Mad og drikkevarerHovedret

Indeholdende kulhydrater - det er, hvad slags produkter? Lad os beskæftige sig med

Det moderne menneske er forskellig fra den gammeldags, ikke kun det faktum, at "fryser" hele dagen på internettet ved hjælp af en mobiltelefon og rider på høj hastighed transportformer.

Moderne civiliserede menneske, i modsætning til dem selv som to årtier siden, er konstant at tabe sig. Eller han vil tabe sig. Anyway, vi ved en masse om, hvad det tager at gøre det. Især spise mindre kulhydrater og fedt og flere proteiner. Kulhydrater - er, hvad slags produkter? De fleste af os tror, at dem, der komme sig, og derfor er det nødvendigt at drive dem beskidte kost fra kosten og ikke at lade tilbage under nogen omstændigheder.

Som med enhver generel tro, det er sandheden, og andelen af fejl. Lad os starte med det faktum, at kulhydrater - det er ikke selve produkterne, og organiske stoffer i dem. De mest almindelige af disse stoffer anses for at være saccharose, fructose og glucose. Og laktose - en, der er til stede i mælk. I nogle produkter er der flere typer af kulhydrater, som sukker. Det heldigvis sameksistere glukose og fruktose.

Og vi har brug for kulhydrater. Uden dem, vi zachahnem, svag, posereem ansigt og generelt leve et normalt liv, kan ikke. Kun kulhydrater er gode og dårlige. Fra det gode, vi giver energi, den dårlige - "puhnem" nådesløst.

Du kan spørge: "Gode kulhydrater - er, hvad slags produkter?" Svaret er enkelt: se på anbefalingerne for sund kost og sende dem en hilsen. Ser man på den spinkle (bogstaveligt talt) rækken af navne, er det let at forstå, hvilke fødevarer er gode kulhydrater, vores opladere og hvad - nej. Godt - det er friske grøntsager og frugtsaft, brød, fuldkorn, og med tilføjelsen af klid, boghvede og havregryn, brune ris, bælgfrugter, grønne grøntsager og tomater. Udover alle de ovenstående, kan du stadig tilføje svampe, pasta fra hvedemel, frugt, mørk chokolade og mejeriprodukter.

A dårlige kulhydrater - er, hvad slags produkter? De, der glæde vores smagsløg, og derefter forræderisk lagres som fedt på hofter og mave. Hvor kan vi lære en "glæde"? Selvfølgelig, hvidt brød, slik, konfekture, kartoffel, pasta fint Hvedemel, og hvide ris. Alle disse godbidder indeholder det meste sukker og stivelse. Og hvis du ikke vil være efter kagen "til en snack" jogging, den ekstra vægt med denne diæt, vil du helt sikkert blive fremlagt. Af den måde, Lyubov Orlova sommetider lov til at spise kage, men derefter foretaget 100 skråninger af kampe spredt på gulvet. Og jeg bo i samme division.

Så du skal ikke hænge låsen på hans mund, spise kulhydrater, men gør det med omtanke. En anden regel, observere, at du ikke er meget bedre. Spis din favorit sød om morgenen. Fortrinsvis inden 12 timer. På dette tidspunkt, er de kulhydrater bedst fordøjet. Så du kan spise slik til morgenmad og tidlig frokost, men til middag, forlader proteiner, kulhydrater og give fjenden.

Additionsprodukter med et højt indhold af organiske stoffer, der er dem, hvor deres minimumsantal. Lad os se på, hvad fødevarer lav i kulhydrater.

Den fisk og kød, de er stort set fraværende. Ikke kun, men findes i grøntsager (agurker, salat, tomater, radiser), svampe, citroner, appelsiner, vandmeloner. De er også mindre end 5 gram (100 g) i den ikke-fede mejeriprodukter, tang og skaldyr.

Nå, nu du kender fjenden i ansigtet", såvel som den anden. Og hvis nogen spørger jer: "Kulhydrater - det er, hvad slags produkter" - du ved hvad jeg skal sige. Og også være i stand til at planlægge din kost, så som at være opmærksom, energisk og pasform.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.