ComputereComputerspil

Hyde på Lastbiler ( "Dota 2"). Hyde Lastbiler til begyndere

Til dato, "Dota 2" er det mest populære computerspil i MOBA-genren, der er en multiplayer kamp arena. Dens funktion er den korte gaming sessioner, det vil sige, det er helt forskellig fra andre multiplayer rollespil projekt. I dem du ryster din karakter i hele spillet, kan det tage uger eller endda måneder. Med hensyn til "DotA", der er en anden spilsession tager omkring to timer og afsluttes. I starten får du det første niveau af den karakter, og for denne gang at udvikle det til det maksimale. På baggrund af disse funktioner, skal du vælge en bestemt karakter til hans sving, fordi der i så kort tid, vil du ikke have nogen plads til fejl - du har brug for at slibe processen med karakter udvikling, pumpning hans evner, valg af fag og så videre. Hvis du vælger et tegn Drow Ranger, vil du hjælpe med at vejlede Trucks. "DotA 2" - er ikke en upersonlig spil, så hver karakter har sit eget navn, og dette navn Drow Ranger - Trakses. Fans af serien besluttede enstemmigt at kalde denne karakter lastbiler, og at dens pumpning og vil fortsætte det.

Oversigt over Lastbiler

Spillet har en række forskellige roller, der omfatter visse tegn. Alt dette er bestemt af de evner karaktererne, deres karakteristika og typen af krigsførelse - disse punkter i detaljer at overveje Hyde Trucks. "DotA 2" - et spil, hvor hver karakter har sine egne karakteristika, som helt sikkert skiller sig ud fra de to andre. Lastbiler til denne smidighed, og i betragtning af, at den angriber primært på lange afstande, en meget farlig karakter - det er derfor, hun spiller rollen som Kerry. Dog vil rollerne være lidt senere, men det er værd at bemærke, at de Drow Ranger mange spillere genkende en af de stærkeste skrifttegn i anden halvdel af spillet, så du kan være opmærksom på det, hvis du allerede har erfaring med at spille, og du indser, at de "Dote "der er ingen imby, der er helten, som er i stand til at slå alle andre. Alle har fordele og ulemper, der har brug for at være i stand til at bruge. Det er dette, og vil lære dig guiden på lastbiler. "Dot 2" hver karakter indeholder tre grundlæggende karakteristika. På dem vil blive diskuteret yderligere.

Basisliniekarakteristika Lastbiler

Som nævnt tidligere, hver karakter har en ledende egenskab, der er, i begyndelsen af spillet er for et bestemt antal point højere end de to andre, samt hendes højere gevinst point pr niveau. Du kan finde ud denne vejledning fortæller dig til lastbiler. "Dota 2" er et projekt, hvor der ikke er mere kraftfuld karakter, og hvis din helt har en høj styrke, er det meget sandsynligt, at han vil have et lavt niveau af fingerfærdighed og intelligens. Men det er tid til at gå direkte til Drow Ranger - den svageste attribut her er intellektet, det er ekstremt lav i starten af spillet, og derefter vokser med kun 1,4 enheder pr niveau. Af den måde, denne karakter får de to andre evner det samme - på 1,9 point pr niveau. Så hvorfor så agility er den vigtigste egenskab? Pointen her er den første indikator - efter magt, han er kun 17 point, og for mobilitet - så mange som 26. Det er derfor, du først bør fokusere på figuren, og derefter for strømmen - om betydningen af intelligens er ingen tæller overhovedet. I denne er det allerede muligt at bygge en vejledning for lastbiler. "DotA 2", er imidlertid en mere alsidig spil, og her du ikke bliver alt udelukkende løst egenskaber - det er nødvendigt at tage hensyn til typen af karakter, sine evner, og havde brug for ting til ham.

En af de stærkeste Kerry

Tidligere i denne manual har vi kommer til roller, der kan spille de tegn - det er om det og fortælle nedenfor vejledningen for lastbiler. "Dot 2" har ingen særlig rollefordeling, som er indarbejdet i spillets kode. Men mangeårig praksis af gamere og deres bemærkninger lov til at bestemme, hvilke tegn var i stand til, og derefter på dette grundlag at skabe et system af roller, distribuere dem alle helte. Umiddelbart bør det sige, at det kun opdelingen betinget, der er ingen, der tvinger dig til at svinge din Drow Ranger udelukkende i én retning. Men det vil det være så effektiv som muligt for ham, og i tilfælde af trans er den rolle, Kerry. En karakter, der spiller rollen som Kerry, som regel skal være forberedt på det faktum, at han i starten af spillet bliver nødt til at holde gang eller med en partner, eller for at undgå sammenstød med fjender. Sagen er, at i den første halvdel af spillet Kerry tegn uhyrligt svage for dem er arrangeret en jagt. Men ikke på grund af deres svaghed, og på grund af det faktum, at i anden halvdel af spillet på det kompetente pumpning de kan vokse ind i dette monster, der kan bringe sejr til hans hold. Så rolle Drow Ranger er meget vigtig, men for realiseringen af alle de planer i praksis, vil du have en meget godt spil af færdigheder og viden af helten - og i dette kan du hjælpe denne vidunderlige vejledning. Lastbiler ( "Dota 2" - Drow Ranger) er den helt, der kan gøre i den anden halvdel til at trække alle med den rette nivellering, og vigtigst af alt - hendes færdigheder. Det handler om dem, og vil blive diskuteret yderligere.

