Sport og FitnessFodbold

Alexei Kozlov, fodboldspiller: biografi og resultater

Aleksei Kozlov - fodboldspiller af det russiske hold. Taler på en modspiller og midtbanespilleren positioner i forskellige klubber i den russiske Premier League og første division.

De første skridt i den store fodbold

Atleten blev født i byen Petrozavodsk i 1986. Men i en tidlig alder flyttede han til en af de større byer i Tatarstan - Naberezhnye Chelny, hvor, og begyndte at spille fodbold.

Aleksei Kozlov - fodbold, der blev den første klub Chelninsky "Dawn". Den første i karrieren for den unge forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt, han har ikke færdig med skolen. Kozlov bemærket spejdere Nizhnekamsk "Neftekhimik".

I 16 år, Kozlov Aleksey Anatolevich fik en oplevelse af tysk fodbold i skolerne. I en alder af 16, han spillede for junior hold af "Hamburg", der handler i Bundesligaen. Og 2004-2006 spillede han i Oberliga (tysk femte division) for holdet Bergedorf - en af de kvarterer i Hamborg. Som en del af denne klub, han tilbragte 41 kampe og scorede 6 mål.

Retur til Rusland

I 2007 vendte han tilbage til Rusland Alexey Kozlov. Fodboldspiller spiller bliver "KAMAZ" fra Naberezhnye Chelny. Holdet i øjeblikket tjener i første division.

I den første sæson af den unge forsvarer optrådte på banen kun to gange. Men allerede næste år han begyndte trygt at vinde deres plads i bunden, han tilbragte 14 kampe og scorede ét mål. For "KAMAZ" Det år var meget vellykket - holdet vandt bronzemedaljer i første division.

Siden 2009 Kozlov - allerede begyndt spillere Chelny klub. Bærer på de 32 kampe og scorede ét mål. "KAMAZ" igen blandt de førende, denne gang efterbehandling femte til kuponer i Premier League mangler 6 point.

Slutningen af sæsonen spillere viser interesse i mange berømte teams, herunder "Spartacus", "Dynamo" og "Ruby". Men den overdragelse først finde sted, endnu en sæson af "KAMAZ" holder Alexei Kozlov. Fodboldspiller af året at spille for klubben Chelninsky brugt 71 kampe, hvor scorede tre gange.

På vej til de store ligaer

Det nye team Kozlov går kun i 2010. Det bliver Krasnodar "Kuban", selv om dette var en atlet gentagne gange tæt på overgangen i Samara "Wings of Sovjet."

Holdet kom han i midten af sæsonen, men det lykkedes at holde 13 kampe, at blive en af de store aktører i forsvaret. "Kuban" sæsonen triumferende holdt. Han vandt 24 sejre i 38 kampe og vandt det første sted ved at gå til Premier League.

Marts 13, han fik sin debut i Premier League Kozlov Aleksey Viktorovich. Fodboldspiller forlod banen i første runde i hjemmet match med Kazan, "Ruby", som de tidligere seriøst interesseret. Gæster derefter vandt 2: 0.

Sandt nok, Krasnodar i sæsonen, men alligevel lykkedes den indledende runde, tog 6. plads og fortsatte med at kæmpe for medaljer. Men for at udføre mindst lige så godt kunne ikke - holdet sluttede kun 8. plads og ikke komme ind i europæiske Cups.

For "Kuban" brugt Kozlov 91 match, spiller for holdet indtil 2013. I løbet af de næste to sæsoner med holdet Kozlov tog 5 og 8. Krasnodar anbefales i europæisk konkurrence. Kuban passerede to kvalifikationsrunde, clearing europæisk League skotsk "Motherwell" (2: 0, 1: 0), og hollandsk "Feyenoord" (1: 0, 2: 1).

Kom ud af "Kuban" hold mislykkedes, scorede kun én sejr Krasnodar har erkendt det spanske "Valencia" og det engelske "Swansea".

I 2014 blev han en spiller af Moskva "Dynamo" Alexei Kozlov. Defender spille for dette hold i øjeblikket.

I landsholdet

Siden 2008, Kozlov begyndte at være involveret i ungdomsholdet af Rusland. I 2011 debuterede han for landsholdet i den anden kamp mod den olympiske hold i Belarus. I dag er dette hold ikke eksisterer, dens funktion var at se potentielle spillere til landsholdet.

Kaldet til det første hold Alexei Kozlov modtaget i 2013 for spillet mod Portugal i kvalifikationskampen til 2014 World Cup. August 14 Aleksey Kozlov først kommet på banen. På 31 minutter blev han erstattet af Aleksandra Anyukova blive beskadiget. Team tabt 0: 1.

I 2014, Kozlov gik til VM. Den landshold i Rusland var i samme gruppe med Sydkorea, Belgien og Algeriet.

I debut af mødet med asiaterne ikke deltog, spillet sluttede med stillingen 1: 1. Følgende matcher ude på marken i start lineup. I spillet mod Belgien blev udskiftet i midten af den anden inning på Andrew Eshchenko. Mødet sluttede uden held - 0: 1 og 1: 1 hhv. Lad gruppen det russiske hold ikke kunne.

Siden 2015 holdet Kozlov ikke vil blive kaldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.