ForretningLandbrug

Onion sæt. Voksende fra frø, plantning og pleje

Løg Løg - en lille løg, der dyrkes fra frø i et enkelt forår-sommer sæsonen. Frø af dens meget lille, med lav spiring, spirer i lang tid, omkring tre uger. For at forbedre denne indikator før plantning de skal lægges i blød i vand, fortrinsvis i en stimulator, i 8-12 timer. De opsvulmede frø kan tørre før flydeevne eller bare sidde på et forberedt seng af befrugtede. Yderligere pleje for afgrøderne er nøjagtige vanding kimplanter, fjerne ukrudt.

Harvest høstede løg sæt med indgivelse af bladene. Dette sker omkring begyndelsen af august. C1 kvadratmeter areal tilsået med god pleje opnået ca. 2 kg Seva. Løg sætter Sørg for at tørre godt, fjerne de tørrede blade og rødder, for at sortere på størrelsen af pærerne.

Pærer ikke dorosshih en diameter på 1 cm til foråret at bevare, som regel er det ikke muligt. Fortrinsvis plantet under vinter små løg sæt. Plantning Seva sene efterår har flere fordele: kan bruges til at få en sløjfe på pennen, er der ingen tab af afgrøden på grund af tør, ingen tid spildes på landing bue foråret ikke er beskadiget af løg flyve (til begyndelsen af sommeren løg flyve fra løg stor lap af rødderne har dannet, derfor Donets rådighed for at lægge æg).

Under vinteren sætteløg plantet på en sådan måde, at pæren, før frosten er godt formået at slå rod, men ikke spire. Specifikke hensyn landing punkt er svært, det hele afhænger af regionen. Løg Løg plantet inden vinteren, som regel, ikke pilene ud af det med god pleje vokser store, modne elever, pærer.

Placer i løg vælger afdækket, godt belyst af solen. Når grave du behøver at gøre per kvadratmeter halvdelen af kompost spand og 1 spsk. aske. Såbed efter grave stampet gøre lave riller (ca. 4 cm), afstanden mellem rillerne i ca. 12 cm. Den tørrede sevok udvidet i rillerne med en afstand på 4 cm mellem pærer. Sevok fyld eller løs jord humus (eller blanding deraf). Afgrøder er ønskeligt at dække blade eller tørv chips.

Hvis man ønsker at få en seng og et hoved, og en sløjfe på pennen, så plantning Seva at gøre sæler har brug for at lægge løg 2 cm. I foråret, er du nødt til at rive gennem én resterende løg fødevareområdet vil være tilstrækkelig.

Hvis du kommer til at plante løg sæt i foråret, så før, at det er nødvendigt at varme op i rummet med en temperatur på 20-25 grader Celsius i 20 dage. Ellers sigtning.

Onion sæt. sorterer

- Sutton (højtydende, Middle-pærer rundet op til 120 g, holdes god smag har PENINSULA).

- Red Baron (udbytte, tidligt, pærer med røde skæl, der hver vejer 150 g, holdes god smag har PENINSULA).

- Centurion F1 (er midt godt holdes, løg vejer op til 110 g af en aflang form, modstandsdygtig over for tsvetushnosti).

- Sturon (er mid holdt god, højtydende, løg afrundede vejer op til 100 g af en brunlig skræl smag halvø resistent tsvetushnosti).

- Shtuttgarterrizen (giver, tidligt, mellemstore løg, smager krydret, odnozachatkovy, velholdt, til destillation af pennen på).

- Snowball (højtydende, er midten pærer afrundede masse til 140 g med hvide skæl, sød smag, lagres brønd).

Til dato er der mange andre sorter af løg. Der er sorter og hybrider er mest velegnet til udplantning inden vinteren - Sunshine, radar, og andre arktiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.