Sport og FitnessFodbold

Kort biografi af Didier Drogba

Den mest berømte og succesfulde ivorianske fodboldspiller i historien om de fleste af de eksperter, der kaldes Didier Drogba. Dette fremgår af mange indikatorer. Især han er den bedste målscorer af landsholdet i sit land (i 104 kampe scorede 65 scoring slagtilfælde), og den første afrikanske spiller, der blev udsat for et mærke hundrede scorede mål i Premier League-kampe.

barndom

Fremtidig fodboldstjerne blev født i Abidjan (Elfenbenskysten) Marts 11., 1978 I en alder af fem forældre flyttede drengen til at leve med sin onkel i Frankrig, og i 1991 flyttede der selv. Siden barndommen, Didier er meget meget tid til sport, så han kom ind i Akademiet for semi-professionel klub "Levallois", hvor han begyndte sin karriere. I første omgang, den fyr spillede på højre back, men over tid, træneren besluttet at gøre sine angribere. I løbet af denne tid har han stået over for en række vanskeligheder. Det faktum, at de lokale teenagere er ikke elsket Didier og konstant truede ham, krævende at han spillede værre. Uanset hvad det var, forsøgte han snart sin hånd i den voksne holdet, men på grund af fjendtlighed af hendes træner og ikke spillede i den.

Fodbold karriere i Frankrig

Efter eksamen fra den lokale high school fyr flyttede til byen Le Mans, hvor han deltog regnskabsmæssige kurser. Parallelt hermed atleten udføres i "ungdomshold" af den lokale klub. Talrige mål Didier Drogba i sin sammensætning medvirkende til, at den fyr første professionelle kontrakt blev tilbudt i 1999. Gennem hele sin første sæson var der han i stand til tredive kampe at score syv mål. Som et resultat, tjente han en plads i startopstillingen, som i sidste ende tabt på grund af skade. Aldrig fået fodfæste i "Le Mans", vinteren 2002 til 80 tusinde pounds af fodboldspiller købte "Guingamp". For de første seks måneder til 11 kampe en spiller scoret tre vigtige mål, der hjalp holdet til at bo i eliten division. Den følgende sæson, hans konto var allerede 17 mål i 34 kampe (tredje figur i turneringen). En sådan effektivitet kunne ikke blive bemærket af de franske giganter. Ikke overraskende, i off-season, "Marseille" købt ud hans kontrakt for 6 millioner euro. I løbet af første sæson i det nye team angriber scorede 31 scoring slag i 55 kampe.

"Chelsea"

Under konfrontationen med den "port" i Champions League rivaler træner Zhoze Mourinyu er meget imponeret over Didier Drogba. "Chelsea", som han førte i den nye sæson, som oprindeligt blev tilbudt 28 millioner euro for spilleren, men blev afvist. Når klubben har hævet prisen for en anden 10 millioner, formanden for "Marseille" enige om at handlen. Den fodboldspiller derefter indrømmede, at han flyttede til London ikke var tvunget, så han gerne ville have opholdt sig i den franske klub. På samme tid, sagde han, er der forslag, som det er umuligt at give nogen økonomisk eller i form af sport, selv om han ikke havde samtykke til overførsel af pengene. Juli 30, 2004 spilleren fik sin debut for et nyt hold i en venskabskamp mod "Roma". Kommer på som erstatning efter pausen har fodboldspiller scorede et mål i det 68. minut.

I den første periode af forestillinger i London Didier Drogba scorede 100 mål i 226 kampe og har formået at vinde det engelske mesterskab og Champions League. Det er umuligt ikke at bemærke, at der i den sidste kamp i den mest prestigefyldte EM mod "Bavaria" var han udlignede i det 88. minut, og senere implementeret sanktioner. I det spil blev den ivorianske kåret som den bedste spiller.

ændring af natur

Efter afslutningen af kontrakten med "Chelsea" i 2012 som en fri agent, Didier Drogba flyttet til Kina, underskrive en kontrakt med "Shanghai Shenhua." Spiller selv indrømmede senere, at blandt alle de forslag, han valgte dette hold bare af hensyn til en ændring af natur og få en ny oplevelse. Uanset hvad det var, var det ikke forblive længe i Kina. Inden for seks måneder, spilleren gik på lån i "Galatasaray", hvor der scorede 15 mål i 37 kampe. Efter afslutningen af den ivorianske sæson vendte han tilbage til London, underskrev han en kontrakt med "Chelsea" i et år. I løbet af denne tid forlod han banen 28 gange og scoret 4 mål. Kampen mod "Sunderland" 24 maj var den sidste for Didier Drogba i en blå t-shirt, som han sagde allerede før starten af kampen. Fodboldspiller på banen førte holdet med den anførerbind, men på grund af skade blev udskiftet efter en halv time.

Repræsentanten for den amerikanske liga MLS, klub "Montreal Impact" var den næste udfordring for Drogba Dide (hvor han spiller nu). Hans debut mål for denne fodboldhold scorede i det andet møde. I det spil mod "Chicago Fire" var han i stand til at skelne en hat-trick.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.