Sport og FitnessFodbold

Fodbold skjolde før og nu

fodbold tøj består af flere elementer, der hver især er yderst vigtigt. Er basale t-shirt, shorts og strømper på fødderne besat kjole sneakers. Men der er et andet element, der ikke vises med det samme, men efter du er blevet et must - det er en fodbold puder. De har deres egen historie og udvikling proces, der førte dem til den aktuelle visning.

Hvordan gjorde de første flapper

Oprindeligt spillerne spillede, ikke bekymre sig om risikoen for at komme til skade. På målmænd ikke bære handsker, mens de markspillere - ben beskyttelse. Dette har naturligvis en negativ effekt på, hvor længe spillere kan bruge på banen uden at få ondt. Det var ikke før, så længe en af de engelske spillere ikke bære benskinner første fodbold - de var meget større end dem, vi er vant til nu, set ud af sted, så det bliver latterliggjort. Men alle jeg har måttet stille ned, når denne spiller blev ramt i benet, som ramte skjoldet, og fortsatte kampen uden problemer. Siden da spillerne over hele verden begyndte at bruge fodbold puder, gjorde de et obligatorisk fag af udstyr, i høj grad reducerer risikoen for skade på spillerne.

fremskridt brædder

Over tid, emnet for udstyr begyndte at mutere for at optimere. Første fodbold puder var lavet af metal, træ og læder, og bundet til foden med læderremme. Det var frygtelig ubehageligt, især i betragtning af, at vagterne var ekstremt tungt, hvilket i høj grad reduceret hastighed og smidighed af spillere. Mange i midten af spillet rev det forstyrrende udstyr, så vi var nødt til at radikalt ændre tilgangen til byggeplader. De er reduceret i størrelse, hvilket gør lettere erstattet af de materialer, som de blev lavet. Over tid, fandt vagterne den form, vi ser i dag på fodboldbanen. Denne lyselementer udstyr lavet af specielle materialer absorberer kinetisk energi. Som det fremgår, blev det valg ikke ind for maksimal sikkerhed og til fordel for komfort. Det faktum, at det er umuligt at lave et skjold, der kan modstå stærk virkning, og dermed vil have en let vægt og ikke forstyrrer bevægelser afspilleren. Derfor er balancen tippet i retning af komfort.

Moderne plader og deres sorter

Nu bruges vagterne hele vejen igennem, og spillerne er ikke længere tilladt at spille uden noget påskud. De er bekvemt skjult under sokker og ikke begrænser bevægelse, så ingen søger at forpurre dem under kampen. Naturligvis de kun beskytte mod små stød, så du skal ikke forvente, at med deres hjælp, vil du blive forsynet med beskyttelse mod brud. Men med al den mangfoldighed rejser spørgsmålet - hvordan kan du vælge skjolde fodbold? Nike, Adidas, Puma, rav og andre verdenskendte producenter af sportsudstyr til at frigive deres modeller, og du kan vælge blandt dem, bygger på deres præferencer. Det faktum, at vagter adskiller sig kun i nogle aspekter. Først og fremmest er det nødvendigt at vælge, om du ønsker at beskytte ikke kun den forreste del af skinnebenet, men akillessenen. Der er en slags skjolde, der beskytter ben og ryg, men de er lidt mindre behagelig. Well plader er opdelt i fast og med skær. Den første type - for professionelle, de er lidt tungere og meget godt absorbere stød. Det andet synspunkt er mere almindeligt anvendt af unge eller uprofessionel spillere. Derfor, hvis du påtænker at købe et sæt udstyr - være sikker på at fodbold puder. Prisen er ikke så høj i gennemsnit fra 300 til 800 rubler, og lege med dem langt mere behagelig og sikrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.