BilerBiler

"Volkswagen Touareg": tuning biler (foto)

Tuning "Volkswagen Touareg" - en videreudvikling af kardinalitet, kraft og ydeevne af den berømte tyske SUV. Selv om han har en stærk nok teknisk information til bilister, men dette virker lidt, og de forsøger at forbedre det yderligere ved tuning.

ydre tuning

Færdiggørelsen af den ydre del kræver en komplet redesign og monteringssæt, gjorde det under "Touareg". Tuning i dette tilfælde er at installere en modificeret forreste og bageste kofangere, sill extendere, rækværk tag, tonet glas i forskellige farver, installation bagklap spoiler. En særskilt kategori af køretøjet anses for at være off-road raffinement mulighed.

Den automotive marked af modificerede dele kan bestille alt hvad du behøver for at tilbringe tuning "Touareg". Kit producerer den kendte tyske studie Stellox eller producent Atelay. Begge muligheder er egnet perfekt til VW Toureg og installeret i sæderne. En funktion af nederdele er, at de er designet af fagfolk, der tager hensyn til de aerodynamiske egenskaber, og øget effektivisering.

Glas "Tuareg" (tuning udgave) Tysk plante producerer ADRGlass. Bredt sortiment og rimelige priser tillade bilejere til at vælge, hvad der vil appellere. Udvalg af farver og nuancer af glas giver dig mulighed for at vælge den perfekte farve til karosseriet.

Bagklappen spoiler er der to slags. Den første er indstillet som en fortsættelse af køretøjet og fastgjort på dobbeltklæbende tape selve bagagerummet dør. Anden udførelsesform - fuld spoiler, der er også monteret på bagklappen, men i dette tilfælde er monteret ved hjælp af bolte.

Expanders grænseværdier sættes til stængerne i bunden. Normalt de er lavet af aluminium, kernedelen overtrukket med chrom eller nikkel. Denne raffinement er ofte sælges i saloner som en mulighed, men det er faktisk en tuning del.

Vi bør også dvæle ved grillen, "Touareg". Tuning af denne del kan installeres som en professionel produktion, og gjorde deres egne hænder. Som fashionable krom tilbage, de fleste ejere ønsker at have i sin "jernhest" er en strålende stykke. Bestil en krom gitter i tuning versionen kan være direkte fra fabrikken "Volkswagen".

Alternative optik

Alternativ optik VW Touareg er stadig en tidløs mulighed for tuning. Gennemførelse af en sådan revision kræver ingen ændringer eller vedhæftede filer til at installere yderligere beslag. Producent "Volkswagen" sørget for, at det var muligt at ændre lys og lys på tuning version. Således anlægget har tre sæt af optimerede optik, en af dem fuldt LED.

De forreste lys er bedst monteret med et sæt Day & Night. Med hensyn til kvalitet er det ideelle, gennemføre lys tuning "Touareg". Optik udstyret med to linser til en god belysning af vejbanen ved nat og kørelys blå, som tydeligt kan ses i dagtimerne. Baglygter kit Edition har fuld LED struktur, der giver dem mulighed for at se godt i løbet af dagen og om natten.

forfinelse af interiør

Tuning "Touareg" salon er at ændre kabinen. Disse omfatter:

 • Polstring af sædebetræk eller installere.
 • Afslutning af instrumentpanelet og installation af et alternativt instrument cluster.
 • Installation af yderligere kontrolmekanismer.
 • Indsætning af støj-vibrationsisolering.
 • Installation af professionelle akustik og multimediecenter, samt skærme til video på forsædernes nakkestøtter.
 • Slæbningen bagage trim akitos eller alcantara.
 • Placering af subwooferen.

Således er den indre verden af "Touareg", er tuning udført, modtager række nye farver og forbedret kvalitet af komfort. De nye pladser er mere komfortable, og instrumentpanelet add-ons giver dig mulighed for at styre bilen mere effektivt, hvilket sikrer alle ydeevne.

motor tuning

Chip-tuning "Touareg" - en videreudvikling af motor ved hjælp af indgreb fra den elektroniske styreenhed. For eksempel i elektronik fagfolk kan konfigurere motorens ydeevne og øge sin kapacitet. For at gøre dette, skal du udføre følgende handlinger:

 • Opsætning af pre-tænding.
 • Indstille tiden for åbning af ventilerne.
 • Indstilling gashåndtaget for at tvinge mere luft.
 • Installation af tidlig brændstofindsprøjtning.

