InternetInternet Marketing

Hemmeligheden til effektiviteten af banneret - slogans for annoncering

Bannerannoncer er en meget effektiv og tid-testet måde at annoncere en ressource på internettet.
Reklame bannere, hvis de er udstyret med lysstyrke, i enhver forstand af ordet, og er karakteriseret ved forskelle fra den anden, der er karakteriseret ved evnen til hurtigt at tiltrække opmærksomhed, formidle de rigtige oplysninger og opbevares i lang tid. Selvfølgelig skal sådanne værker af webdesignere bære passende slogans for annoncering. Samtidig må vi ikke glemme, at kun i det tilfælde, hvor hvis komponenten beskrives en web-ressource udføres korrekt og effektivt, vil det ikke være påtrængende og irriterende besøgende faktor, og brugeren vil aldrig har lyst til at lære, hvordan du fjerner reklame banner.

Bannere, der pryder de kompetente slogans for reklame, er designet til at udføre følgende opgaver:

- tiltrække en ressource unikke besøgende og derfor potentielle kunder;
- skabe et positivt og mindeværdig billede af virksomheden eller et produkt, der er dannet i de vigtigste slogans for reklame, samt fremhæve et produkt, service, selskab blandt konkurrenterne;
- bidrage til fremme af brandet og dets anerkendelse;
- at styrke virksomhedens image.

Kriterier for succes et reklamebanner:

En vellykket gennemførelse af opgaverne udført et reklamebanner, hvis det opfylder visse kriterier, der gælder for moderne reklamemarkedet i det globale netværk:

1. Banner skal være unikt og attraktivt. Resultaterne af undersøgelser foretaget af eksperter, siger, at banneret har kun et par sekunder (og nogle gange mindre), så brugeren har lagt vægt på det. I det tilfælde, hvor et overfladisk blik på banneret, vil den besøgende ikke fange øjet på det svaret på det spørgsmål, der førte ham til en ressource (hvilket er hvorfor det er så vigtigt for reklameslogans), banneret se mere nøje vil ikke blive gennemført.

2. slogans for reklame bør have en enkel og klar, ellers vil de ikke tiltrække opmærksomhed. Banner annonce endnu mere effektiv end det er minimalistisk og enkel. Besøgende bør ikke være nødvendigt at tænke over, hvordan man interagerer med en komponent til reklame.

3. Banneret skal svare til de løfter, der er blevet erklæret indskriften, og den ressource, som det fører. Kun på denne måde kontinuitet er opnåeligt kommunikation kredsløb.


4. Interaktivitet. Bannere med animation skabt med Flash-teknologi, kendetegnet ved mere dynamisk, lyse og farverige. Alt dette, samt teknologiske funktioner giver brugeren mulighed for at ikke kun overveje, men til at interagere med et banner.


5. Alle de bannere, der hævder at være effektiv, skal være korrekt anbragt og bevæge sig på den rigtige måde. Fra valg af reklame platforme og tematiske ressourcer med lignende tema websteder med en høj grad af deltagelse for at tiltrække det størst mulige antal af besøgende, det afhænger meget.

6. Overholdelse af design reklamebanner annonceret corporate typografi i selskabet (dvs. skal banneret være iboende elementer af corporate identity). I dette tilfælde kan banneret blive en faktor, der yderligere understøtter billedet komponent af kampagnen.

7. Overholdelse af reglen om "den sidste ramme." De fleste eksperter er magen til den opfattelse, at den mest effektive anvendelse af slogans for reklamer postet i "sidste frame" (ramme) banner. Der skal holdes klare opkald, der kan bede brugeren om handling. Glem ikke, at respekt for balance i dette aspekt - meget vigtigt punkt.

For at oprette et banner annonce, der opfylder alle de ovennævnte kriterier, den bedste løsning er at tiltrække erfarne fagfolk. Så, mest sandsynligt, udgifter til reklame banner er mere end dækkes resultaterne, det vil sige en stigning i niveauet af deltagelse af en Internet ressource.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.