ComputereComputerspil

Smite - systemkrav

MOBA genrens popularitet siden det første spil ikke synke indtil nu. Smite, systemkrav, som vi vil beskrive forskellige, først og fremmest en first-person og ikke-target-system. Hvordan gik det påvirke gameplay genre at dømme spillere, men på kravene til den i stor udstrækning påvirket computeren.

operativsystem

Det første, du er vigtigt at overveje, Smite selvom moderne spil, men du absolut ikke behøver at sætte det til Windows 10. Desuden minimumskravene anført i Windows XP med opdateringer SP2. Det betyder, at ansøgningen kan arbejde selv med de ældste computere.

Desuden kan du finde den anbefalede "syv" og "otte", men ikke "ti". Således udviklerne selv ikke giver en garanti for understøttelse af de nyeste systemer. Og dette fører til triste konsekvenser i form af en række systemfejl. Så du skal ikke blive overrasket, hvis på din splinternye bærbare spil ikke starter. I sådanne tilfælde hjælper kun at geninstallere operativsystemet.

processor

Da enheden vil behandle de enorme mængder af information, er det denne parameter er meget vigtig. Hvis du er i stand til at nulstille grafikken til et minimum og nyde kampene, så synkroniserer handlinger dusinvis af spillere og tid til at indsende disse oplysninger til at have, uanset indstillingen.

Vi Smite CPU systemkrav er meget beskedne, når det kommer til processoren. Dual 2,4 GHz - sådan regneorgan tilstrækkelig. Men hvis du ønsker at undgå alvorlige friser og halter, vil det være bedre at tage imod råd og udviklere at bruge maskinen med en quad "hjerte" og en frekvens på 3,4 GHz. Heldigvis er spillet er gratis, så du ikke mister noget, hvis du forsøger at køre "Smythe" på svag pc. Det vigtigste er ikke køber straks betalt indhold.

videokort

På trods af, at de Smite systemkrav er helt bløde, så glem ikke om de oplevelser, der forlader spillet. Hvis du ønsker at taktiske kampe, så prøv nogen af de "Tanchiki", hvis MOV atmosfære, så kan du bruge nogen af de analoger. "Smythe" - et spil, hvor slaget er værd at nyde og specielle effekter, som du befinder dig i den tykke af kampen, i stedet for at se det fra oven.

For at spille Smite fornøjelig, skal dit grafikkort være generation af Nvidias GeForce 8800 GT eller højere. Monter ethvert kort med 256 MB hukommelse og understøttelse af shader 3.0. Men det er bare at køre og spille på minimum indstillinger. For spænding ville være bedre at bruge udstyret, som er opført i de "anbefalede" systemkrav. Og dette - NVIDIA GeForce GTX 560 med 1 GB video memory. Ja, det er et budget-kort, men det vil give en fremragende præstation af spillet.

derudover

Apropos Smite, systemkrav er ikke så høj. Du har heller ikke brug for en masse RAM. To til fire gigabyte vil være nok. Mens overvejer at de nyeste versioner af operativsystemer forbruge bare uvirkeligt mængde af edb-ressourcer, er det bedre at bestanden op 6 GB RAM og ikke bekymre sig om bremserne.

Også, når du installerer spillet, tænker på, at den har brug for omkring 10 gigabyte plads på harddisken. Tilføj til, at swap-fil og vil få næsten 15 GB. Bemærk, at når rummet Smite starter ikke. Mange spillere ikke er opmærksomme på fylde rummet, hvilket resulterer i ofte befinder sig i en vanskelig situation.

Sørg også for, at du har en stabil og god internetforbindelse. Smite de mest sårbare punkt i spillet - en opdatering. Hvis der under denne proces til at ske nedbrud, er det sandsynligt spillet bliver nødt til helt at geninstallere igen. Og slippe af bugs er vanskelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.