Frost Errous

Lastbiler anderledes balance af pumpning, der er vigtigt for dig at finde den rette balance af færdigheder, så de ankommer til tiden for spillet. Det giver ingen mening at pumpe helt en af dem på én gang, uanset hvor stærk den kan synes at du, som de fordele, det vil bringe meget lidt. I den første del af Drow Ranger var også til stede, men det er værd at huske på, at vi taler om en opdatering projekt - Dota 2. Hyde hero Trucks i form af færdigheder til at starte med en af de vigtigste evner - Frost Arrow. Denne evne øger effekten af kolde skud af den karakter, langsommere fjenden. Det er værd at bemærke, at denne færdighed kan slås fra, da hvert skud vil tage dig lidt af mana. Selvfølgelig, 60 procent reduktion i fjendens hastighed på det højeste niveau af evner er værd, men det skal bruges forsigtigt og med omtanke. Pump de anbefalede to niveauer, før de når den femte og finish til loftet til den tiende - i denne form er den bedste måde at nivellering guide Traxex, The Drow Ranger. Lastbiler i "Dota 2" for begyndere kan synes meget kompleks karakter netop på grund af denne færdighed, hvis anvendelse er nødvendigt hele tiden at overvåge, men med tiden kommer erfaring. Og så Drow Ranger bliver rigtig farligt.

Gast

Gast - en evne, der anbefales før den femte jævnet at undersøge, men det skal være potoloch efter ni. Med dens hjælp, kan du frigive den magiske bølge, der vil kaste alle fjender fanget under det, sætte det på dem på samme tid stilhed. For dem, der ikke er bekendt med de vilkår "DotA" og andre multiplayer rollespil, stilhed betyder, at på tidspunktet for sin indsats karakter kan ikke bruge magi (støbte besværgelser). Men for det, bruge alle de evner briller, hvis du har brug for Gast svinge mod slutningen af spillet? For at finde ud, læse den vejledning om Traxex. "DotA 2" - et spil, hvor du har brug for at vide alt om hver af de færdigheder af din karakter.

Precision Aura

Denne evne vil være nyttigt, hvis holdet med lastbiler er andre tegn, der bruger varierede angreb. Når denne færdighed er aktiveret, alle allierede helte får for lidt tid til at øge langt skader. På det første niveau af evne er 18%, men ved den fjerde bliver det mere signifikant - 36%. Hvad med tempoet i nivellering guider til at rådgive Lastbiler (Drow Ranger)? Dota 2 - et spil, hvor du selv kan vælge den hastighed og rækkefølgen af deres pumpe evne, men det anbefales at hente denne aura på to niveauer for at nå den femte nivelleret, og yderligere to - til ti, altså parallelt med Frost Arrow.

skydefærdighed

Lastbiler stærkeste dygtighed værd at lære gradvist - fortrinsvis ved 6, 11 og 16 Level. Hvad giver denne færdighed? Hvis på tæt hold i nærheden af dig ingen fjender, din karakter får en imponerende stigning Agility - 40, 60 eller 80 point. Passiv evne, der gør Lastbiler endnu farligere.

Genstande Lastbiler

Hastighed - det er noget, du bør være opmærksom. angreb hastighed, bevægelse, regenerering - alt hvad du behøver for at øge ved at bruge elementer til at gøre din karakter var den mest effektive i kamp.

En stærk angreb, svag beskyttelse

Når vil du spille for lastbiler, er du nødt til at forstå, at dens svage punkt - det er en meget lav indikatorer beskyttelse. Så du skal være forberedt på det faktum, at ikke at lade fjender tæt på dig. Ud over den fare for at få meget skade, du også miste en stor smidighed, som giver dig skydefærdigheder - evnen til at blive deaktiveret, når du lukker fjenden er. Så gør din vej til succes - er at angribe med lang rækkevidde og klare sig selv modstandere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.