ComputereComputerspil

I "Mafia 2", hvor mange kapitler, og hvor stor en procentdel af passagen afhænger?

Fans af serien af spil "Mafia" ved, at de ikke behøver at udføre missionen eller for at søge efter hvem vil give dem den næste quest. Det faktum, at dette spil er opdelt i fuld kapitler, som hver især er et separat stykke fortæller hele historien. Som et resultat af passagen det udvikler sig til en fuld historie, og "Mafia" historie kan kaldes simpelthen mesterværk, som det er meget dramatisk, oplevelsesrig, er alle tegn udarbejdet til mindste detalje, samt relationerne mellem dem.

Men under passagen af den anden del af spillet, mange spillere rejser spørgsmålet om, hvor mange kapitler i "Mafia 2". Problemet i dette tilfælde ligger i det faktum, at den fulde passage i den viste menu, der afsluttes kun 70 procent af spillet. Hvad er der i vejen? Hvor meget er det faktisk kapitlerne i dette projekt?

Opdelingen i kapitler

Da alle spillere er godt klar over, er næsten alle de spil opdelt i visse dele, som gør det muligt at strukturere fortællingen. For hvert projekt, kendetegnet ved sin division, og du vil finde det i kapitlet "Mafia 2". Hvor mange kapitler i dette spil? Dette spørgsmål piner mange, historien er ikke helt færdig, så der er et problem med fans af dette projekt. Mange gamere kan ikke forstå opdelingen i "Mafia 2". Hvor mange kapitler i dette spil? Nu ved du alt om det.

Antal Heads

Så nu ser vi på en af de mest presserende spørgsmål i "Mafia 2". Hvor mange kapitler i dette spil? Svar: deres femten. Det faktum, at de fleste spillere går hele spillet, slutter den femtende kapitel, og begynde at pine dig selv spørgsmålet om, hvordan og hvorvidt dette er slutningen.

For disse tanker er ganske logiske grunde. Først den procentdel af færdiggørelse af spillet - mange spillere det vises i et område 70, så de straks begynde at undre sig over, hvordan og hvorvidt alle lederne af mafiaen 2 de passerede. For det andet historien brækker på den mest interessante og slet ikke tæt på en logisk konklusion, når spillet slutter. Alt dette giver en ganske god grund til at tro, at den "Mafia 2" flere kapitler end angivet. Men dette er ikke tilfældet. Hvorfor? Nu ved du det.

procentdel af færdiggørelse

Du skal først forstå problemet med spillet færdiggørelse procent. Hvis en spiller er interesseret i i "Mafia 2" Hvor mange kapitler, skyldes det faktum, at det fremgår, at den er færdig med kun 70% ved udgangen af spillet, pointen her er ikke, at nogle kapitler er skjult eller er frigivet senere. Faktisk problemet ligger i det faktum, at i dette projekt er der særlige ting, du har brug for at samle langs passagen. Det har ingen effekt på resultatet eller hvad der vil ske i spillet, men hvis du samler alle de magasiner "Playboy", såvel som alle de plakater, som vil være en meddelelse om søgning, vil du få 100% passerer. Hvis din procentdel er kun 70 eller lidt over, så er du nødt til at re-tage alle (eller kun det nødvendige) kapitel for at finde skjulte objekter.

plot ufuldstændige

Hvis du tror, at historien brød på det mest interessante sted, bør du ikke tænke på, at der i den anden del af spillet er ikke nok kapitler, og der for nylig blev offentliggjort den tredje del, hvor du kan finde svar på alle dine spørgsmål . Selvfølgelig vil historien ikke fortsætte, men i den tredje episode vil være nok referencer til den anden del, afslører alle hemmelighederne af spillet interessant. Derfor kan vi roligt sige, at spillet "Mafia 2" har præcis femten kapitler, hvor åben, så du ikke behøver at forsøge at opdage betydningen af de netto bonus niveauer - at de ikke eksisterer. Og glem ikke de blade "Playboy" og plakater om den søgning, du ønsker at indsamle, hvis du ønsker at gennemføre spillet et hundrede procent. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.