Nyheder og SamfundKultur

Ramsey: Ramsey hvad og hvorfor de er forvirrede?

Slang udtryk kan føre til forvirring, især når deres betydning undslipper, og et presserende behov for at finde ud af, hvad der foregik. Derudover er der situationer, hvor ingen skade ville være at bekræfte, at du ikke er en fremmed til nogle social gruppe. For eksempel, hvordan de skal reagere, når nogen aggressivt spurgt om, og hvis du Ramsey forført? Hvad er disse mystiske Ramsey? Hvorfor ikke forveksle dem?

Rams. Hvad er de "Rams"?

Der er flere teorier om oprindelsen af ordet "Rams" konvergerende i de vigtigste: et kortspil. Måske en gang på denne måde reduceret præference navnet på spillet, eller er der et separat spil, som oprindeligt blev kaldt "Rams". I de fleste tilfælde det henviser dog til enhver kortspil, så de "Rams" - er at spille kort, og oftere for penge eller nogle andre værdifulde materielle satser.

Den omfattende brug ord spildt fra den kriminelle slang, samt en fast del af andre slangudtryk, og er en integreret del af de såkaldte "tyve en døjt." Så taler vi om et kortspil, og nogle gange de kort selv kaldes også ordet "Ramsey". Hvad vil der ske, hvis "at forvirre" dem? Og hvorfor det anbefales at hurtigt aflevere stillingen, hvis du er fanget i deres sammenfiltring?

Hvad mener du med "forvirre Ramsey?"

Card spil i verden af tyvene uadskilleligt forbundet med svindel, og professionelle spillere kan rense ud op til en tråd intetanende afspiller. Selvfølgelig er alle deltagerne forsøger at sikre, at deres konkurrenter ikke forveksle Ramsey, hvilket betyder ikke snydt, ikke "fordreje kortet."

Ligesom mange slang udtrykket migrerede hurtigt til resten af verden og har fået flere avancerede forstand. Hvis før dette udtryk overvæltet afgiften af forsætligt snyd, nu snarere, præciseres det, at en person har fået din egen virksomhed, noget meget misforstået, og være bedre for ham at stoppe insistere på sin forvirrede og stoppe Ramsey. Det særlige udtrykker sætningen i samtale, og hvad intonation er normalt udtales? Det må erkendes, at i de fleste tilfælde er en aggressiv udsagn, men det giver den anden part en frist til at udlevere den position, indtil anvendelsen af fysisk magt ved aggressoren.

Er det hensigtsmæssigt at "forvirre Ramsey" i en samtale?

Næsten er ikke velkommen i alle sektorer af samfundet til at gå ud over det udstillede hierarki af nogen grund. Dette kan være en tjeneste underordning, enhver lodret af autoritet eller tilknytning til cirkler af forskellige indkomster. Hvis nogen fra en lavere position pludselig tillader respektløs opførsel eller fortrolighed, kan det trække op. Og trække op en høflig, uhøflig eller endda sarkastisk, der peger på afvisning af en sådan adfærd og endda advaret om konsekvenserne.

Nogen bryder din egen virksomhed eller i din kreds af, hvad det betyder Ramsey har bedraget, er det tid til at bakke væk. Nu bliver det i stigende grad brugt bred forstand af udtrykket, hvilket betyder, at det er en krænkelse af hierarkiet, men det kan tilskrives den bevidste invasion, hvilket er tæt på den oprindelige værdi: snyde, fordreje, at foregive at være en betydningsfuld person i jagten på en slags fordel. Der er det høfligt eller ej, men hvis nogen peger på poputannost Ramsey, bedre at trække sig tilbage. Undtagelsen er, hvis din Ramsey, det vil sige, at kortet ikke bedraget, usandt, og du kan bevise det.

Lignende i betydningen af udtrykket

Så du temmelig uvenlige spørge, at hvis du Ramsey forført. Værdien af dette udtryk er, at du får din egen virksomhed. Det samme kan siges med andre ord. For eksempel, meget tæt i værdi semantiske termer "lokket kyst". Og Ramsey, og bankerne kan blive lokket ved et uheld. Det er grunden til en anden værdi af disse sætninger kan betragtes som en "hvad er du, du ikke ved noget?" Eller "har du virkelig bange for at miste?", "Hvem er du til brødet smuldrer?" Og andre lignende udtryk i strukturen.

Nogle gange kan du høre endnu mere lakonisk sætning: "du har tabt" I dette tilfælde har intonation ikke, at den anden person bekymrer sig om dig. Tværtimod han udtrykkeligt giver så hurtigt som muligt at vende tilbage til sin plads, hvad det var.

Det er værd at bemærke, at alle disse sætninger ikke betragtes som en forbandelse, snarere er det en gade slang, jargon såkaldt "bosoty" leksikon gate og ugunstigt stillede områder. Når du bruger disse sætninger kan alvorligt skade din virksomheds image, faktisk allerede gået er de dage, hvor succesen var uløseligt forbundet med forbrydelsen. Det er derfor, i erhvervslivet og officiel kommunikation er bedst at følge sproget eller, som de kriminelle, "filtrere Bazaar".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.