Af teknologiGadgets

Tablet "Beeline" - verdens første mærke af mobiloperatør

Tablet-computere indtastet vores liv med lynets hastighed. Først er disse enheder ikke forudsagt noget godt på markedet for mobil teknologi, men da det viste sig, er de blevet meget mere populær bærbare computere og har fået stor succes. I første omgang blev det forfremmet af firmaet Apple, men lidt senere pladerne blev udviklet og andre virksomheder, og med radikalt andet operativsystem. Denne situation har åbnet op for store muligheder for mobiloperatører, der søgte at skabe en enhed under mærke af egen tilvirkning.

Det skal bemærkes, at tabletten "Beeline" dukket op på markedet langt tidligere end andre mærkevarer apparater andre operatører. Og ikke kun i Rusland, men også på verdensplan. Samtidig, virksomhederne skal vises apparat var MTS, men det var ude af stand til at løse problemet med sin rettidige lancering. Derfor er "Beeline" tablet, hvis pris på tidspunktet for frigivelse var 13 tusinde. Rubler, begyndte straks at nyde stor popularitet. Og i betragtning af, at salget toppede i 2010, dets layout var ganske vellykket.

Men der er en lille fejl, som har "Beeline M2". Pladen er fastgjort til SIM-kortet i den mobiloperatør, og at låse den op, skal du gå til firmaets showroom eller ringe til et bestemt telefonnummer. Selv folk, der kender denne handling ikke vil være vanskeligt.

Parametre for enheden sandsynligvis tilskrives budgettet klassen. Det er installeret i processoren på 600 MHz, og den resistive skærm. Samtidig af flash-hukommelse brugeren er forsynet med kun 130 MB, som efter nutidens standarder ganske lidt. Men tabletten "Beeline" har sine positive egenskaber. Den er udstyret med en rimelig god WI-FI-modul og Bluetooth, hvilket gør det meget højere end nogle af de budgetmodeller. Det kan således ikke kun modtage internetdata via SIM-kortet, men også til at distribuere dem ved at udføre en router funktion.

En anden fordel besad tablet "Biline" er tilstedeværelsen af A-GPS og kamera 3 MP. Sådan en række ekstra funktioner gør denne model meget funktionelle, og hvis ikke for et budget processor, og en lille mængde RAM, kan det kaldes en af de bedste russiske mobile enheder.

Separat, er det værd at bemærke, at enheden har en bagside, der let kan fjernes. Således tablet "Biline" giver adgang til et batteri, som er lavet i den aftagelige udførelsesform. Dette er meget praktisk for langvarig behandling, da det giver mulighed for en udskiftning.

Det er vigtigt at bemærke, at brugernes anmeldelser af denne enhed er positive, selv i vores tid. Faktum er, at på grund af det store antal yderligere funktioner og evnen til at arbejde i 3G-tilstand, er det ofte bruges til at skifte af flere tabletter eller computere via Wi-Fi-system. Men en mangel på processor hastighed gør det unødvendigt og upraktisk, fordi det forårsager hyppige fryser eller går ned. Samtidig, under hensyntagen til den aktuelle pris på tablet "Beeline" føles godt i budgettet kategori af mobilt udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.