BilerBiler

"Mercedes-banan" - døren til en verden af "Mercedes"

Ganske uventet for de pragmatiske tyskere, ganske vist - de bedste ingeniører i verden, er de ikke uden ironi, et par år siden pludselig kaldt en ny bilmærke Mercedes-Benz CLA - "Mercedes-banan". Artiklen fortæller om den opdaterede version af det indeværende år af denne maskine. Hvorfor er en banan? Det kom til at tænke på historien om den tyske komponist Bach, der pludselig tog og skrev sin berømte "joke", så meget, at alle gispede: lytte til hende, du føler lethed Mozart. Tyskerne, naturligvis, en særlig sans for humor.

Alvorligt, den eneste "banan" komponent af fire-dørs front-drev hurtig coupe med unik "serienumre" vindmodstand på 0,23 var kun en korrosionsbestandig belægning bunden. Uventet stærk og økonomisk materiale fra banan fiber Abaca har gjort virksomheden til Filippinerne.

Thomas Weber (Daimler AG bestyrelse) gælder især for denne model, på grund af sin niche - unge 30 år, med sine ambitioner og maksimalisme. Viser en uventet romance, kaldte han den "Mercedes-banan" 2013 "hoveddøren ind i verden af" Mercedes ""

Hvis vi taler om design, oprettelsen af fundamentet lagt polatforma A-klasse. Selv med de "avancerede" Tyske teknologier følte reserver køretøj dynamik færdiggørelse: 100 km / t på 8,5 sekunder for coupe for meget! Manglen på "low start" eksperter forklare den glatte automatgear. Men på sporet karakter af de ændringer bil, bliver hurtigt og aggressivt, "Mercedes-banan" føler sig godt tilpas ved hastigheder på 230 km / t på den tyske Autobahn. Bilisterne vil elske dens effektivitet: i landet på 4,3 liter pr 100 km i byen - 7,4 l i mixed mode - 5,4 liter. Dimensioner "Mercedes" CLA i længde, bredde, højde, omfatter 463 cm, 177,7 cm og 143,7 cm. Rack tilstrækkelig rummelig (470 L).

Designere bevidst bevæget sig væk fra den traditionelle mersedesovskoy blødere kørsel business class. Maskinen svarer til hans karakter sports coupe, prædikener ungdom kørsel typen, skabt til glæde for førerens håndtering, foreningen af vejen.

Hjertet i denne jern hest er allerede kendt fra proprietære linje af A-klasse benzin slagvolumen på 1,6, udviklingsmæssige kapacitet 156 liter. s og 2,0 -. 211 l. a. tilsvarende ændringer CLA200 og CLA250. Også det har en 2,1 turbo diesel motor kapacitet og 170 hk. a. "Mercedes-banan" er afsluttet med to typer transmissioner: en seks-trins mekanikere eller 7-trins automatgear. I øjeblikket ingeniører justeret de særlige kendetegn ved business-class platform til sporten, som er en reel vidnesbyrd. Allerede i 2014 vil der være nyt, sport modifikation af "banan" er allerede motoren kapacitet på 350 liter. c.!

Endvidere betegner vi de grundlæggende forskelle mellem de to komplette sæt. 250-I-model med plug- hjulstræk og en hård sportsundervogn giver føreren mulighed for at opleve den perfekte balance mellem sportsundervogn: magre ruller, perfekt bue hastighed, den næsten fuldstændige mangel på gyngende, balanceret bremseevne. Dog skal det bemærkes, at den "Mercedes-banan" -250, som om fornærmet, rysten, at miste sin appel om uregelmæssigheder og revner i vejen. 200-I FWD modellen - er glattere i sådanne tilfælde. Hendes "chip" er en modificeret suspension. Hertil kommer, at fronten - McPherson - traditionelt "Mercedes" suppleret med krængningsstabilisator, har designerne udviklet en innovativ ekstra stabilisering og bagud, Semi.

Interiør og kørsel kontrol traditionelt skræddersyet til chaufføren. Den nye "Mercedes-banan" er praktisk, ergonomisk, udstyret med stabilitet kontrol, servostyring, Parktronic, klimaanlæg, elruder, fartpilot.

Prisen på basen 200-th model 1270 tusind. Rub. Der er også to pakke muligheder: Livsstil og Sport Dynamics med ede kamera og navigation omkostninger på 120 og 130 tusind rubler .. henholdsvis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.