ComputereSoftware

Hvad skal jeg gøre, hvis nægtet adgang til den downloadede fil?

I øjeblikket er torrent klienter betragtes næsten obligatorisk udvidelse til browseren. Hent små filer vare en eller anden måde lært, men når det kommer til vægt i et par gigabyte fil, der er ingen torrents kan ikke gøre. Og alt ville være fint, hvis udviklerne af en af de mest populære operativsystem - Windows Vista og Seven - ikke namudrili med adgangsrettigheder. Nu kan du nemt se den skadelige vindue, der siger "Adgang nægtet" efter at downloade en enorm fil. Suffer, som sædvanlig, almindelige brugere. Bare for dem, der ikke ved, hvad de skal gøre, og denne artikel er skrevet.

Hvis en løsning på dette problem på din computer alle klart, hvad de skal gøre med en fil, som du har sendt en ven? Efter alt, vil systemets standard gemt med filen og adgangsrettigheder. Vi fortsætter fra det faktum, at overføre filer - ikke en mulighed (for eksempel der registreres et problem med det samme, og den oprindelige fil er blevet slettet), så vi vil forstå i disse dokumenter, der er blevet hentet.

Det første skridt er at flytte den downloadede fil til en anden mappe, eller kopiere det der. Normalt efter denne procedure, filer begynder at blive anerkendt som din egen, uanset om du har oprettet dem selv, eller downloades via torrent-klient. Adgang nægtet, denne gang? Gå fremad.

Hvis den ønskede fil er et program, så prøv at køre det som administrator. Sandsynligheden for en vellykket lancering, selvfølgelig, er lille, men under alle omstændigheder værd at tjekke ud - pludselig hjælpe, og du behøver ikke at gå ind i indstillingen jungle? Hvis, og denne gang vil du blive nægtet adgang, skal du gentage start, men med handicappede Antivirus (firewall kan efterlades aktiveret).

Brugerens sidste håb er at ændre de adgangsrettigheder til filerne manuelt. Sådan gør du: Klik på den ønskede fil, højreklik og vælg "Egenskaber". Klik derefter på fanen "Sikkerhed" - der, skal du vælge "Avanceret". I det vindue, skal du finde din konto og give den fuld adgangsrettigheder til filen. Efter dette, anvende de nye indstillinger og lukke vinduet. Vindue "adgang nægtet", når det skal ikke, t. Til. Du vil være ejer af filen. Denne metode er ganske lang og kræver en masse unødvendige bevægelser, men nogle gange systemet bare ikke efterlader et valg.

Hans ven også bede omhyggeligt kontrollere de filer, der vil blive sendt til dig via torrent. Adgang nægtet, du kan bare være fordi afsenderen har glemt at fjerne fluebenet i menuen mappe - "Gem tilladelser" Og glem ikke at tjekke elementet til to gange ikke at sende filen. En bagatel, men mange hovedpine, hvis vi glemmer det.

At beskæftige sig med de interne problemer, som du nægtes adgang til de filer, du har oprettet, meget lettere. I de fleste tilfælde vil det være nok til at gå på med administratorrettigheder. Da de fleste hjemmecomputere konto kun én, at alle konflikter med adgangsrettigheder ubemærket, og brugeren ikke ved banale, da problemet opstod, hvad de skal gøre - fordi før alt blev løst automatisk. Men det er nødvendigt at bruge de metoder, der er beskrevet ovenfor, vil problemet ophøre med at volde dig problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.