FormationUngdomsuddannelse og skoler

Skrivningen-fysisk beskrivelse kæreste: Hurtige tips til at forenkle arbejdet med essay

Skrivningen-fysisk beskrivelse kæreste - er det arbejde, som inden for rammerne af russisk sprog og litteratur, bede en masse studerende. Det hjælper til at forbedre ikke blot den viden og stavning regler, men også færdigheder skriftlig tale om ejerskab. Og for at arbejde på essay gav ikke anledning til problemer og vanskeligheder, er det nødvendigt at blive fortrolig med korte råd og eksempler, der kan være nyttige.

adgang

Essay-beskrivelse kæreste udseende kan begynde på forskellige måder. Den vigtigste ting at huske - posten skal ikke være lang. Dets vigtigste opgave - at identificere genstand for essays, til intriger, at konfigurere læseren til at stifte bekendtskab med teksten.

Du kan starte på denne måde: "Det vi er opmærksomme på, når møde med en bestemt person? Selvfølgelig, på ydersiden. Og lydløst, til mig selv, kommentere den. Hvordan ville de, der kan forsøge at overbevise alle omkring rasende, at forekomsten af en mand - ikke pointen, alligevel, vi ser det i første omgang. Selvfølgelig, personlighed spiller en stor rolle i naturen, men når en person pænt at se på - det er virkelig sjovt ".

Sådan indgang vil være tilstrækkelig. Når det bliver klart, at jo mere vil vi fokusere på udseende. Og alle de andre tanker kan udtrykkes i kroppen, som ved den måde, bør indtage ca. 70% af hele teksten.

indhold

Hvad skal være et essay-beskrivelse kæreste ser ud? Genre kræver den studerende til at fokusere på de kunstneriske midler, der er i stand til at formidle til læseren billedet. Essay-beskrivelse kan betragtes succes, hvis på tidspunktet for at læse det, før manden tydeligt viser sig et billede, der beskriver forfatteren i teksten. For at opnå denne effekt, er det nødvendigt at have en tilstrækkelig ordforråd og evnen til at anvende visse lignelser, metaforer og andre midler korrekt. De bør ikke være for meget, da der ellers er risiko for at overbelaste teksten.

Generelt kan noget se sådan ud: "Jeg tror, din nære ven virkelig smuk. Og ikke den sædvanlige typiske "dukke", og en meget interessant pige. Hun har en smuk skinnende flagrende hår, pink kinder, og den vigtigste funktion - den lille muldvarp på hendes overlæbe. Denne lille detalje tilføjer en særlig originalitet til min ven, da ingen andre data nature ornamenter på hendes ansigt der. Ingen andre modermærker eller fregner. "

I princippet et afsnit skrevet i et tegn, kan være en god start for udviklingen af den grundlæggende idé. Hvis du ikke har ideer - ingen gør kun begrænsede eksempler. Essay-beskrivelse kæreste ydre kan indeholde en historie om flere interessante og smukke mennesker, der er tæt på forfatteren.

receptioner

Brief er at tale om dette emne. Skrivningen-fysisk beskrivelse kæreste med participium kan indeholde forskellige kunstneriske teknikker, men den mest almindelige og den bedste løsning - det er en sammenligning. Det er virkelig smukke lyde: "Min ven sindssygt smukke øjne. I farve de ligner det naturlige flise af mørk chokolade, der smelter i solen. "

Af den måde, udseendet - det er ikke bare i ansigtet. Essayet kan henlede opmærksomheden på ansigtsudtryk, figur, gangart, manerer. Efter alt, hele pointen ligger i detaljerne. Det kunne se sådan ud: "Min ven ser meget sød. Mange sammenligner det med englen. Men ikke underligt, de siger, at optrædener er bedrager. Jeg siger ikke, at det er en dårlig mand - nej, tværtimod, taler vi kun om hendes stærke karakter. For en smuk pige med lys krøllet hår og store grå øjne gemmer sig fantastiske selvtillid, deres ord, handlinger, og ligefremhed og ærlighed. For disse kvaliteter, i virkeligheden, jeg har det, og sætter pris på. "

Opmærksom på hver eneste lille detalje, højre overdrage det er de ord, som om forfatteren tegner et billede. En læser i færd med tilvænning til teksten, alle detaljer, ligesom puslespil passe sammen - i det færdige billede.

konklusion

Den sidste del af dette arbejde er et essay-beskrivelse af en persons udseende (kæresten) skal være kort og rummelig, der sammenfatter alt, hvad der er blevet sagt før. Det kan være nogle almindelige sætninger, eller ejer, forfatteren udtalelse. Sidstnævnte mulighed er stadig mere populære. Det kan se ud som følger: "Jeg tror, at jeg er omgivet af smukke mennesker. I hver af mine kære, jeg kan se, at samme smag, hvilket gør dem meget speciel. I nogle er det nogle eksterne detalje. Andre - ansigtsudtryk eller måden latter, smil. Nogen - ironisk vane at rulle hans øjne. Talk kan være lang. Men jeg sætter pris på dem alle for hvad de er, først og fremmest god, venlig og oprigtig. Det er mere vigtigt. "

Her, i princippet, dette kan konkluderes. Dette er en af de mulige indstillinger. De vigtigste ting - at essayet ikke ser ufærdige og ikke kræver fortsat. Uanset om det arbejde, fysisk beskrivelse kæreste på engelsk, russisk eller andre sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.