BilerBiler

"Hyundai i40" - en komfortabel bil til det europæiske marked

"Hyundai i40" - det er en stor familie bil, som er medlem af middelklassen. Orienteret model til det europæiske køber. Bilen delte platform med den velkendte nordamerikanske Hyundai Sonata. Salget af modellen startede i 2011, og fire år af sin eksistens, er det blevet meget populært.

design

Det første, jeg vil gerne fortælle dig om det design, som er anderledes, "Hyundai i40". Det er interessant, at over udseendet af maskinen arbejdede Thomas Buerkle, er en tidligere professionel BMW.

Så denne maskine fastholdes i den typiske stil for "Hyundai". En slags såkaldt flydende skulptur. Oprindeligt udgivet som en touring bil, og så begyndte han at dukke op i sedan. Mængden af sin kuffert er 553 liter, men det kunne stige op til 1719 (hvis bagsæderne).

Interessant modellen ligner lidt sin Elantra, kun strakt i alle retninger. Udseende af bilen er skabt ud fra en kombination af fine, flydende linjer. En af de funktioner, er et sekskantet gitter, placeret mellem hovedet og store optik LED dagtimerne "hodovka", også har en bølget form. Ikke mindre oprindelige form og har tågelygterne, ser udadtil som en vinge.

I bil "Hyundai i40" meget hurtig udseende, hvor eksperter med succes understregede "skulder ribben", der løber i hele kroppen, og strømmer ind i bagagerummet på en skrånende tag. En fuldender billedet af en præget effektiv kofanger. Dynamisk og sporty karakter - der kan spores gennem hele billedet modellen.

Flere motorer

Taler om "Hyundai i40", skal det bemærkes, opmærksom på sine specifikationer. Så potentielle købere tre versioner til rådighed. Der er en model med en 1,7-liters dieselmotor (en producerer strøm på 116 hk, mens den anden - .. 136 hk ..). Og, selvfølgelig, to versioner med benzinmotor. En - med 1,6 og den anden - med en 2,0-liters kapacitet. Den første af disse producerer strøm på 133 liter. s, og den anden -. 150 l. a. For motorer tilgængelige BlueDrive option, som er udstyret med en funktion af "start-stop". Også benzin køretøj monteret udgave 16-tommer dæk monteret på rullemodstanden. Dette reducerer emissionsniveauet i CO2-atmosfære.

interiør

"Hyundai i40" (stationcar) har en veltilrettelagt interiør. Dens interiør er indrettet i en identisk udvendigt design. Inde spores også de glatte, flydende linjer. Det er i virkeligheden, en funktion af bilen "Hyundai i40". Universal har en praktisk instrumentpanel med ringer og godt arrangeret display. Det er ikke kun ser smuk, men også er informativ, praktisk. Front konsol er lavet i virksomhedernes stil af virksomheden. Det er også en meget moderne og attraktiv. Selv inden for lydanlægget er tilgængelige på Infiniti med en klar høj kvalitet touchscreen. Men det er kun i de dyreste konfiguration. Den "medium" er indstillet bare avanceret "musik" med en farveskærm. Og den billigste - en almindelig radio. Og kabinen er aircondition styreenhed (eller dual-zone klimaanlæg - afhængigt af konfigurationen), som er kendetegnet ved sin enkelhed og funktionalitet.

Funktioner interiør

"Hyundai i40" (sedan) kan ikke prale af nogen afsløringer i afslutningen. Men ikke desto mindre ser det inde hele interessant. Du kan se, hvordan gennem frontpanelet passerer smuk, poleret til en skinne, "bølge", der opdeler rummet i to "zoner". Alle, der er over, er lavet af et blødt, men dyrt, høj kvalitet plast. Og det er lavere - fra det enkle, hård plast. I det indre, der anvendes sort maling, hvilket gør situationen mere fast stof. Gearstangen og rattet trimmet med god hud.

Forsædepassager og chauffør er placeret i komfortable lænestole, og for bagsæde givet masser af plads, både i benene og over hovedet. På et højt niveau ergonomi kontrol, og de er baseret. Gennemse transmissionen tunnelen er ikke engang stave. Generelt ganske praktisk, viste det sig, som allerede er blevet velkendte "Hyundai i40". Anmeldelser af ejere viser, at dette faktisk en god bil er et godt valg, hvis du har brug for en bil for en behagelig tur rundt i byen.

omkostningerne

Så potentielle købere er flere versioner til rådighed (som nævnt ovenfor). Forskellige maskiner er ikke meget - volumen, power satser etableret under kølerhjelmen motorer og udstyr. Men generelt, identisk maskine. Den mest populære version anses for at være en 2-liters 4-cylindret motor, naturlig indsugning. Dens kapacitet er 178 liter. a. Det er aggregeret kun automatgear. Til "hundrede" det er spredt i mindre end 10 sekunder. Et maksimum på 211 km / t. Denne version vil koste mere end en million rubler (brugt stand). Version 2014 med 2-liters 150-hk motor AT, afsluttet med ABS, ESP, opvarmede spejle, sensorer, og xenon forlygter toning, koster 900 000 gnide. Maskinen kommer ikke billige, men samlet set var det værd at pengene. Mange ejere er tilfredse med deres køb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.