Mad og drikkevarerHovedret

Nyttige egenskaber kogt majs: lad os tale om det værdifulde korn

På det område i Den Russiske Føderation majs dukkede først i det 17. århundrede - i det sydlige Ukraine, Kaukasus og Krim. Men først denne afgrøde var ikke så populær som den er nu, og myndighederne måtte udstede et dekret om gratis uddeling af frø til sin dyrkning. Overalt enorme kedler blev installeret hvor kolber og kogt i jordnødder, der sælges til offentligheden. Samtidig sælgere fortæller, hvad nyttige egenskaber af kogt majs hjælper slippe af forskellige sygdomme.

Det er sådan en enkel måde myndigheder opfordrede folk til at opdrætte denne lækre, hjertelig og værdifuld kultur. Den nye græs vundet temmelig hurtigt popularitet og blev forelsket i vore landsmænd. Desuden let det at vokse og wasteless. I vor tid, de gavnlige egenskaber af kogt majs er godt undersøgt og er almindeligt anvendt i medicinske og kulinariske formål. Den indeholder en utrolig lang liste af sporstoffer og vigtige vitaminer for mennesker.

Det skal bemærkes, at majs - det er en af de få afgrøder, som ikke lider genetisk modifikation, ikke-absorberende skadelige stoffer. Selv når kogt på kolber bevarer alle de værdifulde stoffer. Selvfølgelig kalorier fra kogte korn er ikke lille - 338 kcal pr 100 g De er ikke kun i stand til at tilfredsstille sult, men også for at bevare sundheden og forlænge levetiden. For eksempel i Abkhasien vægt i guld majs kogt. Nyttige egenskaber skyldes højt indhold af magnesium, som er aktivt involveret i arbejdet i fordøjelsessystemet, kardiovaskulære og cerebrale systemer.

Flere undersøgelser tyder på, at regelmæssig brug af kogte kerner reducerer risikoen for hjerteanfald og kræft processer. Det er også kendt, at kogte kolber har anti-stress effekt, på grund af tilstedeværelsen af vitamin B. Daglig spise det ene øre, vil du forbedre fordøjelsessystemet og tarmperistaltikken. Nyttige egenskaber af kogt majs til at reducere skadelige kolesterol og stabilisere blodsukkeret hos diabetikere.

På trods af den høje kalorieindhold, er planten betragtes som en diætetisk produkt. Med mindre, selvfølgelig, ikke overstiger den daglige sats og ikke kombineres med andre retter. Det konstateres, at majs bidrager til normalisering af metaboliske processer, hvorved der er en aktiv brændende fedtmasse. Bare husk - det er kun kogt kolber. konserves og popcorn noget Den nyttige for vores krop intet andet end kulhydrater og kalorier.

Nyttige egenskaber kogt majs er virkelig mirakuløse, de hjælper os til at forblive ung og styrke hjertemusklen. Sukkermajs fuldstændig gennemvædet kroppen med mineraler, forbedre hukommelsen, tænkning, beroligende virkning på nerveender, oprenset galdeblæren og leveren. Kogt på kolber, krydret smør, en gavnlig virkning på blodkarrene og hjælper i behandlingen af forstoppelse. Til forebyggelse af gastrisk sygdomme, anbefaler eksperter gnide kornet i mæsken.

Ud over fordelene ved kultur det har nogle kontraindikationer. For eksempel bør det ikke være misbrugte mennesker, der er tilbøjelige til at tromboflebitis, trombose og øget blodpropper. Under forværring af sår på tolvfingertarmen og mave under ingen omstændigheder kan ikke spise korn.

Du fuldt besvare spørgsmålet om, hvorvidt den kogt majs, og nu ved, er nyttig, men er hun udstyret med værdifulde egenskaber. Det færdige produkt hurtigt nok - inden for en halv time, afhængig af modenhed. Vi anbefaler køb unge ører, da de indeholder flere næringsstoffer. Blid, sød og duftende produkt er i perfekt harmoni med friske grøntsager og urter - være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.