HobbyHåndarbejde

Scheme kaktus beaded og blomster diagram for ham

Cactus - en usædvanlig plante, men ikke alle har råd til at have sådan en blomst i hjemmet. Drømmen om en stikkende ven kan gennemføres, hvis den væve af perler. Fans og samlere af disse ørken indbyggere vil blive glad for at modtage en gave af en broche eller øreringe i form af foretrukne planter. kaktus arrangement med perler og farveskema for dem er ikke svært at finde, eller opfinde din egen. Overvej de mest populære.

Broche "Cactus"

Det broche i form af en kaktus kan gøres ved hjælp Sy rhinestones, roundels, perler og perler til rådighed. Broderi sker på hans egne skitser på tykt stof, såsom filt. Alle emnerne skæres fra en skabelon og er forbundet i ét stykke. Ingen særlige vævning ordning kaktus af perler for dette produkt er ikke påkrævet. Nogle gange, i stedet for at bruge broderi epoxyharpiks, der hældes et emne.

Simpel vævning ordning kaktus Bead

Lad os prøve at skabe en topiary i form af en kaktus. Topiary - et hack af planten, såsom et lille træ, der er populær blandt handy mennesker. Det kaldes ofte "træ af lykke." For at skabe sådanne usædvanlige dimser kan bruge kaktus arrangement med perler og farveskemaer til dem. Disse produkter vil se godt ud i ethvert interiør.

At arbejde behov:

 • grønne perler;
 • tråd;
 • skum bold;
 • grøn maling - gouache eller akryl;
 • alabast;
 • coli Sushi eller tyk tråd;
 • pot;
 • neglesaks.

Vi begynder at gøre den tomme:

 1. Dial 8 perler på wiren længde 6 cm. For at fremskynde processen, kan bruge hjulet.
 2. Wrap tråden under de første 4 perler. Spænd løkken. Jeg skulle være et blad på hver side af hvilket er 4 perler. Lav 6 af disse stykker og sno dem sammen med den ene hånd. En anden del af tråden vil tjene som ryggen på en kaktus.
 3. Trimme det overskydende ledning, hvilket efterlader 1,5 cm på den ene side, og 0,5-1 cm - på den anden.
 4. Vi er nødt til at gøre en masse emner. Deres antal afhænger af diameteren af skummet bolden. Hvis der ikke er bold, kan form af kaktus skæres fra hvert stykke skum på egen hånd eller anvendes som grundlag ler.
 5. Basen farve grøn maling. I sin nederste del, skal du indsætte tryllestav.

Samling produkter

Nu skal du sætte en skum blank i potten. Først fortynde gips og hæld det i den forberedte beholder. Når blandingen er hærdet lidt, indsætte staven, fastgørelse af en kaktus i en beholder. Når helt tør, kan du male den øverste del af "jord" i en brun eller grå farve. Udfylde de tomme felter bunden af perler, der dækker det fuldstændigt - og kaktus klar! Derudover kan du dekorere det på toppen af en blomst lavet med den samme teknik.

Kaktus perle kan udføres forskelligt, afrundede dækker blankt ark fremstillet af det nedenfor viste skema.

Flower til kaktus

Kaktus af perler med forskellige farver ordninger kan findes på hjemmesider, der afsættes til håndarbejde. Betragt den nemmeste mulighed for at skabe en smuk blomst. Med Topiary det vil se meget mere attraktiv. Bud på toppen gør den færdige komposition. I nogle tilfælde kan uden sådanne pynt ikke gøre det som en del af emnet forbliver åben.

At arbejde behov:

 • tynd tråd;
 • tyk tråd til forbindelse med basen;
 • perler af tre farver til kronbladene;
 • bidetang;
 • perle for centret.

Flower ordning for kaktus perler er ganske enkel:

 1. Dial 12cm gule perler på wiren ved hjælp af en spinner.
 2. Separate 2 cm og afskåret del af wiren - det vil være grundlaget for en blomst. Til det er nødvendigt at binde resten af tråden: det svinge rækkerne omkring centret, danner kronblade. I den ene blad er 5 rækker. Kanterne har brug for lidt træk dem til at få skarpe. Tråd i enderne sikker. Lav 12 kronblade til den indvendige side af blomsten.
 3. Drej kronbladene lidt anden facon til næste fase. Du kan ændre farven på perlerne i midten for at få forskellige nuancer. Derefter vil en knop se mere naturlige. Grundlaget forbliver den samme farve, og perlerne i følgende 3 rækker erstatte det med en hvid eller orange. Disse kronblade får brug 6 stykker.
 4. For det sidste lag af kronblade er nødvendigt med en base på 3 cm. Omkring ham vind de 3-serien lyse perler og gøre den sidste række i gult. Indsamle 7 af disse blade.

Form midten af en blomst

Som kernen knop anvende store perler. Fastgør det til ledningen. Ud over den centrale del, har brug støvdragere af blomsten. For at oprette dem, tage tråden længde på omkring 15 cm. Det er nødvendigt at samle på hendes appelsin perler og fastgør enderne med en lille perler eller glasperler ved at dreje den flere gange. Fold i halvdelen tråden, og drej den til dannelse af to støvdragere. Ordninger kaktus af perler og farveskemaer kan variere. Sommetider bruge færdige støvdragere på en wire, der er knyttet til dem blomsterblade. I gennemsnit kan det være nødvendigt 8 støvdragere.

Montering blomst til kaktus

Det er fortsat at indsamle produktet og forbinde det med en kaktus:

 1. Først tillægger de centrale perle støvdrager par, ækvidistante fra hinanden.
 2. 12 små kronblade samles i bundter af to stykker, og derefter forsegle det med en kerne. Det er lettere at binde dem med bomuldstråd, snarere end limning under anvendelse af ledninger.
 3. Næste vedhæfte kronbladene af det andet og tredje lag, distribuere dem i et skakternet mønster.
 4. Det er fortsat at vedhæfte en tyk tråd, som blomsten til at blive forbundet til basen.

Fastgør blomst på toppen af en kaktus og udfolde sine kronblade. Knopperne kan udføres af den forenklede diagram nedenfor.

Topiary klar. Brug forskellige ordninger kaktus af perler og farver til deres ordning til at skabe usædvanlige håndværk og glæde deres venner og slægtninge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.