Nyheder og SamfundKultur

Hvad er årsagen til grådighed? Russisk ordsprog om grådighed

Grådighed har længe været betragtet som en af de mest forfærdelige laster. Efter alt, er det som en kræft, som tærer menneskets sjæl, omdanne ham til en slave af sin egen stolthed. Og at flygte fra hendes fangenskab var næsten umuligt, fordi folk ikke forstod, i hvad der ligger hans problem. Desuden havde han ikke selv ønsker at gøre det.

Det er derfor, de vise mænd begyndte at komponere et ordsprog om grådighed. At en eller anden måde nå ud til dem, der er ramt af denne skruestik. Hertil kommer, sådan visdom er i stand til at instruere på sandhedens vej sind de unge, så at de i fremtiden er beskyttet mod virkningerne af deres egen grådighed.

Hvad er det?

Så, hvordan man tegner en klar parallel mellem sparsommelige og grådighed? Det er ikke altid økonomien - det er et tegn på, at en person er besat af at øge deres egen rigdom. Hvordan kan se glimt af grådighed i mennesker?

Nå, der er vidunderlige ordsprog og citater af grådighed, der kan hjælpe til at forstå dette. For eksempel:

  • Grådighed er menneskelig og ikke hvile om natten.
  • Han kan lide at være på sit hus en fugl sang, men at det ikke ønsker at fodre.
  • Inviteret gæster banket og knogler købt på markedet.

Lad os nu se nærmere på, hvad vi har vist ordsprog om grådighed.

Uendelighed - det vigtigste symptom på problemet

Den første ting, der adskiller fra den sædvanlige grådighed Thrifty - uhyre. Efter alt, mennesker ramt af denne vice, ønsker alt på én gang. Hvis vi mener, at dette eksempel på de penge, så kan vi sige med sikkerhed, at han altid vil være et par af dem. Det betyder ikke noget, det er dårligt, eller har en multi-million dollar formue.

I dette tilfælde, da vi er sikret ordsprog om grådighed, det er snarere en fattigdom af sjælen, snarere end en reel mangel på ressourcer. Her er et godt eksempel: "Livet hænger i en tynd tråd, og alle tanker om indtjening." Det vil sige, en sådan person ikke har en klar strategi for værdier, samt hvornår de skal stoppe.

Den samme regel gælder ikke kun penge, men alt andet: mad, naturlige ressourcer, magt, kærlighed og så videre. Som man siger: "grådige mave æder hans øre."

Hvorfor folk bliver grådige?

Ikke underligt ordsprog om grådighed og dumhed går hånd i hånd. Efter alt, er disse to funktioner er meget lig hinanden, og ofte sammenflettet i én person. Ofte er dårskab og lave moralske værdier er grundlaget for fødslen af de første gnister af grådighed.

Bare sådanne mennesker kan ikke se noget flot rundt. De fik ikke at vide, at der er ting vigtigere end penge, tøj eller mad. Deres indre verden er meget nærig og små, hvilket er et stort problem både for sig selv og for andre.

Og hvis en sådan person ikke hjælper, vil alt kun blive værre. Grådighed æder ham indefra, og derefter vejen tilbage vil være væk. Efter alt, han simpelthen ikke ønsker at lytte til andre, overvejer dem til at være forkert. Intet under, de vise mænd sagde: "Grådighed grund fratager", og dette er en af de mest vigtige sandheder, som vi undervises ordsprog af grådighed og dumhed.

Hvad er årsagen til grådighed?

Den værste del er, at med tidens år, er den menneskelige sjæl så meget udsat for dette onde, der er simpelthen uigenkendelig til sin familie. Og ganske ofte om grådighed ordsprog vise os dette. For eksempel:

  • Gnier bruser billigere rubel.
  • Med den ene hånd, samler han og distribuerer den anden.

Men grådighed påvirker ikke kun den indre verden af mennesket. I årenes løb, kan denne defekt blive bemærket i en persons udseende, hans handlinger og ord. Af den måde, ordsproget om grådighed, og der er gode eksempler:

  • Dag og nat, gråd og kister begravet i jorden.
  • Selvom han ikke halløj, men jeg vil ikke give til en anden.

Udover grådighed fører til ensomhed. Dette skyldes to hovedfaktorer. Først en gennemsnitlig mennesket selv begrænset i kommunikation med andre, for at beskytte deres rigdom. For det andet en tæt hurtigt træt af det faktum, at deres relative velstand er meget højere, end de er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.