InternetInternet Marketing

Hvad er den trafik

Hvad er trafik? På engelsk, bogstaveligt talt - trafik. Denne mængde data, udtrykt i kilobyte, der passerer gennem serveren for et bestemt tidsrum. Internet trafik, med andre ord, er det - fremmøde.

Tiltrækningskraft et bestemt websted eller en sektion for annoncøren er meget afhængig af, hvor mange besøgende for en given tidsenhed. Hvordan til at bestemme antallet af besøgende? For at gøre dette, er der mål for antallet af unikke besøgende per dag. Der er også et tal for den dag, måned osv

Hvad er trafik? Dette, i enkle ord, de besøgende på webstedet. Normalt webmasters forventer trafik dagligt. Hvad er det for? Det kan bruges til profit. Gæsternes trafik er ofte den vigtigste indtægtskilde på forskellige steder, sammen med salg af artikler og links.

Lad os endvidere sige, at sådan trafik, og hvilke typer af det er. Målrettet og irrelevante trafik.

Hvis en besøgende gennem søgemaskinen søger efter sætningen (for eksempel) "online poker", og går til din hjemmeside, som tilbyder registrering i pokerrum - dette er et eksempel på målrettet trafik.

Et eksempel på en ikke-målrettede besøgende vil komme fra de forskellige børser som følge af en trafik udveksling.

Det er indlysende konklusion, at den målrettet trafik - den mest rentable og ønskelig trafik. Indtjeningen er direkte relateret til antallet af besøgende, og derfor fremmøde (og også registrering) spiller en afgørende rolle.

Internet trafik anses for at være af høj kvalitet, hvis hundrede besøg for at tegne sig for mindst et par produktsalg (eller to eller tre registrering). Lav kvalitet trafik - er, når et besøg på hundrededel ikke registreret noget salg.

Hvis webstedet har i det mindste nogle trafik, og derefter placere det bedste af det hele salgsfremmende materialer: bannere, anmeldelser, blogs, osv

Kørsel trafik, metoder:

. 1. Optimering SEO - (det kan siges, er en hel videnskab at tiltrække trafik fra forskellige søgemaskiner (Google, Yandex, etc.) Betydningen her som følger: Det er nødvendigt at bryde ind i top ti af søgemaskinens resultater for visse centrale krav Så du starter. tiltrække til dit liv anderledes besøgende.

Hvordan man gør det?

Først skal du vælge et emne at skrive tekster efter plukke et søgeord (lav frekvens) passer dette emne, og som vi kommer til at bevæge sig på. Vi analyserer konkurrenter i vores valgte søgeord. Efter at have startet at skrive teksten til at tilpasse sig vores konkurrenter. Dernæst vi analysere tekst skrevet om relevansen og bringe det til perfektion. Og endelig - publikationen!

Intern optimering - tekstskrivning, der er optimeret til et bestemt søgeord. Dernæst analyserer potentielle rivaler og forsøge at overgå dem, perelinkovyvayut, analyseres for relevans. Hvis der efter alt dette arbejde top ti ikke, skal du gå til optimering af eksterne, dvs. indsætte en henvisning til de krævede ankre.

2. SMO Optimization (for sociale netværk). Dette kompleks af visse foranstaltninger specifikt rettet mod at tiltrække trafik gennem forskellige sociale fællesskaber.

SEO er stadig bedre - engang gjort, og trafikken vil komme af sig selv, og SMO til konstant at ændre til bedre tiltrække trafik. Der er fem regler i SMO trafik:

  1. vedligeholde link popularitet - du må gøre alt, så dit websted var interessant at henvise til de sociale netværk;
  2. nemt at tilføje et websted til xml - bånd, sociale netværk og fora;
  3. Opfordre linker til dig;
  4. eksport og importindhold fremme i forhold til den oprindelige kilde;
  5. Opmuntre dit indhold brugere.

Så vi regnet ud, hvad trafikken og hvordan man kan øge den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.