Mad og drikkevarerHovedret

Is i USSR - smagen af en lykkelig barndom

Desværre, nutidens unge, der er født efter Sovjetunionens sammenbrud, vil aldrig være i stand til at vurdere smagen af produktet, som er berømt for landet i hele verden. Is i USSR var så velsmagende, at mange udlændinge ved ankomsten den første ting at købe sig en del af denne delikatesse. På trods af at nogle moderne fabrikanter fortsætte med at producere is under de sovjetiske varemærker og statslige standarder i EU, herunder som ingen kan gentage på 100%.

Is i USSR var ikke en stor sort. Oftest i salget der var mælk, smør, chokolade, frugt og bær, karamel creme, ispinde, og alles favorit is. Denne overflod blev bemærket primært i de store byer. I provinsbyer og landsbyer af is sælges ikke kun i en enkelt pakke, men også på vægten. Denne mand, der har stået lang kø kunne købe flere kilo af lækre godbidder. Denne is blev leveret til butikken i papkasser. Det var pakket i polyethylen, sælgeren er en speciel ske bud få vægt og er normalt fyldt i glaskrukker købere.

På trods af, at der i nogle byer og landsbyer er sjældent solgt is i almindelighed, alle, der har prøvet det, husket for en levetid fantastiske mælk smag. Denne delikatesse var populære blandt forbrugerne i alle aldre. Ingen blev overrasket selv, at mange spiser det på gaden, ikke kun i de varmere måneder, men om vinteren frost. Utroligt, for sådan besættelse kunne nå ikke kun børn, men også voksne solid. Moderne delikatesse, på trods af den overflod af former, navne og emballage, næsten intet, men farver og varianter, forbrugerne bliver ikke gemt. Dette er grunden til mange, der har prøvet det is i USSR, forsøger at købe en velkendt barndom godbid, foretages i overensstemmelse med GOST.

Hvorfor er et moderne produkt, så forskellig fra den, der spiste alt ikke så længe siden? Is GOST USSR, opskriften på, som nu kan kende alle, foretaget på grundlag af kun høj kvalitet naturlige produkter. Der var ingen kunstige smagsstoffer og farvestoffer, er komælk anvendt i stedet for palmeolie. Popularizer af godbidder blev Commissar af fødevarer USSR A. Mikojan. I industriel målestok begyndte is at producere i de 30 år af det tyvende århundrede. GOST 117-41, vedtaget i 1941, var meget hård. Kvaliteten af hver portion blev estimeret i henhold til en særlig 100-point-system. Hvis eventuelle afvigelser fra den etablerede normer masse anses defekt og ikke markedsføres. Is i USSR produceret uden konserveringsmidler og på en enkelt teknologi. Ingen på egen hånd kunne ikke føje til opskriften, eller fjerne fra det. Det er derfor, i hvert hjørne af den enorme stat var den samme is. USSR (is sælges også i udlandet) venlige over for kvaliteten af fødevarer, så den sovjetiske kølig godbid var så elsket og statsborgere og udlændinge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.