Mad og drikkevarerHovedret

Cherry: de gavnlige og skadelige virkninger dragende bær

I Japan er der et overraskende og fantastisk tradition - at beundre kirsebærblomster og kirsebærtræer. En sådan ærbødige holdning til naturen er ikke i noget land i verden. Og alligevel de vise japanerne ikke ved et uheld valgte dette træ. Cherry, brugen af hvor skaden var kendt for de gamle healere, blomstrer en af de første og markerer foråret. Og hvad smag bør i disse haver! Ikke tilfældigt, at i mange lande de grene af kirsebærblomster smykket den ægteskabelige seng af de nygifte.

Men ikke kun på grund af sin skønhed og duft populære kirsebær. Fordele og skadelige virkninger af bær - er ikke den væsentligste årsag til sådan en stor spredning. Først, selvfølgelig, har bidraget til denne enkelhed i sin pleje. Cherry træer er plantet langs vejene selv, da de er nemme at slå rod i næsten enhver jord. Derfor er denne bær i dag, undtagen i Arktis og Antarktis ikke fundet. Den vokser mere end 130 arter af det rundt om i verden.

Selvfølgelig ville ingen vokse et træ, hvis det ikke var så velsmagende kirsebær. Fordele og dens skade blev kendt lidt senere. Berry har en behagelig sursød smag. Det bruges til at forberede en række retter - fra kager til frugt kompot. Tørret, frosset, kogt fra det papirstop, sirup og likør. Men spiser ikke kun de frugter. På grundlag af de kirsebær blade te brygget heling, og af hærdet harpiks gør grundlaget for mange lægemidler.

Faktisk brug af kirsebær fantastiske sundhedsmæssige fordele. Det er en rigtig velsmagende medicin. Dens frugter indeholder et stort antal organiske syrer, vitaminer og sporstoffer. Cherry er meget nyttig i forskellige sygdomme i blodkarrene og hjertet. Med regelmæssig brug i fødevarer det reducerer risikoen for hjerteanfald på grund af jern, der er indeholdt i det og cumarin forbedrer kvaliteten af blodet. Samlet håndfuld af disse bær er i stand til at fylde det daglige behov for folat. Så kirsebær er uundværlig under graviditeten.

Men ikke kun de bær har medicinske egenskaber. I folkemedicinen, at anvendelse af hvert stykke kirsebærtræ fra stilke og blade til bark og rødder. Således er tamponer fra frisk kirsebær blade anvendes til behandling af mindre sår og hudafskrabninger. Disse gadgets er ikke kun godt stoppe blodet, men også at desinficere såret. Men afkog af bladene er almindeligt anvendt i behandlingen af hepatitis B (selvfølgelig, som en hjælp).

Tinkturer og afkog fra barken af dette træ er ofte anbefales til akut forgiftning, fisk eller skaldyr. Generelt er det værd at bemærke, at fjerne giftstoffer og affaldsprodukter fra kroppen - en af de værdifulde kvaliteter, som har kirsebær. Fordele og ulemper for dem, der ønsker at tabe sig, ikke engang kan sammenlignes. Denne lave kalorieindhold produkt (52 Kcal pr 100 g), som fremmer vægttab. Der er endda en speciel diæt kirsebær.

Forstå, hvad er brugen af kirsebær, mange forsøger at spise det så ofte som muligt. Det bør dog ikke misbruges dem, der lider af et mavesår. Derudover kan det være meget farligt at have et stort antal af kirsebærsten. Når udvidelsen af det menneskelige legeme, frigiver de hydrogencyanid - den stærkeste gift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.