Alle disse operationer vil bidrage til at forbedre dynamikken og acceleration af køretøjet, samt at udvikle magt egenskaber og magt.

Chip-tuning "Touareg» 2,5 TDi forskellig fra dens benzin modstykke. I dette tilfælde er det gennemført en række forbedringer i software. Således turbinen konfigureret til at injicere den maksimale mængde luft. For at opnå effekten af at forbedre den veletablerede "snegl", der hjælper til turboladning. Indsprøjtningspumpe er programmeret på forhånd, hvorefter køretøjet kan føle øget dynamik.

Forbedring af udstødningssystemet

For at forbedre udstødningssystemet til "Volkswagen Touareg" nødt til at købe hval-sæt. Udskiftning af alle rørene, ejeren føler, at ændrede lyden af udstødningsåbningen, og bilen blev hurtigere. Diameteren af udstødningssystemet i kit-sæt mere end en standard 3 mm, hvilket øger kapaciteten med 30 hestekræfter, uden at ty til andre forbedringer.

Udskiftning udstødningssystem tuning option foretages nemt og enkelt. Det kræver ikke ændring af inventar, og nye rør er installeret på de standard sæder. Derfor kan udskiftningen af udstødningssystemet skal udføres manuelt. Du skal bruge et minimum af værktøj, elevator (i tilfælde af hans fravær vil komme ned pit eller buk) og en ny udgivelse af pakken. På afviklingen af det gamle system, og installationen af den nye kit vil tage omkring 2 timer.

forfining af suspension

At forbedre kvaliteten egenskaber af suspensionen og chassis "Touareg" for partiel modernisering. Så er det nødvendigt at udskifte de forreste og bageste affjedringsstiver, fastsætte en reduceret eller Koni Brembo. De er under 2 cm, hvilket reducerer frihøjde.

En anden raffinement bliver indstilling hjul og forbedret aerodynamik gummi med en størrelse på 245 / 65R17. Dette vil give bilen en bedre fornemmelse for vejen og har en bedre kobling med vejbanen.

Du skal også udskifte den forreste stabilisator og håndtag. Det anbefales at indstille AWD fra producent. Dette vil gøre VW Touareg blødere og absorbere stød bedre, der vil give mere komfort i kabinen.

Bremse opgradering

For at forbedre bremsevirkning "Tuareg" bør ændre bremseklodser og skiver. ATI og JPCars virksomheder tilbyder ejere komplette sæt af bremser. Installationen udføres på regelmæssig fastgørelse, hvilket forenkler proceduren til udskiftning. Det eneste nuance er sporty håndbremse. For at installere det bliver nødt til at erstatte det kabel, der går fra håndtaget til distributøren. Ved normal tuning sæt fra ATI er kort. Men alternativet er at blive en standard forstærket kabel, der er installeret på en diesel "Touareg".

Offroad tuning

Offroad tuning kit "Touareg" er den dyreste. Det omfatter:

 • Front kænguru.
 • Side kofangere.
 • Tagbagagebærer.
 • Forstærket Beskyttelsesgitter lys og lanterner.
 • Stige bagklappen.
 • Den forreste spil.
 • Forstærket hitch.
 • Den friske luft filter handling.
 • Off-road støddæmpere og fjedre.
 • Dæk til høj permeabilitet eller lavt tryk.

Alle disse forbedringer gør det muligt at forbedre off-road egenskaber VW Touareg.

Indstillinger "tuning-maksimum"

Tuning "Volkswagen Touareg" for at fuldføre "tuning-maksimum" - en videreudvikling af en SUV med hjælp af et komplet sæt af installations- modifikationer. Dette giver mulighed for ikke blot at øge permeabiliteten af bilen, men også magt 75 hk

Således er de følgende modificerede dele angives til den maksimale virkning på VW Touareg:

 • Krop kit-klasse "høj".
 • Front, side og bageste kofangere.
 • Yderligere tærskler.
 • Avancerede dæk og hjul.
 • bagklappen stigen.
 • Tagrælinger og tagbagagebærer.
 • Den opgraderede udstødningssystem.
 • Motor forfinelse af både software og mekanisk.
 • Udskiftning af den bagerste aksel på en fuld drev.
 • Ændring af indvendige sæder, samt installation af ekstra instrumentering.
 • firmwareversion ECU under "max tuning".

Alle de forbedringer, der udføres på VW Touareg gøre bilen mere kraftfuld, mere dynamisk, mere komfortabel og øge permeabiliteten. Det er underforstået, at alle forbedringerne er ikke billig, og kan have en høj nok pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.