ComputereUdstyr

Hvordan til at vælge en processor til gaming

Mange er stadig frisk i minderne om den berømte "Race megahertz", hvor de vigtigste producenter af CPU'er Hovedfokus for hver ny forretningsmodel på clockfrekvens. I denne sammenhæng for ikke at nævne den berygtede Intel-teknologi kaldet Net Burst. Selvom sådanne indretninger er relativt let overvindes bar 4 GHz (for de tekniske standarder i den tid var en præstation) og henholdsvis placeret som processorer til spil, det var halv sandhed. Selv hvis kun fordi at øge frekvensen nødvendigt at forøge længden af transportøren. Derfor udtrykket "hule megahertz" - frekvensen er høj og middelmådige resultater.

Efter det blev klart, at på denne måde er uendeligt øge hastigheden på operation kan ikke være helt anderledes koncept blev foreslået. Det er at øge antallet af kerner. Når du vælger en processor til spil, skal du huske dette. Dvs. en multi-core processor er en mere fuldgyldigt beregningsenheder, men anbragt på et enkelt chip substrat. Selvfølgelig, med sådan en limning udført nogle hardware og software optimering. I øjeblikket er denne retning aktivt udviklet, og at det bør fokusere.

At vælge en processor til spil. kerner

Så opsummering af ovenstående, gør vi det første konklusion: nu en af de vigtigste karakteristika, der påvirker ydeevnen er antallet af kerner. De fleste processorer til spil indeholder 6 kerner. Som eksempler kan nævnes Intel Core i7-980X ved og FX-6200 fra AMD. I forventning om modspørgsmål, når vi bemærke, at selv om ikke alle de spil gøre fuld brug af en række kerner, er situationen ændrer sig hurtigt. Det er værd at huske overgangen fra den ene til den dvuyahdernym modeller, når de sagde, at den fordel, på siden af de højfrekvente single core processorer.

dæk

Transmission af digital datastrøm mellem enhederne udføres via systembussen. Intel har denne QPI, og i AMD - Hyper Transport. Efter mange controllere begyndte at blive placeret inden for det vigtigste chip blev denne højhastighedstog kun anvendes til intern kommunikation. Således må en effektiv processor til spil har en høj frekvens af dækket. Denne funktion er altid angivet i specifikationen af enheden. For eksempel sagde Core i7 980X QPI bussen har en kapacitet på 6,4 GT / s, og budgettet Pentium 620 - i alt 4,8 GT / s.

cache

God processor til gaming bør have en tilstrækkelig mængde cache-hukommelse. I dagens beslutninger har så mange som tre niveauer - L1-L3. End deres størrelse er større, jo bedre. Den mere produktive, at denne hukommelse er vigtigt for korrekt drift af en multi-core chip, det i høj grad påvirker resultatet.

varme

Når du vælger en ny gaming-processor, nogle gange helt glemme denne parameter, som varme. Og forgæves, fordi nogle gange er det muligt at købe en løsning med det samme niveau af ydeevne, men bruger mindre energi. Det anbefales at vælge en mere økonomisk model: det er ikke kun reduceret kontoen til at betale for den forbrugte kilowatt, men også mere stille kølesystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.