Af teknologiGadgets

Pladerne Oysters: anmeldelser. Østers T72HM 3G: beskrivelse og karakteristika

tablet enheder marked er så højt udviklet, at det er muligt at detektere ikke kun alsidige gadgets til forskellige formål, men også mere specialiserede suppe med visse snævre formål. Det er bare om dette apparat, vil vi gerne tale om i dag. Mød denne tablet Østers T72HM 3G. Som nævnt i beskrivelsen indsendes til online butik hjemmeside, hvor det er solgt, er den enhed, beregnet til brug af drivere som en GPS-navigator.

Hvor godt enheden klarer med denne opgave, samt flere detaljer om dets egenskaber vil blive drøftet i denne artikel. Samtidig vil vi præsentere din opmærksomhed en anden og venstre brugere af denne enhed anmeldelser.

Østers T72HM 3G: udseende

Traditionelt er det taget til at beskrive enhver elektronisk gadget, da dens udseende. Så i det mindste vil vi være i stand til at præsentere udformningen af tabletten, så, som det er udenfor. Med hensyn til dette spørgsmål skal det bemærkes, at enheden ligner foran os er en typisk billig kinesisk tablet. I det mindste, det viser tydeligt forsiden af det.

I denne indretning på bagsiden er mere pænt, eftersom hele overfladen af sin bageste del er opdelt i tre sektioner, hvis midte er lavet af metal. Dette giver ekstra glamour samlet enhed stil.

Indsæt i modelnummeret på boliger forbedrer det overordnede design, rakte ham den "høje omkostninger effekt" iboende i modeller af højere klasse. På samme tid, hvis man ser nærmere, pladen østers T72HM 3G til sådan tilhører. Når gadget koster 2,5 tusind (undtagen udgifter til mobile tjenester) er intet overraskende i dette. Det er klart, de maksimale udvikler besparelser på alle komponenter.

kit gadget

Ud over en kort beskrivelse af fysiske udseende, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på, at, hvor sættet fås i butikken, "Megafon" Østers T72HM 3G. Så da denne bil plade, som forventet, at udviklerne har udstyret det med en ledning til opladning fra et bilbatteri (i forbindelse med "cigarettænder"). Derfor, er dette kabel standard kit med indretningen.

Også, taler om den software, er det vigtigt at bemærke, at tilstedeværelsen af en ekstra pakke af søkort. Med dem, vil føreren kunne navigere i terrænet, det er navigatoren. Enhed leveres med sådanne samlinger som "Yandeks.Navigator" og "Yandex". Det er klart, at "Megafon" (en virksomhed, der sælger enheden i deres saloner) har nogle aftale med udvikleren af softwaren.

Hertil kommer, hvad der er blevet kaldt ovenfor tabletten Pakken indeholder også en struktur til montering af den i en bil. Dette er sandt, fordi alle ved, at problemet med, hvordan du løser navigationsskærmen i den mest behagelige stilling.

udstilling

Næste vil jeg gerne karakterisere enhedens skærm - det vigtigste element i arbejdet af tabletten. Da vores version af gadget, som nævnt ovenfor, går til maksimale besparelser, du bør ikke forvente høj kvalitet "billeder" på sin skærm. Tværtimod billedet her er mere af en "budget" i naturen, og udviklerne ikke skjule det. Endvidere er det ikke meget høj definition (ved 1024 x 600 pixels) og 7-tommer skærm, er det muligt at bemærke endog negativ side og en lav lysstyrke, hvilket komplicerer arbejdsforholdene og samspillet med dem. Som anmeldelser, østers T72HM 3G er en slags "one-off" (i form af skader) af enheden. Så hvis du opdele skærmen, så tænk på at erstatte meningsløs, da omkostningerne til reparationer overstiger den samlede pris for enheden. I dette tilfælde er det lettere at smide en ikke-arbejdende enhed, og købe en ny gadget.

processor

Den vigtigste "hjerte" af enheden, dens processor MediaTek MT8132C, har en klokfrekvens på 1,3 GHz. Kun to kerner interagerer i modulet.

Desuden er det muligt at notere arbejde grafikacceleratoren Mali-400 er også ansvarlig for at tegne billeder.

Generelt analysen af disse indikatorer, kan vi kalde de sande anmeldelser: Østers T72HM 3G er virkelig ikke den mest magtfulde udstyr fra et teknisk synspunkt. Det betyder dog ikke forhindre ham til at operere med succes og opfylde alle deres opgaver på højeste niveau.

kamera

Selvom vi karakterisere tablet computer, der skal bruges i et køretøj miljø, udviklerne gjort små kunder "bonus", udstyre det med to kameraer. Dette er faktisk et resultat af, at grundlaget for vores model østers T72HM 3G (firmware, som bekræfter det) har taget den klassiske variation af tablet computer.

