Sport og FitnessFitness

Øvelser for gravide hjælp forberede til fødslen

Under arbejdskraft, er den kvindelige krop koncentrere alle sine kræfter til fødslen af et barn, så du skal ikke være ilde at tage sig på forhånd om deres fysiske form. Øvelser for gravide kvinder til at hjælpe med at forberede sig til denne vannomu proces og lette processen med fødsel. Der er særlige uddannelsesprogrammer for kvinder, der mener sig at usportslig og ikke ønsker at deltage i særlige kurser. Så har du bare brug for at øve derhjemme.

Der er ingen anden måde - fæstningen af muskler, udholdenhed og styrke kan kun købes konstant træning. Den kvindelige krop ændrer sig betydeligt, og justeres til lejet og fødsel. Tungere og flere brysterne, trækker skuldrene frem, og det forlænger musklerne i ryg og bryst muskler forkorte. Der er en smerte i nakken, ryggen og skulderåget. Øger mave, fælles ledbånd slappe af, forstyrret balance, kvinden bliver meget vanskeligere at gå.

Tæller dette er meget lettere, når de trænede muskler. Også med henblik på fortsat at gøre det lettere at løfte og bære et barn, du har brug for at styrke din ryg muskler og mave. Under arbejdskraft, en stor byrde på musklerne i bækkenet, hofter og ben. Motion for gravide kvinder at lære at gøre det muligt for evnen til at slappe af ordentligt. Dette er et vigtigt punkt for at genopbygge kræfter under fødslen.

1.Trenirovka kraft til forsøg.

Liggende på gulvet på ryggen, forestille sig, at navlen mens udånding op rygsøjlen ligesom elevatoren. Prøv deres bestræbelser på at hæve det, da det var på femte sal. bør være fast presses tilbage til gulvet. Motion skal udføre i en række 10 gange til 5 gange om dagen. Sådanne øvelser for gravide kvinder give styrke til den vigtige kommende fødsel proces og bidrage til en reduktion af livmoderen efter dem til deres tidligere størrelse.  

2.Rastyagivaem muskler.

Som i den første øvelse, sender vi navlen til femte sal, og derefter begynde nedstigningen. I midten af at gøre et stop og tælle til 30, er nede på første sal og komme op igen. Kør 25 gange. Følgende øvelse vil gøre det modsatte: vi stiger op, stop i 30 sekunder før slutningen af stigningen og afstamning. Igen 25 gange. Skulle udføre fem gange om dagen.

3.Razgruzka rygsøjlen.

Tag et håndklæde med to hænder i enderne og skub hænderne bag hovedet, albuer er under skulderen niveau. I denne stilling, pause i 30 sekunder. Gentag flere gange. Dette vil hjælpe dig med at lindre smerten i ryggen og i brystet.

4.Nasyschenie oxygen.

Disse øvelser kan gøres for gravide kvinder knælende, stående eller siddende lige i en stol. Det er at trække vejret dybt, som om lungerne er placeret i den nederste del af maven. Når du inhalerer, så prøv at holde ud i maven, og når du udånder tværtimod trækker sig tilbage. Alt skal ske inden for 10 minutter. Det er meget vigtigt hver gang at gøre en fuld udånding!

5.Gotovimsya at behandle fremtidig levering.

Fra stående stilling meget langsomt lavere i squat, så prøv ikke at tage foden fra gulvet. For første gang Hold denne stilling i 15-20 sekunder. Over tid, at det er nødvendigt at øge forsinkelsen til et minut. Disse øvelser for gravide kvinder styrke bækken området, mave og bughulen, og fremmer uddannelse OS livmoderhalsen under fødslen.

6.Obespechivaem muskel elasticitet.

Siddende på gulvet, det ene ben træk fremad, og en anden bøjning i knæet. I hånden, tage et elastisk bånd eller en lang håndklæde. Boliger lænede sig frem og forblive i denne stilling, ret derefter op og gentag 5 gange. Dette bidrager til mobilitet hofte og knæled.

7. udholdenhedstræning.

Liggende på ryggen mod muren, balderne, at krydse op ad væggen. Derefter åbner dine ben så meget som muligt, og hold denne stilling i 30 sekunder. Motion styrker og strækker musklerne, nu benene kan tåle store belastninger.

At engagere sig i fysiske aktiviteter før fødslen og, især i den postnatale periode også anbefale Kegel øvelse for gravide kvinder. Det vigtigste mål, som opnås ved dem - at styrke bækkenbund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.