Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning i ovnen dorado

Dorado - navnet på en lækker fisk, som bor i de subtropiske og tropiske områder i Lilleasien og Middelhavet. Kødet af denne fisk er bare utrolig lækker.

Oftest dorado paneer og steg helt sammen med hale og hoved. For at gøre dette, selvfølgelig, skal du vælge en instans, hvis størrelse gør det muligt at placere den på en plade (25-30 cm).

Hvordan til at lave mad i ovnen dorado

  1. 1. En simpel opskrift brasen i ovnen

Dorado til bagning i ovnen, skal du (baseret på tre portioner):

  1. Brasen filet - tre plader;
  2. En halv citron;
  3. Seks stykker af kartoffel;
  4. Spsk basilikum;
  5. Halv kop olivenolie. Hvis der er nogen, kan du bruge en grøntsag.

fremstilling:

Den første ting at gøre, er optø fiskefilet, tør det, drys med citronsaft og drys med krydderier. Efter at forlade dorado i 10 minutter for at marinere.

Gnid fileterne med salt og lad i yderligere 10 minutter.

Kog kartoflerne indtil næsten fuldstændig beredskab, men for at holde det lidt hårdt.

Hæld i formen til bagning lille mængde olie, sender kartoffelskiver og placere den på bunden af formen.

Skær løget i tynde ringe, Svits i olivenolie (eller hvad er) olie og sted på toppen af kartoflerne. Næste lag - fiskene, hvilket også er nødvendigt for at hælde olie (fiskefileter så vil ikke tørre under bagning). Dæk ikke formen.

Forvarm ovnen til 200 grader og sætte alle ingredienser til at bage 40 minutter Efter denne tid, for at se om kartofler rødmosset den blev bagsiden. Hvis det er tilfældet, dorado i ovnen er helt klar. Hvis ikke, skal du vente et stykke tid, indtil kartoflerne er gyldne brune vises.

  1. 2. Dorado i ovnen med svampe

Tidligere opfattelse var, at svampe og fisk - ikke meget kompatible med hinanden produkter. Men hvis du forsøger at lave mad en parabol, vil du blive glædeligt overrasket. Det er virkelig velsmagende.

Måske ikke hver række fisk går godt med svampe, og ikke alle svampe egnet til fisk. Men dorado, som vi har i dag, og sige, og almindelige knappen svampe - den perfekte kombination.

Ingredienser (4-6 portioner):

- 4 plade Dorado filet;

- 300 gram svampe;

- en gulerod;

- 2-3 persillekviste;

- 6 spiseskefulde mayonnaise;

- peber, salt, citron, olie.

fremstilling:

Skær fiskefileter i stykker. Efter at peber og salt dem. Hæld al saften af en citron.

Smør panden med vegetabilsk olie og læg den dorado. Hak svampene og placere dem på en fisk, lidt salt og drys med hakkede krydderurter.

Riv gulerødder, bland det med mayonnaise og sted på toppen af alt.

Varm ovnen til 200 grader og bages fisken lagt i den. Ca. en time senere, dorado er allerede fuldt forberedt. For at sikre fuld parathed kontrol gulerod: Det må nødvendigvis blive blød.

Funktioner madlavning dorado i ovnen

Denne fisk er især godt med kartofler og oliven det, snarere end almindelig vegetabilsk olie. Efter alt oliven - en tyk, tyktflydende, at have en sød smag. Det er meget blidt indhyller hvert stykke dorado og blødgør smag, fadet tilføjer mere charme og varme.

Nogle andre funktioner, i princippet ikke. Kog brasen med kartofler, for eksempel, er meget enkel. Og det er ikke værd at forsøge at gøre fadet mere original, blot ved at tilføje yderligere ingredienser. Lad produkter vil være et maksimum på 3, ellers kan du miste al den harmoni og skønhed af retterne.

For at forstærke effekten, bringe til bordet som helhed filet bedre form, der er, ikke at inddele den i dele. Og så for hver person.

Dorado - idelany mulighed selv for en festlig middag. Prøv at lave mad en af disse opskrifter. Tro mig, det er ligesom ikke kun til dig, men også til alle medlemmer af din familie. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.