Derfor groft sagt, i færd med at konstruktion og montering af enheden, ingen troede, at gadget ikke behøver kameraer. På grund af dette kan vi nu arbejde med to arrays (forreste og bageste), en opløsning på 2 megapixel og 0,3. Software og hardware udstyr af tabletten giver dig mulighed for at tale om billedet opløsning på 1600 x 1200 og en bred vifte af muligheder, såsom flash og video. Så hvis du prøver hårdt, kan du slå tabletten til en tablet navigator logger.

navigator

På den anden side, enheden, ud over de standard Google-kort er til stede på alle Android, der er en softwarepakke fra "Yandex". Det fortjener særlig opmærksomhed på grund af disse programmer på netværket gå negative anmeldelser. Østers T72HM 3G, ifølge dem, kan forveksles i byen, der viser den forkerte vej eller afstand. Alt dette har en negativ effekt på den generelle mening om enheden.

Andre muligheder

Ud over at præsentere, kan du ringe, og andre muligheder til rådighed for ejere af gadget. For eksempel, at muligheden for at arbejde med et SIM-kort. Det betyder, at der er støtte til mobile 3G-internet. Også beskriver Østers T72HM 3G karakteristika indikerer tilstedeværelsen af to samtidige SIM. Men udviklere af logikken i dette tilfælde ikke er helt klar: enheden er låst til en operatør (MTS), så arbejde sammen med andre udbydere, er det ikke (i hvert fald, som anført i reglerne).

Beslutningen kan være "tuning" af sin tablet og dens "otvyazka" fra operatøren. Da anbefalingerne for østers T72HM 3G, låse enheden, så han "så" andre operatører, virkelig. Dette vil give dig mulighed for at vælge mellem forskellige tjenesteydere, vælge mere favorable priser.

Men det skal bemærkes, at computeren fra en pålidelig assistent på vejene kan blive til et fuldgyldigt multimediecenter, hvis du ved, hvordan man håndterer det. Efter alle de komponenter, der kræves til dette formål har han. Især er der tilvejebragt et stik til et hukommelseskort. Med det kan du øge mængden af data, der lagres på din enhed og downloade dine yndlingsfilm her, for eksempel.

Men et negativt punkt - batteriet. Uden en forbindelse til bilens enhed vil vare bare 4-5 timer med batteriet på 2500 mAh.

operativsystem

Hvis du mener, hvad punkt i specifikationerne, modellen kører på Android 5.1 operativsystem. Dette er ikke den nyeste version af firmwaren, men under det (i fremtiden) kan komme ind i østers T72HM 3G opgradering. Det vil således blive forbedret interface og forenklet hele logik operativsystemet fungerer, hvordan den gennemføres i den sjette generation af operativsystemet "Android". Under alle omstændigheder vil problemerne med arbejdet på enheden ikke opstå, da der anvendes "native" hans teknologi, som hver bruger bliver brugt intuitivt.

pris

Køb en anordning, som nævnt ovenfor, er det muligt på stedet (side Shop) selskab "Megafon". Her foran modellen østers T72HM 3G sats er i mængden af 3290 rubler. Disse omfatter: kostprismodellen (2490 rubler) og gebyret for tjenesten, eller rettere, "Internet S" pakke. Som lovet på hjemmesiden, vil det fungere i et par måneder, fordi det er rentabelt.

En væsentlig ulempe er "bindende" enheder til en enkelt operatør, hvilket udelukker overgang til tjeneste til et andet selskab (medmindre du bruger ulovlige metoder "otvyazki").

Generelt er det oplagt at østers T72HM 3G prisen er sat på et så lavt niveau af den grund, at gadget er garanteret at bringe i resultatopgørelsen, da brugeren ikke vil være et alternativ.

Anmeldelser i almindelighed

Hvad kan vi sige om udtalelser fra folk, der har købt produktet? I princippet er det overordnede indtryk er den samme som beskrevet i denne artikel: tablet billige, men det ser tilfredsstillende. Feature det er ganske alsidig (kan bruges som en almindelig enhed), men han er ikke den mest magtfulde muligheder, på grund af hvad de skal tænke over nogle farverige spil på det ikke er nødvendigt, et maksimum - er at køre en browser, e-mail, sociale netværk og så videre.

I betragtning af alle ovenstående, er folks meninger også delt. Nogen mener, at enheden er alt for billigt og sjuskede at tænke på at købe det. Og nogen tablet virkede meget nyttigt, overkommelige og funktionel. Derfor er hele evalueringsmodel baseret mere på personlige indtryk af hende, og hvor meget ligesom forfatteren af idé at bruge en sådan anordning - budgettet, men rustik.

Hvis du ønsker at købe en sådan anordning, intet kompliceret om det. Kontakt nogen nærmeste Salon "Megafon" eller skrive et brev til støtte, og bede dig om at tage fat på, hvor du kan købe denne gadget. Givet sin pris, kan du prøve at eksperimentere på egen hånd at se, hvordan praktisk at gå bag rattet og fokusere på dette kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.