LovStat og lov

Artikel 136 i arbejdsretten for Den Russiske Føderation med kommentarer

Som det gjorde udbetaling af løn til arbejdere i nogle detaljer malet i Labor Code (specifikt artikel 136). Dette spørgsmål er fyldt med nuancer bindende. Arbejdsgiveren er forpligtet til ikke kun at give deres ansatte de penge i mængden er oprettet ved aftalen, og gøre det regelmæssigt, strengt observere ordren. Lad os bryde ned, som indikeret af artikel 136 (RF).

resumé

Dokumentet gjort særlige regler, der er nødvendige til administration af selskabet. I øvrigt, den manglende overholdelse truer embedsmænd foranstaltninger påvirkningen fra de regulerende myndigheder. Artikel 136 kræver, at arbejdsgiverne til at informere arbejdstagere om:

  • størrelsen af de vigtigste og supplerende betalinger;
  • tilbageholdelse beløber med baser;
  • samlede beløb påløbne midler.

Disse data bør stilles til rådighed for folk i form af et skift, før de får adgang til de midler skyldige. Hertil kommer, at teksten indeholder betingelserne for placering, timing og rækkefølge af specifikke operationer i udbetalingen af penge tjent. Det skal bemærkes, at de standarder, der indgår i artikel 136 i arbejdsloven, er ganske strenge. Fortsæt til deres mere detaljeret undersøgelse.

lønseddel

Såkaldte specifikt godkendt dokument med de nødvendige oplysninger. Artikel 136 LC, at administrationen skal handle åbent, i henhold til lovgivningen. Det er ikke tilladt at skjule oplysninger finansielle poster fra en medarbejder, for hvilke operationer udføres. Det faktum, at vi ikke kun opkræve en vis mængde af løn, bonus, kompensation, indeksering og lignende, foruden, at foretage fradrag, såsom skatter. Alt dette skal stilles til regnskab ejer. Operationer udført af revisorer. Det kan meget vel være forkert, for at vise den elementære uopmærksomhed. Artikel 136 er sammensat på en sådan måde, at forhindre forekomsten af langvarige konflikter. Misforståelse, selvfølgelig, det sker. Men arbejdstageren har ret til at modtage fra administrationen (læs: bogføring) en fuldstændig og detaljeret analyse af operationer. Shape beregning ark skal godkendes af en intern handling. Dette spørgsmål detaljer artiklen 372 i kodeksen.

Sted for modtagelse af løn

Loven giver ret til det arbejdende folk og virksomheder til at blive enige om, hvor vil blive beregnet. Der er to muligheder:

  • placeringen af administrationen;
  • til en bankkonto.

Lovgiveren præciserer, at parterne kan på frivillig basis for at bestemme andre betingelser for overførsel af indtjeningen. De skal specificere i kontrakten eller særlig aftale. Dette element er sjældent sælges, kun under visse betingelser i arbejde. For eksempel, hvis en mand går på en mission til landet, som ikke er underskrevet mellemstatslige aftaler på finansielle transaktioner, eller i ørkenen. Døm selv, om det er muligt i et sådant tilfælde at gennemføre artikel 136 i arbejdsloven? Bogholder sende ud i ørkenen på en regelmæssig basis? Selvfølgelig ikke. Parterne er enige om, i hvilke vilkår og betingelser, som vil blive stillet betaling, som regel i slutningen af jobbet, efter overførslen af forskningsresultater.

Pligter og rettigheder medarbejderen

Administrationen er ansvarlig for hvad, er vi trukket ned (på dette tidspunkt). Men arbejderen, også har et ansvar. Nemlig, skal det skriftligt oplyse selskabet om detaljerne i hans personlige konto. Uden denne overførsel papir revisor at gøre, er ikke rigtigt. Det er strengt kontrolleret og er ikke blot en formalitet. Hvis en person ønsker at skifte bank, underretter administrationen. Du skal skrive det relevante program, adresseret til hans vejleder eller leder af økonomiafdelingen. Det skal ske senest fem dage før den næste betaling. Ellers behøver eksperter ikke har tid til at behandle dokumentet. Som regel papiret skrev til regnskabschef navn, for ikke at give anledning til unødvendigt bureaukrati. Mere end en sådan erklæring ikke finder anvendelse.

betalingsbetingelser

Den følgende betingelse, der beskriver vores artikel, siger, at når det er nødvendigt at overføre pengene til medarbejderen. Det anbefales at opdele i to dele. Under alle omstændigheder, lovgiveren forpligter administrationen til at foretage betalinger med lovligheden af en halv måned. Vi plejede at kalde disse kvitteringer: forhånd og løn. Alle nuancer af monetære relationer er defineret i overenskomsten. De er også foreskrevet i reglerne for interne arbejdsretlige regler. Penge overføres, normalt personligt arbejdstager. Men der er betingelser, når de kommer på bekostning af en anden person. For eksempel, når en medarbejder dør pludseligt. Særlige situationer bestemt af særlige retsakter, de skal også ske i kontrakten. Hertil kommer, at artikel henviser til den periode af ferie betalinger. Dette beløb skal medarbejderen aflevere senest tre dage før starten af ferien. De særlige betingelser omfatter en anbefaling om proceduren for betaling, hvis Tony er på en weekend. Beløbet i dette tilfælde bør være til rådighed for arbejdstageren i sidste arbejdsdag inden den gratis.

Artikel 136 i arbejdsloven med kommentarer

2016 bragte ikke nogen ændringer i forbindelse med post under hensyntagen til lovgivningen. Eksperter kommentere det at fremgå, at bestemmelserne i artikel er strengt bindende. Skrupelløse arbejdsgivere forsøger at undgå behovet for at foretage betalinger på en regelmæssig basis. Det er kun tilladt, når de faste kontraktens vilkår af et tosidet dokument. Det vil sige, skal parterne blive enige om andre vilkår og betingelser er acceptable for begge. For overtrædelse af bestemmelserne i artikel straf - bøde. Medarbejderen skal være opmærksom på, at udførelsen af lovgivningen arbejdskraft overvåges af statslige myndigheder. Hvis administrationen opfører uretfærdigt, betyder det ikke betaler til tiden, bør du velkommen til at kontakte de relevante myndigheder. Inspektøren vil tjekke alle de dokumenter og træffe en beslutning. Men før du klager, skal du tjekke papiret regulerer betalingen til selskabet. Måske har du noget ikke har læst eller havde glemt. Kontroller indholdet af ansættelseskontrakten, interne regler og andet papir. Du kan finde dem i personalemedarbejder eller en advokat. De er ikke hemmelige og bør gives til dig om oplysninger som i beskæftigelse, og i en anden tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.