BilerMotorcykler

Motorcykler Triumph: beskrivelse, modelnummer

Motorcykler Triumph - en klassiker i enhver forstand af ordet. Den familiedrevet virksomhed, hvis historie er gået for 100-års milepæl, har altid skilt sig ud fra resten af producenter af motorcykler. I det mindste for den grund, at det design skabt af motorcykel med tiden blive en slags standard stil, der villigt brugt andre virksomheder til at fremstille deres motorcykel mærker.

fremstilling af motorcykler

Allerede i slutningen af 1991, har virksomheden med succes udviklet en produktion af tre modeller: Trident, Daytona og Trophy, som blev præsenteret på en udstilling i Köln. Disse var to motorcykel Trident, med mængder af motorer 750 og 900 cm 3, sport cykler Daytona med samme volumen og rejse motorcykler Trophy med et volumen på 900 og 1200 cm3.

På det tidspunkt har virksomheden produceret lidt motorcykler - omkring 8-stykker om ugen. Men efter 5 år er dette tal steget flere gange, og i 1996, har virksomheden Triumph udgivet omkring 1.500 cykler.

Vi udvikler sig parallelt, og virksomheder som den "Honda", og Ducati. Derfor leder måtte betydeligt omdanne sin produktion, forbedre det og udvikle nye Triumph motorcykler, der har overgået konkurrenterne med hensyn til kvalitet.

Som et resultat af dette løb i 1997, selskabet udgivet bedre (på det tidspunkt) modellen - T595 Daytona. Det var denne utrolige motorcykel har forårsaget populariteten af virksomheden og gjorde det til en leder blandt andre planter.

Lineup motorcykler nu

Nu række motorcykel "Triumph" er repræsenteret ved det bredeste spektrum af cykler modifikationer Forskydning fra 600 til 1200 cm3, der har fremragende ydeevne og originalt design.

Visitkort Moto brand - tre-cylindret motor, indsprøjtningssystem og væskekøling. Det er disse elementer er udstyret med næsten alle motorcykler Triumph. Nu er det nødvendigt at dvæle ved hver familie mærke:

  • Triumph Rocet 3 er kongen af denne opstilling. Udstyret med obskøn forskydning motor - 2295 cm3. Dette flag har en kapacitet på 140 liter. a. Hastighed på 100 km / t og det udvikler sig i mindre end 3 sek., Og det er på et grundlag vægt 320 kg. I 2006 har det kendte mærke udgivet flere andre modifikation Triumph Rocet 3 - Classic. Denne model er kendetegnet ved en lidt anden pasform for rytteren.
  • Fire. Kendetegnet for dette interval står den legendariske sports motorcykel Triumph Daytona 650 og King gader - "Triumph Speed Fo". Begge cykler er udstyret med en kraftig 4-cylindret motor med brændstofindsprøjtning system. Lys rammekonstruktion, justerbar affjedring og en 6-trins gearkasse - nogle tekniske funktioner, der adskiller denne linje på baggrund af resten af virksomhedens produkter.
  • Triple. Denne familie blev først repræsenteret ved en anden udstilling i Köln. Streetfighter Triumph Street Triple adskiller sig fra dets partnere en unik rammekonstruktion bestående af letmetal. Cyklen er udstyret med en fuldt justerbar suspension og en 6-trins gearkasse. Motorcykler Triumph Sprint ST - legend "sports turist" adskiller cantilever montering af drivhjulet er udstyret med en tre-cylindret motor med en slagvolumen på 1050 cm3.

linealer motorcykler

Ud over disse familier, firmaet "Triumph" producerer flere serier, der fortjener særlig opmærksomhed. Nogle af disse linier er:

  • Twin. Denne serie er forbundet direkte med Triumph Bonneville - en motorcykel, der fortsatte virksomhedens tradition for 50-60 år af forrige århundrede. Det klassiske design af fortiden, lodrette cylindre, dobbelt ramme lavet af stål, og den oprindelige suspension - en grundlæggende egenskab besad motorcykel Triumph Bonneville.
  • Til samme familie hører Triumph America, udstyret med lyddæmpere nyeste modifikation og en særlig layout-system flåter, hvilket gør lyden af cyklen - det ligner arbejdet i en 6-cylindret motor.

Opdateret Triumph motorcykler

Model vifte af konstant opdateret. Så i 2013, fans af klassiske cykler var i stand til at se den helt nye Tiger 800XC Special Triumph Edition, Triumph Thunderbird Commander, Triumph Bonneville T100 andre modeller med forbedrede egenskaber.

Et centralt element i virksomheden er et bredt udvalg af produkter. Der er choppers og motocross cykler, sport cykler og enduro. Anstændigt kvaliteten af produktionen og dynamisk design tillader alle at vælge sin jernhest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.