller en direkte rolle i driften af kroppen. Deres overskud eller mangel direkte påvirker den menneskelige tilstand.
  2. Oncology. Overdreven sveden, især om natten, kan være forårsaget af Hodgkins sygdom, non-Hodgkins lymfom eller metastatisk sygdom i rygmarven.
  3. Hjerteproblemer. Hyperhidrosis ofte udvikler sig efter et slagtilfælde, da på grund af blodcirkulationen har i visse områder af hjernen er ansvarlig for at fjerne fluider fra kroppen.
  4. nyre patologi. Disse organer er ansvarlige for udskillelsen af vand fra kroppen. Når der er en fejl i deres arbejde, er der kraftig svedafsondring mænd om natten.
  5. Årsagerne til hyperhidrosis ofte skjult i neurologiske lidelser. Disse omfatter Parkinsons sygdom, Riley-Day syndrom, syfilis.

Overdreven sveden fødder

En af de mest problematiske områder i mænd betragtes fødder. Ud over det faktum, at de er konstant sveden, er denne proces som regel ledsaget af en ubehagelig lugt, hvilket bringer ubehag ejer og hans følge. I dette tilfælde, kraftig svedafsondring hos mænd skyldes de enkelte karakteristika organismen, eller mere præcist, niveauet af hormoner. At beskæftige sig med kilden til ubrugelig, men kan reducere symptomerne.

Eksperter anbefaler primært bruge mere tid på den fod hygiejne. Det er også nødvendigt at tage sig af sig selv som strømper og sko. Bør foretrækkes udførelsesformer for naturlige materialer. I lædersko med de særlige "åndbare" indlægssåler fødder sved betydeligt mindre. Støvler og sko anbefales at tørre hver nat, bære strømper er ikke mere end en dag.

Det er vigtigt at bemærke, at den manglende fodpleje er ofte en årsag til problemer eller infektioner, der er vanskelige at behandle hud.

Nat sveden hos mænd: Årsager

I drømmen, den naturlige proces med sved langsommere. Manden bevæger sig ikke, undergår ikke psyko-emotionelle stress, kroppen er helt afslappet. Hvis den normale temperatur i rummet, manden sveder, skal du finde ud af årsagerne til en sådan tilstand. Ofte hyperhidrosis natten er et symptom på alvorlig sygdom.

Hvis du vil medtage de vigtigste årsager af overdreven sveden under søvn kan nævnes: influenza, SARS, tuberkulose, ESP, thyreoidea sygdom, slagtilfælde, hjertesygdomme systemet, svampeinfektioner, og andre. Ofte natlig hyperhidrosis skyldes en mental tilstand. Mænd har en tendens til at skjule alle de oplevelser i sig selv. Det er derfor, de er mere tilbøjelige end kvinder til at have mareridt, efter at de vågner bare en "kold sved". I dette tilfælde anbefales det at gennemgå behandling beroligende midler. Sammen med sygdomme i nervesystemet og sveden forsvinder hos mænd.

Hvordan skal man behandle med hyperhidrosis?

Hvis overdreven sveden er en uafhængig patologi, snarere end et symptom på de ovennævnte sygdomme, at afbøde dens manifestationer, moderne medicin giver flere muligheder for behandling:

  1. Brugen af antiperspiranter.
  2. Lægemiddelterapi ( "Bellaspon", "Bellataminal"). Forberedelser lægemidler baseret på belladonna alkaloider reducere frigivelsen af hemmelige svedkirtler og hjælper i kampen mod hyperhidrosis, uden at forårsage afhængighed.
  3. Beroligende. Baldrian, motherwort, meditation, yoga - alt dette hjælper med at slippe af sådanne sygdomme som overdreven sveden af hovedet hos mænd, er årsagerne til som normalt skjult i den følelsesmæssige overbelastning.
  4. Fysioterapi procedurer (elektroforese, nåletræ-salt-bad).

I sjældne tilfælde ordinere injektioner af "Botox", og laser bruges. Denne ekstreme foranstaltninger for at støtte, der kan være tyet til kun efter samråd med din læge. Disse terapier aktivt fremmes og anvendes i praksis, men de har en række kontraindikationer.

kirurgisk indgreb

Når konservativ behandling er ineffektiv, læger tilbyder deres patienter operationen. I øjeblikket bruges to typer kirurgi for at slippe af hyperhidrosis: curettage armhuler og endoskopisk sympathectomy. Den mest effektive er den sidste mulighed. I dette tilfælde er hovedformålet med kirurgen er nervefibre, hvilket impuls passerer til svedkirtlerne. Deres okkluderet eller helt fjerne, garanterer et perfekt resultat af behandlingen. Den største ulempe ved denne metode er forekomsten af bivirkningen i form af "kompenserende" hyperhidrosis.

Curettage af armhulen er også en meget effektiv måde at bekæmpe overdreven sveden. Under operationen fjerner kirurgen 2/3 kirtler, derfor udvælgelse sekretion væsentligt.

Hjælp traditionel medicin

Ofte årsagerne til sveden mænd gemmer sig i de individuelle egenskaber af organismen. Hvis udslættet er til stede i dit liv hele tiden, kan du bruge folkemusik retsmidler til at løse problemet. For eksempel, at hver uge tage et bad med birk knopper eller eg bark. Indeholdt i disse plantestoffer, kan du justere det arbejde svedige kirtler. Fra den stærk lugt af æble cider eddike også reddet, hvis de jævnligt tørre huden. Normal Baby sæbe på en ensartet anvendelse armhulerne forhindrer rigelige sekreter.

konklusion

Fra materialer af denne artikel, nu ved du, hvad der kan være forbundet hyperhidrosis mænd, hvordan man effektivt håndtere det. Overdreven sekretion er ikke altid normen. Start ikke problemet, bortset fra den overskydende sved hverdagskost. Med hyperhidrosis kan og skal bekæmpes. Du bør starte med overholdelse af elementære regler for personlig hygiejne, herunder daglige brusebad og brug deodorant. Ikke mindre vigtigt at gennemgå din kost, testes for hormoner og være mere selektiv i ernæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.