SundhedKvindernes sundhed

Hvad er libido og foranstaltninger til at øge det.

Nogle gange er der situationer, hvor vi føler en enorm, næsten uimodståelig attraktion for en bestemt person. I fysiologi er dette fænomen ret simpel forklaring. Denne proces kaldes libido. Derfor vil vi i højere grad forsøge at forstå, hvad libido er generelt.

Det er en instinktiv attraktion for en person af det modsatte køn. Handler samtidigt som en af de mest magtfulde og sårbare følelser. Dybere ind i undersøgelsen af spørgsmålet om, hvad libido er, kan man forstå, at det er en kompleks kombination af følelsesmæssige, psykologiske og fysiologiske komponenter. Ud fra fysiologisk synspunkt tilvejebringes processen af hormoner: kvindelige østrogener og mandlige androgener. I en sund menneskekrop produceres en vis mængde af disse hormoner konstant, hvilket sikrer, at reproduktionssystemet fungerer normalt og stimulerer følgelig libido. Der er dog situationer i livet, der fremkalder den forkerte produktion af hormoner. Hvis deres niveau sænkes, er der følgelig seksuel impotens og endda impotens. Et stort antal af dem påvirker også negativt - der kan være seksuelle og psykiske lidelser. Årsagerne til reduktionen af libido kan være meget forskellige: træthed, depression, sygdom, medicin, aldersrelaterede ændringer. Udryddelsen af libido er en specifik sygdom, der kræver rettidig diagnose og behandling.

En interessant kendsgerning er, at mens du bruger meget tid på at finde information om, hvordan du øger libido, kan du finde en række tips, som hver især vil være nyttige og effektive på sin egen måde. Efter alt er libido faktisk en psykologisk holdning og en bestemt følelsesmæssig holdning til en person. Nogle gange kan en simpel ændring af natur eller en romantisk situation bidrage til en stærk seksuel attraktion.

Så i hvilken libido, som udklædt, nu skal vi være opmærksomme på foranstaltninger til at øge den. Lad os starte med mændene. Den allerførste og vigtige regel for dem er ordentlig ernæring. Fødevarer skal være rige på vitamin A (mælk, æggeblommer, oksekød) og C-vitamin (citrus, dogrose, æbler, kål), fosfor (jordnødder, hvidløg, mandler), zink (havre, østers, rødbeder, bønner, Stikkelsbær, hindbær, svinekød). Du kan spise ginseng, det har en gavnlig effekt på styrke. Velkendte og velkendte afrodisiakum. Samtidig er det nødvendigt at afbalancere den daglige kost korrekt, så om aftenen er der ikke tung mad. En anden vigtig betingelse er en fuldgyldig søvn (8 timer eller mere). Det er om natten, at kønshormoner produceres mest aktivt .

Kvinder vender sig ofte til spørgsmålet om, hvad libido er, hvorfor det gradvist falmer og hvordan man forhindrer det. Manglende seksuel lyst er i de fleste tilfælde på grund af flere årsager: Træthed fra mange års ægteskab og opvækst af børn, en følelse af fortabelse i labyrinterne af familiens bekymringer og hjemmearbejde, karriere i karriere og en følelse af mangel på tid til hobbyer, hobbyer og bare at engagere sig i dig selv. For at øge libido må vi starte med løsningen af disse problemer.

Først og fremmest bør du forstå, at du ikke er et offer for familien. Nogle unge kvinder bruger mange år på at forsøge at skabe en familie. De vil bare tage sig af deres ægtemænd og børn, og du har det allerede! Du skal være glad. Det er ikke nødvendigt at glemme dig selv. Tilbring tid for dine hobbyer og aktiviteter, der interesserer dig.

Læs kvinders romaner. Vær ikke bange og vær ikke genert over det, fordi Det er denne slags litteratur, der kan genoprette en kvindes lidenskab, romantik og intriger. Køb dig selv et nyt sexet undertøj, hvor du vil føle dig velkommen. Nogle gange ændre dit billede: frisure, garderobe. Du kan også ændre situationen i soveværelset.

Send jævnligt børnene til deres bedsteforældre og bedstemødre til at tilbringe tid sammen med deres ægtefælle alene. I dette tilfælde må du ikke spare penge til fælles besøg på biografer, restauranter eller museer.

Generelt er alle metoder gode. Det vigtigste er ikke at forblive tomgang; Seksuelt liv er en vigtig del af relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.