Sport og FitnessVandsport

Hvilke øvelser bør udføres i puljen af en gravid kvinde

Mange gravide kvinder oplever, at svømning i denne interessante periode er ikke en nyttig øvelse. Men øvelserne i svømmehallen - en slags måde at forberede sig til fødslen. De er ekstremt positiv indvirkning på den generelle sundhed i den kommende mor.

Øvelser for gravide kvinder i puljen - en specielt udviklet komplekse bevægelser genoprettende natur, udført i vandet, med en strengt afmålt belastning under tilsyn af en instruktør. Svømning bevægelser tillader gravide kvinder på noget tidspunkt at modtage kun fordelene ved motion. Øvelser er en glimrende forberedelse til fødslen i poolen, fjerne belastningen fra bevægeapparatet, bidrage til vægtkontrol, normalisere arbejdet i alle kroppens systemer. Desuden er de øger udholdenhed og udvikle muskler, der er involveret i barselssengen.

Mens i vandet, en gravid kvinde oplever vægtløshed, lette bevægelser. Intet er mere befordrende for ordentlig hvile, motion som at svømme i poolen. Hele komplekset er designet til dykning med vejret, belastningen for benmusklerne, arme, bryst, med swimming betyder motion, og selvfølgelig afslapning.

Træning i poolen med ånde-bedrift og dykke ned i vandet for at hjælpe barnet til at tilpasse sig den iltmangel under fødslen, og til mor - det er en stor øvelse ordentlig vejrtrækning under fremtidige forsøg. Desuden svømning bevægelser i vandet bidrager til den korrekte position af fosteret i fødselskanalen. Hvis den vordende moder fandt barnet på det forkerte sted i livmoderen (bundstykket eller tværgående præsentation), uanset gestationsalder er talrige dybe dykning, særlige øvelser og massage kompetent hjælp tur over barnets hoved ned.

Pool øvelser for gravide kvinder

  1. Strækmærker. Holde på den afsats, skal du prøve at gå på en langsgående, tværgående sejlgarn polushpagat. Stående taljen-dybt i vand, du har brug for at hoppe op og ben spredt fra hinanden.

  2. Twisting. Holde på den afsats, skal du sidde ned, skubbe væk tæerne og udvide kroppen i den ene eller den anden retning.

  3. Lig på ryggen, og stikning på støtte, gør øvelsen "cykel".

  4. Afslapning. Disse øvelser udføres hyppigt under hele træningen. De er som en person, der ligger på vandet ned eller fladtrykt tilbage med arme og ben. Under hovedet kan sætte en pude. Liggende på maven, kan du let flytte lemmerne.

  5. Holde vejret. Hoppe i vandet, luften og dial nedsænkes under vandet, hænderne hægte knæ og fødder sammen. En anden effektiv motion - dyb dykning: dial ånde og dyk ned i vandet. At tillade dybde - næsten røre puljen bunden.

  6. "Brook". Som en gruppe af gravide kvinder bliver den ene efter den anden, og ben spredt fra hinanden. Den første kvinde er nedsænket i vand og flyder mellem alle strengene ned. Surfacing, bliver den sidste i køen.

  7. "Runaround". Hånd i hånd, kvinden kaster det ene ben over tiltrådte hænder, så alle hælene blev sendt inde i cirklen. Udfør spring i udviklingen på det ene ben.

  8. "Zvezdochka". En kvinde ligger på vandet med forsiden nedad, våben i arme og ben, og den anden drejning det i en cirkel på skift af de ben og arme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.