ComputereUdstyr

Snapdragon 410 processor specifikationer, anmeldelser

entry-level processor til et budget smartphone med et komplet sæt af basale funktioner - en Snapdragon 410. Selv om denne chip blev indført i 2013, men dets specifikationer fortsat er relevante for de mest overkommelige mobile enheder. Enheder baseret på det stadig er til salg.

denne processor kan findes i nogle smartphones?

Som tidligere nævnt i de mest overkommelige mobiltelefoner kan findes Snapdragon 410. fremragende præstation af denne processor enhed kan bestemt ikke prale. Men dens ydeevne er tilstrækkelig til at realisere de grundlæggende funktioner i en smartphone: Kommissionen opfordrer, sende og modtage forskellige meddelelser, surfe på nettet og andre fordringsløse applikationer. Selv de mest simple legetøj i dette tilfælde vil det fungere med succes. Som en real-verden modeller af smartphones baseret på processoren af den pågældende vare kan føre Lenovo K3 eller Maxwest Gravity.

chip arkitektur

Strukturen af halvlederchippen under overvejelse omfatter beregningsenhed 4 baseret arkitektur, kodenavnet "Cortex-A53". Blandt dens styrke omfatter energieffektivitet. Men forventer en fænomenal præstation i dette tilfælde er bestemt ikke nødvendigt. Taktfrekvensen i dette tilfælde er dynamisk ændres afhængig af graden af kompleksitet af programkoden og graden af opvarmning af siliciumkrystal. Den maksimale frekvens værdi for Snapdragon 410 - 1200 MHz. Også, afhængigt af niveauet af optimering af koden, for at bevare batteripakken kan deaktivere ubrugte computerkraft af CPU-ressourcer.

delsystem Hukommelse

Nu med to typer hukommelse 410 kan interagere Snapdragon - LP DDR2 eller LP DDR3. Den anbefalede hyppighed hukommelseschips er lig med 533 MHz. Det maksimale antal af RAM i dette tilfælde er begrænset til 2 GB, men i de fleste tilfælde smartphone baseret på denne processor kun er udstyret med en 1 GB.

Støtte til grænseflader

Støtte af alle prale med en Snapdragon 410. grundlæggende trådløse grænseflader i denne liste fabrikanten har medtaget følgende:

  • Alle mobilnetværk: GSM, 3G, CDMA og endda LTE / 4G. Med passende dækning smartphones baseret på denne processor kan give den hastighed, 150 Mbit / s, og dette vil være nok til at hente store multimediefiler fra Global web.

  • Også på listen over understøttede trådløse interfaces er inkluderet, og Wi-Fi. I dette tilfælde vil forbindelseshastigheden allerede være begrænset til 100 Mbit / s.

  • Glem ikke de konstruktører af denne metode til tilslutning som bluetooth. Det giver os mulighed for at udlede et lydsignal til et trådløst headset. En anden mulig måde at bruge det - det er en udveksling af information med den tilsvarende lokale enhed.

  • Selvom navigation senderen på en af CPU, men den er universel og kan med stort held interagere med GPS-system, Glonass, og endda Beidou.

Samt to wired switching metode implementeret i behandlingsenheden. En af dem - det er en mikro-USB version 2.0. Dets vigtigste formål - er batteriopladning. Men også den kablede port kan bruges til at synkronisere med en pc. Den anden metode til at skifte under anvendelse tråde - er en 3,5-mm audio port. Det giver dig mulighed for at sende lyd fra din smartphone til en bred vifte af eksterne højttalere. Dette kan enten være stereoanlæg eller højttalere.

Grafik accelerator

Integreret grafik accelerator er udstyret med en indledende klasse Snapdragon 410. Hans model - "Adreno 306". En fremragende niveau af ydeevne dette kort kan bestemt ikke prale. Men dens vigtigste opgave - er befrielsen af computing ressourcer fra CPU behandling grafiske data, og med dette speederen klare udmærket. Blandt andre funktioner det kan yde støtte til skærme med en opløsning på 1920 x 1200. I praksis enheder med en sådan chip udstyret med en matrix med en opløsning på 1920 x 1080. Det er i dette tilfælde at kvaliteten af billedet svarer til 1080.

Resultater i test

Ganske gode resultater i test for ultrabudgetary løsninger viser processor Snapdragon 410. Dets vigtigste konkurrent i denne niche - MT6735 er fra "Media Library" selskab. Arkitektur af halvleder krystaller i disse to chips er næsten identisk: 4 computing cluster baseret på energieffektive arkitektur "Cortex-A53". Først nu har løsninger "Mediebibliotek" på den clockfrekvens på 100 MHz og er allerede over 1,3 GHz versus 1,2 GHz chip fra Qualcomm. Og det er grunden til, der resulterer i test i konkurrerende løsninger vil være lidt bedre. I den syntetiske Geekbench pakke i en enkelt-test, for eksempel, MT6735 633 udgange point og karakteren af det materiale - 482. Tilsvarende resultater opnås i denne test flertrådede softwarepakke. Processor virksomheder "Media Library" i dette tilfælde, vinder 1816 point og 410 - 1439. I testen, Android OpenGL T-Rex MT6735 viser fps på 20,3, og Qualcomm chip - 16.3. Med hensyn til arkitekturen i halvlederchip i det væsentlige er identiske chips. Men her en højere maksimal klokfrekvens MT6735 tillader ham at vise lidt bedre resultater i testene.

anmeldelser

Den perfekte balance mellem ydelse og energieffektivitet kan prale Snapdragon 410. Kommentarer til denne CPU punkt til disse ydelser:

  • Acceptable resultater.

  • Det høje niveau af energieffektivitet.

  • Faktiske specifikationer.

  • Ganske grafiske ydeevne.

Den eneste ulempe ved denne behandlingsenhed - er en svag testresultater på baggrund af konkurrerende løsninger. Men denne forskel er ikke så meget for stor, og i det markedssegment budget smartphone, det normalt tager en bagsædet. En prioritet er omkostningerne devaysa, og her helten i denne artikel for.

resultater

En af de bedste entry-level processor løsninger til smartphone er en Snapdragon 410. Han har et tilstrækkeligt niveau af ydeevne og fremragende energieffektivitet. Derudover kan den mobile enhed er baseret på det købes i dag for 100-110 dollars. Dette er mere end berettiget omkostningerne for sådan en mobil løsning fra den eminente producenten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.