ForretningLandbrug

Agurk Far 27: anmeldelser og features sorter landmænd

Officielt homologeret til regionerne i Fjernøsten, Far Eastern agurk 27 næsten 80 år, er det dyrket i forskellige dele af Den Russiske Føderation. Det er dyrket i forstæderne, og i Ural og Sibirien. Imponerende alder af denne art er ikke en hindring for avlerne med i lang tid og med succes at dyrke det. Om funktionerne i denne plante, dens fordele og ulemper lære af denne publikation.

Agurk Far 27: beskrivelse, anmeldelser

Klassisk sovjetiske agurk avl registreret i det offentlige register over grøntsager i 1950, men på trods af dette, er det stadig populært at denne dag. Det pcheloopyljaemogo kultur, den foretrækker at vokse i åbne rum, men godt tempo og under film krisecentre forudsat tilstrækkelig adgang bestøvende insekter. Sort af medium modning, frugtsætning sker inden 50-55 dage fra spiring og giver en høst fra midten af sommeren kalender før ankomsten af koldt vejr.

Planten er en stærk, hurtig forgrening, danner lange vipper med en lille mængde af blade, t. E. For at styre sin vækst vil være nødvendig. Anmeldelser af agurk Langt 27 understrege høj pobegoobrazuyuschuyu evne kultur og sådan en funktion som en blandet form for blomstring - tilstedeværelsen af mandlige og kvindelige blomster.

Zelentsy optimale til konsum, den aflange belagt med nogle bump sorte pigge nå 10-15 cm og en vægt på 100-200 g frugt dybt grønne, dækket med lyse striber. Skræl agurken Fjernøsten 27 anmeldelser avlere af temmelig tyk, smag af kødet - tiltalende. Men på grund af forkert landbrugsteknikker, kan han temmelig bitter. Hovedformålet med denne agurk overveje konserves og bejdsning, men Zelentsy, at have en meget god smag, fremragende i sommer salater og snacks. Disse er de vigtigste karakteristika ved agurk 27. Fjernøsten anmeldelser og sammenlign priser, demonstreret i en artikel giver læseren mulighed for at lære kulturen.

Funktioner af dyrkning

Gartnere, der dyrker agurker Langt 27, styret af generelle retningslinjer og er ivrige efter at dele deres erfaringer. De knibe central skyde og skud af første orden, efter at have nået den fjerde plade, og hovedprofil (en, to eller tre) er dannet fra stilke af anden orden.

Agurk Langt 27, i udtalelsen fra gartnere, foretrækker frugtbar, neutral jord uden stagnerende grundvand. Bedste forgængere agurker tror natskyggefamilien afgrøder, løg. Plantet frø opvarmet til 15 ° C jord til veloplyste områder, der ikke er udsat for træk. Den normale udvikling af agurk giver dag ikke sænke lufttemperaturen 22-24˚S nat - 18s. Tætheden af beplantning - 3-4 busk på 1. kvadratmeter.

Pleje kultur

Grundlaget bør opretholdes aktiviteter er regelmæssig befrugtende, lugning og vanding. Efter plantning, anlægget er et obligatorisk fodring:

• Nitrogen - forår for at øge den grønne masse;

• kalium og kvælstof (såsom grøngødning med tilsætning af infusioner af gylle og aske) - sommer, 2-3 gange i løbet af vækstsæsonen at genoplade planter i dannelsen af frugt.

Vanding bør være regelmæssig og generøs. Ifølge anmeldelser, agurk Langt 27 - stærkt vand-elskende afgrøder, men vand til vanding skal ikke være kold. Den optimale vandtemperatur er 22-25 ° C.

Fordele og ulemper

Erfarne gartnere sige sådanne fordele kultur:

  • Muligheden for at vokse på åben mark.
  • Temmelig god modstandsdygtighed over for ugunstige vejrforhold faktorer.
  • Udbytter på op til 6,7 kg per kvadratmeter.
  • Modstand mod meldug.
  • Alsidigheden af frugten.

I virkeligheden er der også ulemper samme tid sort. For eksempel, stærk pobegoobrazuyuschaya evne, der kræver ekstra tid tilbragt i pleje af planter. Det forårsager problemer, og afhængigheden af udbyttet tiltrækning af tilstedeværelsen og aktiviteten af bestøvende insekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.