Mad og drikkevarerOpskrifter

Bean opskrifter: lækker og tilfredsstillende

Om bælgplanter såsom kidneybønner, nu kendt af mange. I mellemtiden, den originale dens smag og medicinske kvaliteter kendte kun til beboerne i den nye verden, og kun takket være de ekspeditioner i Columbus, bønner, sammen med andre kulturer, immigrerede til Europa, og derfra kom til Rusland. I nogen tid kulturen blev dyrket i botaniske haver, og først efter mange år kunne vokse bønner simple bønder.

Heldigvis, vi i dag kan gøre med bønner, hvad de ønsker. Det er fra hendes tilberede en lækker suppe, lave salater, hovedretter og mere. Og bønner har helbredende egenskaber, der er almindeligt anvendt i folkemedicinen. For eksempel er saften af grønne bælg anvendes til behandling af diabetes, og pulveret tørrede bønner - til behandling af forbrændinger og eksem.

Opskrift retter Bean - er en kilde til sund mad, en guldgrube af vitaminer og næringsstoffer. Hertil kommer, bønner giver enhver ret en rig smag, selv om, ligesom det er ikke meget. I fødevareindustrien kan indtages som en grøn bønnebælge (såsom broccoli) og modne korn. Sidstnævnte, før starten af dem til at forberede noget, er det nødvendigt at blød natten over. Retter af bønner er næsten ikke ringere end smag frisk, og nogle opskrifter det indebærer brug af dåse bønner, men ikke klæg.

Lækre opskrifter fra følgende bønner:

bønne salat

Ingredienser: 300 gram bønner, 3 skiver brød, løg, mayonnaise.

Forberedelse: På tærsklen til aften bønner lægges i blød i vand og lad natten over. Om morgenen er drænet vandet, og bønnerne koge det simre indtil fuldt kogte. Mens korn er kogt, skæres i skiver brød og steg det i en gryde med den hakkede løg. Fry brød indtil indtil det bliver sprød. Sæt de kogte bønner i en skål, tilsæt til hendes stegte brød og klædt med al mayonnaisen. Denne opskrift retter Bean har praktisk for enhver ferie, og dens forberedelse vil ikke tage en masse tid og penge.

Fad med grønne bønner er altid velsmagende og nærende, mens deres kalorie indhold er ikke særlig høj. For eksempel kan du prøve at forberede denne salat:

Salat af grønne bønner

Ingredienser: 300 g grønne bønner, æble cider eddike, løg, fennikel, persille, salt, peber.

Metode: grønne bønner skåret i stykker, koges i kogende vand, så kaster i et dørslag og sat i en salatskål. Tilsætning af bevoksning, til 2 spiseskefulde æble (dåse vin) eddike, finthakket løg, salt og peber smag. Salat klædt med vegetabilsk olie.

Jeg tilbyder dig et par opskrifter fra bønner, der er sikker på at lide hele familien:

Grønne bønner med bacon

Ingredienser: 400 g grønne bønner, 1 løg, 50 g bacon, merian, peber, salt.

Fremstilling: Vask bælg og skæres i små stykker. Finthakket løg, bacon skåret i små stykker. I pande steges i olivenolie, bacon og løg indtil sidstnævnte ændrer ikke farve. Føj til panden grønne bønner, salt, oregano og peber. Dæk og lad det simre ved svag varme i 20 minutter.

Suppe med bønner og tomater

Ingredienser: 1 kg bean frugtpuré, 1 l vand, 1 hoved af løg, 40 g pasta, tomater 1-2, polstakana fløde, 1 æg, 2 spiseskefulde smør, salt og peber.

Forberedelse: Bønner natten suge og kog i morgen og gøre det til kartoffelmos. Den resulterende puré fortyndet med vand og bring i kog. Tilsæt fløde, æggeblomme og smør. Kog pre-hakkede tomater, derefter steger dem i en gryde med løg og tilsæt til suppen. At Server suppen så smukt, det kan drysses på toppen med revet ost. Serveres kun varmt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.