BilerBiler

Gør Bedste Diesel Motortype?

Når det kommer til at passere lange afstande ved høje hastigheder, dieselmotorer med et højt kompressionsforhold og den magre forbrænding, give dem en sådan effektivitet, der svarer til gasmotor er i øjeblikket ikke i stand til. Nå, i det mindste ikke uden hjælp fra hybridsystemet.

Men på samme tid, arbejder fra gasformigt brændstof motoren er 15 procent mere profitabel diesel i effektivitet. Ikke engang tæt på, er det ikke? Virkeligheden er, at i fremtiden vil dette føre til en reduktion i bil dieselmotor. Med stramningen af forordninger emissionskrav, en dieselmotor typen motor mister gradvist sine fordele, og i mellemtiden har gasmotorer fortsat med at forbedre.

For nylig har der været en betydelig konvergens mellem niveauerne for effektivitet benzin- og dieselmotorer. På det tidspunkt, da flere dieselmotorer vil have en lille fordel, den teknologiske kløft mellem dem i øjeblikket er omkring 10 år. Gennem det seneste årti, har engang eksotiske metoder til at øge effektiviteten af motorer, såsom variabel ventilstyring, direkte brændstofindsprøjtning og turbolader-system til forbrændingsmotorer blevet hverdagskost. Selvfølgelig er disse teknologier er ikke nye, men gradvise forbedringer inden for elektronik og materialer, bragte dem ind i mainstream.

Nye udviklinger af benzinmotor med kompressionstænding brændstoffer har et stort potentiale og er designet til dramatisk at forbedre effektiviteten af benzin og hybrid motorer. Grundlaget for disse mønstre anvender en mere effektiv forbrænding af brændstoffet. Nye teknologier gør det muligt at opnå en forbedring af effektiviteten af benzinmotorer med 20 procent, og samtidig reducere udledningen til næsten nul.

Men vi må ikke gå ud fra, at dieselmotoren typen fastsætte og foregav at være død. Vi må forvente en gradvis forbedring i effektiviteten af dieselmotorer. Der vil være den samme ryk, som i overgangen fra den sekventielle indsprøjtning i motorer med direkte indsprøjtning, men der er fordele, der vil være synlige i den nærmeste fremtid.

Derudover er der andre faktorer i denne konkurrence. Husk, at dieselolie indeholder 14 procent mere energi i volumen end benzin. Dette giver en dieselmotor en betydelig fordel i brændstoføkonomi, i modsætning til den termiske virkningsgrad. Selvfølgelig vil tingene ændre sig, hvis de gnisttænding vil skifte til en høj-energi brændstof. Så dette løb er langt fra ovre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.