Nyheder og SamfundKultur

Røde valmuer - et symbol på hvad? Historie, legender og i dag

Symboliseret ved røde valmuer er? Du kan næsten helt sikkert sige, at mange af os har aldrig i mit liv har stillet dette spørgsmål. Men et kæmpe brand, "hav", hvor vinden skaber bølger af skarlagen, - en forestilling så smukt, at man kan se på det uendelige. Alle folk i alle tider, denne blomst var en mangesidet karakter. På det, der er mange myter og legender, det viet til guderne og brugt i medicin. Røde valmuer - et symbol på hvad? Hvad det betød i antikken, i øst, og i vor tid? Det er tid til at lære om det.

Egypten

For befolkningen i dette land blomsten har været et symbol på ungdom, skønhed og feminin charme. Når landbrugere under Theben dyrkede den slags valmue, som dyrkes i dag i vores land. De øverste klasser kunne gætte på, at blomsten har narkotiske egenskaber, og almindelige mennesker beroligede valmue vand grædende børn, brugte det som en smertestillende. På grund af sin skønhed valmue er blevet et symbol på de egyptiske begravelser, selv i dag, blomsterne er i Gravene.

antikken

Vi kan sige, at i det gamle Rom og Hellas, er denne blomst berømmet frem for alt, det er født der er flere legender om dens oprindelse. Ifølge en legende, efter død af Adonis, Venus græd i lang tid, kunne intet berolige hende ned. Og hver rive det forvandlet til en valmue. Desværre, naturligvis, men de røde valmuer - et symbol på noget andet? Ifølge en anden legende, Mack skabte gud søvn Hypnos for at formilde Demeter, hvis datter kidnappet af Hades. Hypnos hende til at drikke afkog af denne blomst, trøstede hun. Selv i dag, er det dekoreret med statuer af disse karminrøde blomster. Samtidig var Poppy et symbol på frugtbarhed på grund af god frøspiring.

øst

I persiske kultur valmuer - et symbol på lykke, evig kærlighed, glæde, vilde blomster antydede på et ønske intim forbindelse. Buddhister var overbevist om, at Mack kom efter søvnig Buddha rørt jorden vipper. I Kina, blomsten er forbundet med succes, skønhed, afslapning og afsides fra stress og jag. Men senere blev han et symbol på tilgængelige kvinder og bordeller. I begyndelsen af det XIX århundrede, efter "opiumskrig," stoffet rygning er blevet så populær, at blomsten blev forbundet med ondskab og forfald.

Røde valmuer - et symbol, som i middelalderen?

I hans blodtørstige og dystre traditioner kristendommen erklærede valmue tegn på, at der snart vil komme Dommedag. Flower, i sin overbevisning på det tidspunkt, mindede de frygtelige Kristi Lidelser, og også et symbol på den ligegyldighed og uvidenhed. På den dag, hvor der var en nedstigning af Helligånden blev kirken udsmykket med valmuer og børn under processionen transporterer blomster, spredte kronblade. Bag marcherede præsten med de hellige gaver. I det XVI århundrede en afhandling læge Theodorus Jacob med en advarsel om, at der ikke kan indtages overdrevent blomsterfrø og den resterende del heraf.

ny tid

Der var en tro på, at ikke kun røde valmuer vokser på slagmarken. De angiveligt symbolisere blod af de døde soldater. Det er meget sandsynligt det så i den tid efter Første Verdenskrig i Flandern. Så efter begravelsen af de faldne soldater fra marken pludselig blev Scarlet. Mens professor Moina Michael vendte valmue symbol på velgørenhed. Hun solgte blomster, og gav penge til veteraner og handicappede veteraner.

Rød blomst i dag

I dag, de røde valmuer - et symbol på hvad? For eksempel er denne blomst er emblem British Legion i dag. Hvert år i efteråret kunstige blomster sælges som en påmindelse om dem, der døde i væbnede konflikter og to verdenskrige. I Ukraine, for eksempel, er det valmue forbundet med frugtbarhed og store vidder. Drysses kronblade bryllup brød, til de unge var stor og en masse børn. Også i dette land, røde valmuer - et symbol på sejr, det er for nylig blevet besluttet at bruge på alle de officielle begivenheder.

Tatovering med en rød blomst

Det faktum, at blomsterne afbildet på kroppen er vigtige, de ved alt. Hvad der er sagt i denne sag, rød valmue? Tatovering med denne blomst har altid været forbundet med død eller går i seng. Og disse to begreber er for tæt på hinanden, såsom sløvhed ofte duplikerer tilstand af død, så svært at fortælle dem fra hinanden. Det er alt sammen meget mærkeligt, men på at løse mysteriet om folk tror mere end én årti.

En anden betydning af tegningen på kroppen - det er sandheden, hengivenhed, troskab. Løsning af valmue dekorere kroppen, tænke over, om at gøre det. Uanset hvilket betyder at du kan have investeret i selve tegningen, vil altid være nogle ukendte for os mysterier og betydninger.

konklusion

Som vi kan se, at historien er rig ikke kun begivenheder, men sådanne små betydning legender og overbevisninger om betydningen af farver. Ethvert folk fortolket denne smukke blomst på sin egen måde, værdier ikke bare anderledes på alle, og nogle gange de endda i modstrid med hinanden. Lad os dvæle ved det faktum, at det er et symbol på lykke, ungdom og frugtbarhed! Lad os håbe på det bedste - så det er hvad der skete!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.