ComputereComputerspil

Sådan laver du et fly i Robocraft, dets fordele og ulemper

Alle kender spillet "Maynkraft" - fra dette projekt er populariteten af "sandkasser", projekter, hvor du ikke har noget bestemt mål, ingen opgaver og quests, du skal bare overleve. Efter udseendet og populariseringen af "Meincraft" begyndte naturligvis nye projekter at komme ud, som var baseret på dette særlige spil. Et af disse projekter var "Robocraft" - det var meget forskelligt fra prototypen, da det gav en fantastisk mulighed for at blive en rigtig mekaniker og indsamle komplette modeller af forskellige kampkøretøjer - fra lette tanke til tunge bombefly. Naturligvis faldt en sådan ide på folks smag, og de begyndte med at spille Robokraft. Og flertallet får helt forskellige tanke og andre grundkøretøjer, men mange undrer sig over, hvordan man laver flyet i Robocraft. Fordi forsøg ofte slutter i fiasko, og alle ønsker at lære at gøre noget utroligt.

Brug af vinger

Det kan ikke siges at dette spil er meget tæt på virkeligheden, så hvis du er interesseret i svaret på spørgsmålet om, hvordan du laver et fly i Robocraft, behøver du ikke at se efter en flyveingeniørs lærebog og lære detaljerne i samlingen af flyvende hjælpemidler i det virkelige liv. Her er det vigtigt for dig at huske at du skal bruge vinger - uden dem vil dit køretøj ikke flyve. Og her er det vigtigt antallet af vinger - den bedste mulighed vil være fem stykker, to på hver side og en som en hale. Det er dette fly vil have den bedste styrbarhed. Men det er ikke nok bare at hænge vingerne på cockpiten og forventer, at flyet skal flyve. Hvordan laver man et fly i Robocraft, som kan klatre op til himlen?

Montering af turbiner

Hver maskine skal have sit eget hjerte, som vil drive det. Hvis du er interesseret i, hvordan man laver et fly i Robocraft, så skal du i intet tilfælde glemme turbiner, da de fører et fast design til livet. Igen er det meget vigtigt at afbalancere her, fordi for mange vindmøller vil gøre flyet for tungt og langsomt, og en meget lille vil give den en lille hastighed eller ikke tillade det at flyve overhovedet. Sørg også for, at hver side af flyet har det samme antal turbiner, så det ikke under flyvningen falder på sin side. Nå, nu ved du hvordan man bygger et fly i Robocraft og hvordan man starter det i luften. Piloting denne enhed er et spørgsmål om tid og individuel samling. Du vil hurtigt blive komfortabel i luften og lære at flyve, men husk at hvert fly skal styres forskelligt afhængigt af størrelse, antal vinger, antal turbiner og deres placering.

Plusser af flyvemaskinen

De fleste spillere roser tunge tanke og svæver som de bedste maskiner i spillet. Samtidig fortæller de alle, at fly er næsten den værste klasse, fordi de er helt ubrugelige og dør meget hurtigt. Naturligvis kan disse mennesker næppe vide, hvordan man bygger et fly i Robocraft, og hvis de kunne flyve på en, brugte de nøjagtigt samme taktik som på en tung tank - at flyve "fremad" uden at tænke over noget. Naturligvis dør flyet hurtigt i dette tilfælde uden at have tid til at forårsage skade. Og det er ret logisk - det er ikke udstyret med tung rustning, ellers kunne den ikke tage afsted. Men han har manøvredygtighed og en hel himmel til gennemførelse af taktiske bevægelser såvel som et meget kraftigt våben, som med korrekt brug kan forårsage alvorlig skade på fjenden. Derfor skal du være opmærksom på flyet. I uhyggelige hænder viser de sig naturligvis at være spild af store midler, men i hænderne på en erfaren spiller, der har mestret flyene, kan flyet medføre mange fordele og overskud. Det har den højeste hastighed i spillet, den maksimale højde af flyvningen - generelt den rigtige skat af Robocraft. "Hvordan man opbygger et godt fly?" - Dette er et spørgsmål, hvor mange spillere kæmper. Når alt kommer til alt, udover ubestridelige fordele, kan denne type teknologi have ulemper, især hvis du ikke fuldt ud forstår planlægningen af fly og deres styring.

Flyvemaskine nedbrud

Den første og største ulempe ved denne klasse er dens høje omkostninger. Og det handler ikke så meget om at skabe et fly (selvom det også er ret dyrt), men om dets indhold. Og dette på trods af at det er flyet, der er hovedmålet for alle fjendens snigskytter. Og de behøver ikke at ødelægge hele apparatet - det er nok at slå ned en fløj, hvorefter det bliver helt ukontrollabelt. Generelt er konstruktionen af et fly i Robocraft et ret risikabelt erhverv. Det kan ødelægge dig, men kan medføre uhyre velstand, berømmelse og succes. Det hele afhænger af, hvordan du implementerer dig selv som flymekaniker og pilot.

Hvornår skal du bruge?

Problemet med flyet er, at det bliver tilgængelig ret sent - vingerne vises ikke i første fase af spillet. Derfor er det normalt kun muligt at begynde at bruge fly med ca. Tier 5.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.